Fiat Schiller

Legfrissebb híreink

Bővebben
Fiat

Fiat Tipo: funkcionalitás, olasz design és jó ár-érték arány immár harminc éve!

A Fiat Tipo egy fiatalos harmincéves lendületével és tudatosságával néz szembe a jövő kihívásaival, tudva, hogy számos olyan tulajdonsággal büszkélkedhet, amelyekkel komoly sikerekre számíthat.

Bővebben
Fiat

Az Egyesült Királyság legidősebb Fiat-ja részt vett a London és Brighton közötti veterán autó futamon

Az Egyesült Királyság legidősebb Fiat-ja egy 1899-es Fiat 3,5hp, részt vett a minden évben London és Brighton között megrendezésre kerülő Veterán Autók futamán.

Bővebben
Fiat

Fiat 500 - egy ikon története!

Az olasz autógyár történetének legsikeresebb modelljét a Fiat 500-t (olaszul: Cinquecento) 1957-ben kezdték gyártani Torinóban. Az olaszok a Topolino utódjaként dobták piacra a praktikus kis-négykerekűt, megalkotva a világ első szériagyártású városi kisautóját, mellyel mobilizáltak egy egész nemzetet.

Bővebben
Fiat

A Fiat 500 hatvan éve: Az Örökifjú (Forever Young)

Az 1957 óta csaknem hatmillió példányban gazdára talált Fiat 500 megkezdte jubileumi ünnepségsorozatát, amellyel hatvan évnyi nagyságnak és sikernek állít emléket.

Az új „Örökifjú" embléma az évforduló minden ünnepi eseményén megjelenik.

Multimédiás utazáson fedezhetjük fel az 500-as legendáját a www.500foreveryoung.fiatpress.com címen.

Bővebben
Fiat

A Fiat a 2017-es Genfi Autószalonon

A 2017-es Genfi Autószalonon a Fiat márka több arcát is megmutatja: melyek az immáron teljessé vált modellkínálat részét képezik. A stand jól szimbolizálja amárka mindkét arcát - a funkcionális és az emocionális -amely a kiállított járműveken is tükröződik.