Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

500C

induló ár már 4 735 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Az orr-részen a legutóbbi Fiat modellek közös jellemzői az első Fiat 500-as jellegzetes, ikonikus vonásaival ötvöződnek, ilyen például a felső kerek lámpa és az alatta található fényszóró, a krómbajusz és az embléma. Oldalról nézve az övvonal elöl enyhén lejt, amitől az autó masszív benyomást kelt. Hátul a formatervezett krómfogantyú ragadja meg a figyelmet, mely az első Fiat 500-as kerékpárnyereg formájú rendszámtábla-világítás tartóját idézi.

Az új 500-as stílusát a tizenkét - pasztell, metál és gyöngyházhatású - rendelhető szín teszi teljessé, melyek mindegyike tökéletesen illeszkedik a választható bőr- és szövetkárpitok mindegyikéhez. Nem feledkezhetünk meg azonban az egyediség további elemeiről sem, melyek a matricáktól a könnyűfém felnikig, az emblémáktól az apró kiegészítőkig az eleganciát és kényelmet szolgáló különböző opciókig terjednek.

Az 500c első vonalvezetése, mely enyhén a szélvédő felső része felé tart, jobb kilátást tesz lehetővé, a felső kereszttartó újratervezése pedig lényegesen erősebb karosszériát és letisztult vonalvezetést ad a modellnek. Oldalt kiemelkednek az '500câ€? logóval díszített oszlopok sziluettjei, melyek határozott ívben követik a vászontető formáját.

Belső tér

A Fiat 500 és 500C hívogató, kellemes belső tere biztonságérzetet kelt. Az első, ami legelőször feltűnik, a kellemes formájú ülések az egyedi fejtámlákkal.

A belső egyes részletei retro jellemzőket viselnek magukon, modern stílusban újrafogalmazva és exkluzív anyagokkal gazdagítva - mint pl. a finom kidolgozású Frau bőrkárpit.

A belső tér krómszínű elemei, a kétszínű üléskárpit és a karosszéria színével megegyező színű műszerfal, a számos tároló és az exkluzivitást sugalló berendezések - például a beépített illatosító - együttesen egy olyan utasfülkét teremtenek, amely egyszerre elegáns és funkcionális, és amelyben négy személy kényelmesen elfér.

Technológia

A Fiat Auto és a Microsoft együttműködéséből született Blue&Me egy olyan eszköz, amely megváltoztatja a kommunikációt és a szórakoztatást az autóban. Anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról, Bluetooth technológiás mobiltelefonján beszédhangos utasítások segítségével telefonálhat.

A DualogicTM szekvenciális automatizált sebességváltó, amelynek köszönhetően élvezheti a sportos és dinamikus vezetési stílusú utazást. A DualogicTM sebességváltóval felszerelt autóban a kuplung teljesen automatikusan vezérelt, így Önnek csak a gáz- és fékpedál kezelésével kell foglalkozni, a váltást az automata végzi.

Az 500-as stílusos műszeregysége eddig is vonzotta a tekintetet, most azonban még magasabb szintre lépett, hiszen elérhető a folyadékkristályos műszeregység mely a tűéles grafikai megjelenítés mellett mindenféle információ megjelenítésére alkalmas (pl. 4 irányú gyorsulásmérő Sport üzemmódban).

Biztonság

Az 500 rendelkezik mindazzal az aktív, passzív és megelőző biztonsági felszereltséggel, melyek kategóriája csúcsára helyezik. Az 500 számos, az autó dinamikáját kontrolláló elektromos rendszerrel van felszerelve, mint például az ABS EBD-vel (elektronikus fékerőelosztó), mely alapfelszereltség minden verzión, az ESP ASR/MSR-rel, HBA-val és visszagurulásgátlóval.

Ezt a rendszert teszi teljessé az ASR/MSR rendszer, mely gázadáskor, illetve fékezéskor meggátolja az első kerekek kipörgését, lehetővé téve, hogy az 500 kényelmesen haladjon tovább alacsony tapadású útfelületen is. A rendszer tartalmazza a HBA-t (hidraulikus vészfékrásegítő), mely még hatékonyabbá teszi a vészfékezést és a visszagurulásgátlót, mely emelkedőn való megállás után segíti az újraindulást a kézifék használata nélkül.

Az 500 összes verziója alapfelszereltségként hét légzsákot tartalmaz: első légzsákok, oldallégzsákok, függönylégzsákok és térdlégzsák (a vezetőoldalon). A kisebb parkolási balesetektől pedig a parkolóérzékelők védhetik meg.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 5 + Négy?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031