Fiat Schiller

500L trekking

induló ár már 5 265 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

A Trekking a Fiat 500L család legvagányabb tagja, amely minden szabadidős sporttevékenységet kedvelőnek ajánlott. Az off-road külső okos első kerék-meghajtással kombinált, amely a Traction+ innovatív rendszernek köszönhetően javítja az irányíthatóságot nehéz és csúszós terepen és emelkedőn való könnyebb elindulást tesz lehetővé.

Ezt hangsúlyozzák a speciális, off-road jellegű lökhárítók és műanyag betétek. A terepesítés azonban nem merült ki a külsőségeknél, amire bizonyíték a 13 mm-rel megnövelt hasmagasság és a 30 km/h alatt kapcsolható elektronikus differenciálzár mely csúszós útviszonyok között a kipörgő kerék megfékezésével a tapadó kerékhez irányítja a motor nyomatékát.

A gépjármű külsejét számos új részlet díszíti, mint például műanyag sárvédőszélesítések, oldalsó légbeömlők az első lökhárítón, matt ajtóiklincsek és oldalsó díszlécek.

Belső tér

Az új Trekking verzió belsejét szövet-műbőr részekkel kombinált kiváló minőségű kárpitok jellemzik. Két színösszeállítás választható: Magnesio szürke szövet műbőr betétekkel, vagy fekete szövet fehér betétekkel.

A Fiat 500L belső tere valóban nagyon tágas. Az 500L-ban kényelmesen elfér 5 utas az akár 400 literes csomagtérben elhelyezett csomagokkal, illetve a belső térben található 22 tároló rekeszben elhelyezett apróbb tárgyaikkal együtt.

Az alapfelszereltsége ezen felül tartalmazza a Cargo Magic Space rendszert is, melynek segítségével a csomagtér három módon rendezhető és osztható fel.

Technológia

A Bluetooth, USB és AUX csatlakozós rádiónak köszönhetően biztonságosan telefonálhat vagy hallgathatja kedvenc zenéit. Mindezt a vezetéstől való figyelem elvonása nélkül, amely az 5" érintőképernyő, a kormányon lévő kezelőszervek és a hangvezérlés érdeme.

A vezetés szabad és biztonságos: a tempomat tartja a beállított sebességet de ugyanakkor sebességkorlátozó funkciója is van.

A Start&Stop rendszer kikapcsolja a motort, ha egy kereszteződésnél vagy torlódás miatt megáll, és amint el kíván indulni, azonnal elindítja. Így jelentős üzemanyag-megtakarítás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás érhető el.

Biztonság

Az 500 rendelkezik mindazzal az aktív, passzív és megelőző biztonsági felszereltséggel, melyek kategóriája csúcsára helyezik. Az 500 számos, az autó dinamikáját kontrolláló elektromos rendszerrel van felszerelve, mint például az ABS EBD-vel (elektronikus fékerőelosztó), mely alapfelszereltség minden verzión, az ESP ASR/MSR-rel, HBA-val és visszagurulásgátlóval.

Ezt a rendszert teszi teljessé az ASR/MSR rendszer, mely gázadáskor, illetve fékezéskor meggátolja az első kerekek kipörgését, lehetővé téve, hogy az 500 kényelmesen haladjon tovább alacsony tapadású útfelületen is. A rendszer tartalmazza a HBA-t (hidraulikus vészfékrásegítő), mely még hatékonyabbá teszi a vészfékezést és a visszagurulásgátlót, mely emelkedőn való megállás után segíti az újraindulást a kézifék használata nélkül.

Az 500 összes verziója alapfelszereltségként hét légzsákot tartalmaz: első légzsákok, oldallégzsákok, függönylégzsákok és térdlégzsák (a vezetőoldalon). A kisebb parkolási balesetektől pedig a parkolóérzékelők védhetik meg.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Kettő + Öt?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031