Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

500X

induló ár már 4 700 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Szexi, ikonikus és hatalmas élményt nyújt, mint minden 500-as. Még kényelmesebb belső térrel és a legfejlettebb technológiával a maximális kényelem és biztonság biztosítása érdekében. Ez az 500X, az új Fiat crossover. A 4x4, 4x2 változatban off-road megjelenéssel, vagy a 4x2 verzióban nagyvárosi lélekkel.

Az ikonikus design off-road külsővé fejlődött, elsőrangú kényelmi szinttel és a legmodernebb technológiával társítva. Ideális szabadidős és kültéri tevékenységekhez, megjelenésével kiemelkedik, és több off-road felszereléssel rendelkezik anélkül, hogy lemondnánk az 500-as egyedi stílusáról.

Biztonságból sohasem elég. A Fiat 500X Off-road Look olyan kifinomult biztonsági berendezéseket kínál, melyek általában csak a felsőkategóriás autókban találhatók meg.

Belső tér

A Uconnect az az információs-szórakoztató platform, amely az 5" vagy 6.5" érintőképernyő segítségével lehetővé teszi a vezető számára, hogy a járműben lévő összes multimedia eszközt kezelje: az analóg és digitalis rádiótól (DAB) kezdve, az USB porton és Aux-in aljzaton keresztül csatlakoztatható összes fő multimédia forrásig (média lejátszó, iPod, iPhone, okostelefon).

Tágas és sokoldalú csomagtartó - 350 literről akár 1000-re is növelhető a hátsó ülések előredöntésével - a kivehető, megfordítható és állítható magasságú raktérpadló segítségével alakítható.

A Fiat 500X az utastérben található számos tárolórekeszével a legjobb funkcionalitást is garantálja. Például, a négy tágas ajtórekesz, a nagy zárható kesztyűtartó a műszerfal alján, az első utasülés előtti színes sávban található második kesztyűtartó, valamint a középkonzolon lévő két pohártartó.

Technológia

A Uconnect Radio Nav 5" eszköz TomTom 2.5D navigációs funkciót kínál, míg a Uconnect Radio Nav 6.5"-t 3D térképes Műholdas navigáció, progressszív útvonal útmutató és "Egyszeri Hangutasításos Úticél Bevitel" funkció jellemzi, amely hangutasítással működik.

Mood Selector lehetővé teszi, hogy három vezetési mód közül válasszon, melyek megfelelnek adott pillanatbeli hangulatának és a különböző vezetési körülményeknek, a mindenkori optimális teljesítmény érdekében.

A Fiat 500X City Look-t úgyt tervezték, hogy pihentető pillanatokat és kényelmes utazást biztosítson bármilyen vezetési körülmények között, az első és hátsó kerekek MacPherson független felfüggesztésének köszönhetően.

Biztonság

Annak érdekében, hogy a vezető minden körülmények között megfelelő látástávolsággal rendelkezzen, ami jelentős mértékben növeli a bztonságot, a Fiat 500X Off-road Look modellt Xenon első fényszórókkal szereltük fel. Cross esetén opció, Cross Pluss-nál széria.

Vészfék Asszisztens - felismeri a vészfékezést és aktiválja az ABS-t a kerekek blokkolásának megakadályozására. 7-200 km/h sebesség között működik.

Tolatókamera - kitűnő kilátást biztosít tolatás közben. A kamera képe a Uconnect rendszer kijelzőjén látható.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 4 + Három?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031