Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Dobló Cargo

induló ár már 3 330 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Jelenleg nincs bemutató videó

Fedezze fel

Még nagyobb, még inkább high-tech és még jobban figyel a megtakarításra. Az Új Dobló Cargo az ideális jármű vállalkozása fejlesztésére.

A nagyvonalúan tervezett hátsó rész a raktér óriási befogadóképességét sejteti; az alap vonalvezetés mindkét rendelhető ajtótípussal tökéletes harmóniát alkot: asszimetrikus, kétszárnyú hátsó ajtók, vagy üvegezett felfelé nyíló hátsó ajtó.

Eredeti dizájnjának köszönhetően a Dobló Cargo azonnal megmutatja valódi személyiségét: erős, határozott, agilis és tágas. Az orrész jellegzetességei a hangsúlyos fényszórók, a széles, lekerekített motorháztető és a nagyméretű szélvédő, mely világossá és jól láthatóvá teszi az autó belsejét.

Belső tér

Teljesítményét és funkcionális jellegzetességeit tekintve az Új Dobló Cargo kategóriája csúcsát képviseli. Igazi erőssége azonban a belső tere.

Hatalmas rakodótere szabályos téglatest alakú, mely bármilyen rakomány optimális szállítására teljes mértékben kihasználható. Az oldalsó tolóajtó és a hátsó ajtók nagy méretűek, megkönnyítve a ki- és berakodás műveleteit, így Ön kevesebb fáradtsággal dolgozhat.

Az utasülés felszerelhető egy, az üléspárna alatti tárolórekesszel, mely ideális hely kisebb tárgyak elrejtésére. Opcióként rendelhető a padló szintjéig lehajtható verzió, mely az osztott, behajtható raktérválaszfallal együtt lehetővé teszi extrém hosszúságú tárgyak szállítását.

Technológia

Osztályában elsőként a Dobló Cargo egy olyan innovatív többlengőkaros hátsó kerékfelfüggesztést kapott, mely optimális kényelmet és könnyű vezethetőséget biztosít, növeli az úttartás minőségét és a terhelhetőséget - és mindezt kompakt méretben.

Városi forgalomban hihetetlenül nagy segítséget jelent a Start&Stop rendszer, mely automatikusan kikapcsolja a motort, valahányszor a forgalom feltartja a járművet. Egyszerűen tegye üresbe a sebességváltót és a motor leáll, mialatt a jármű összes kényelmi és biztonsági funkciója aktív marad.

Blue&MeTM - TomTom az egyetlen integrált infotainment rendszer, mely lehetővé teszi, hogy biztonságosan kezelhesse - egy modern, színes érintőképernyő segítségével - mobil telefonját, térképes navigációs rendszerét a többi szükséges vezetési információval együtt.

Biztonság

A fékrendszer 4-érzékelős ABS-el és EBD-vel (elektronikus fékerő elosztó) meggáltolja a kerekek blokkolását és a jármű teljes kontrollját garantálja bármilyen körülmények között, biztosítva a finom, mindig megfelelő fékreakciót, és a rövidebb féktávolságot.

Az ESP (elektronikus menetstabilizátor) Hill-Holder-rel (visszagurulásgátló) van felszerelve, mely funkció az emelkedőn való elindulásban segít, oly módon, hogy automatikusan adagolja az autó megtartásához szükséges fékerőt.

A tolatóradar segíti Önt abban, hogy biztonságosan manőverezhessen csökkent látásviszonyok mellett is.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Négy + 3?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031