Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Dobló Cargo Work Up

induló ár már 4 575 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Jelenleg nincs bemutató videó

Fedezze fel

Még nagyobb, még inkább high-tech és még jobban figyel a megtakarításra. Az Új Dobló Cargo Work-Up az ideális jármű vállalkozása fejlesztésére.

Az Új Dobló Cargo Euro 5-ös motorok - melyek dízel részecskeszűrővel és Start & Stop rendszerrel (opcionálisan) vannak felszerelve- , valamint Euro 4-es motorok széles választékát kínálja. Az összes motor élénk karakterisztikájú és egyenletes nyomaték-leadással büszkélkedhet.

Teljesítményét és funkcionális jellegzetességeit tekintve az Új Dobló Cargo Work-Up kategóriája csúcsát képviseli. Igazi erőssége azonban a belső tere.

Belső tér

Hatalmas rakodótere szabályos téglatest alakú, mely bármilyen rakomány optimális szállítására teljes mértékben kihasználható. Az oldalsó tolóajtó és a hátsó ajtók nagy méretűek, megkönnyítve a ki- és berakodás műveleteit, így Ön kevesebb fáradtsággal dolgozhat.

Technológia

Osztályában elsőként a Dobló Cargo egy olyan innovatív többlengőkaros hátsó kerékfelfüggesztést kapott, mely optimális kényelmet és könnyű vezethetőséget biztosít, növeli az úttartás minőségét és a terhelhetőséget - és mindezt kompakt méretben.

Városi forgalomban hihetetlenül nagy segítséget jelent a Start&Stop rendszer, mely automatikusan kikapcsolja a motort, valahányszor a forgalom feltartja a járművet. Egyszerűen tegye üresbe a sebességváltót és a motor leáll, mialatt a jármű összes kényelmi és biztonsági funkciója aktív marad.

Blue&MeTM - TomTom az egyetlen integrált infotainment rendszer, mely lehetővé teszi, hogy biztonságosan kezelhesse - egy modern, színes érintőképernyő segítségével - mobil telefonját, térképes navigációs rendszerét a többi szükséges vezetési információval együtt.

Biztonság

A fékrendszer 4-érzékelős ABS-el és EBD-vel (elektronikus fékerő elosztó) meggáltolja a kerekek blokkolását és a jármű teljes kontrollját garantálja bármilyen körülmények között, biztosítva a finom, mindig megfelelő fékreakciót, és a rövidebb féktávolságot.

Az ESP (elektronikus menetstabilizátor) Hill-Holder-rel (visszagurulásgátló) van felszerelve, mely funkció az emelkedőn való elindulásban segít, oly módon, hogy automatikusan adagolja az autó megtartásához szükséges fékerőt.

A tolatóradar segíti Önt abban, hogy biztonságosan manőverezhessen csökkent látásviszonyok mellett is.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 7 + 1?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031