Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Dobló Panorama

induló ár már 4 495 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Elég egy pillantást vetnünk a kocsi elejére, vagy a jellegzetes hátsó részre: azonnal szembetűnik a megújult Dobló egyedi megjelenése. Az impozáns, robosztus első részt a nagyméretű szélvédő, a lekerekített motorháztető és a hangsúlyos fényszórók uralják.

A hátsó rész sem maradt érintetlen; a csomagtérajtón megjelent egy karosszéria színére fényezett díszítőcsík.

A teljesen újragondolt első lökhárító tovább árnyalja a Dobló megjelenését: az alsó, trapéz alakú fekete betét a praktikum mellett némi sportosságot is csempész az autó megjelenésébe.

Belső tér

A változások nem álltak meg a külsőnél, belül még inkább szembetűnőek: az egyszerre praktikus és elegáns új műszerfal, mely tárolórekeszekben és pohártartókban is bővelkedik. A megnövelt méretű levegőkilépő nyílások és a legújabb fejlesztésű UConnect érintőképernyős rádiók tovább erősítik a személyautós komfortot.

A belső ajtópanelek - melyek szintén tárolózsebekkel és rekeszekkel gazdagon ellátottak - a műszerfal dizájnját követik. A lenyűgözően ergonomikus és funkcionális - mindazonáltal kimondottan kényelmes - belsőt gondosan válogatott anyagok és elegáns kárpitszínek uralják. A nagy szélvédő és tekintélyes méretű ablakok világossá és levegőssé varázsolják az utasteret.

A komfortot és a menetkényelmet garantálja az innovatív, független hátsó bi-link kerékfelfüggesztési rendszer, mely anélkül küzd meg minden úttípussal, hogy az útviszonyokból adódó rezgéseket az utastérbe továbbítaná. A bi-link kerékfelfüggesztés rendszer csökkenti és tompítja a függőleges és vízszintes vibrácót, maximálja a keréktapadást, javítja az úttartást és csökkenti a zajt.

Technológia

A Dobló Panoráma számos innovációt és fejlett technológiát tartalmaz. A legújabb generációs fedélzeti rendszerek képviselője, a színes, 5"-os érintőképernyős UConnect rádió segítségével telefonálhat, üzeneteket fogadhat, pendrive-ra vagy hordozható lejátszóra letöltött kedvenc zenéit hallgathatja, mindezt biztonságosan és kényelmesen, úgy, hogy nem kell levennie a kezét a kormányról.

Kérésre DAB rádió vevővel, navigációval és teljes Európa térképpel is elérhető a UConnect. A környezet védelme viszont nem lehet kérdéses, ezért minden 5" érintőképernyős UConnect rádióra gyárilag telepítve van az Eco:Drive Live szoftver, mely a vezetési stílusunkat valós időben elemezve segít a gazdaságossabb vezetési mód elsajátításában.

Az új Dobló lehetővé teszi az eco:Drive használatát. Ez egy olyan forradalmi rendszer, mely tájékoztatja a vezetőt arról, hogy vezetési stílusa hogyan befolyásolja a jármű fogyasztását és károsanyag kibocsátását, valamint hasznos tanácsokkal látja el a még inkább környezetbarát vezetési stílus kialakítása érdekében.

Biztonság

Az új Dobló biztosítja Önnek a legújabb széria biztonsági felszereltséget, beleértve a legutolsó generációs ESP-t kipörgésgátlóval és visszagurulásgátlóval, ABS-t EBD-vel és MSR-el, vezető és utasoldali első légzsákokat, plusz egy innovativ első-oldalsó légzsák rendszert, mely a mellkast, a vállakat és a fejet is védi.

Az új Dobló fékrendszere fejlett elektromos és mechanikus részekből áll. A szervo rásegítéses fékek hatékony fékezőerőt képviselnek és fenntartják a stabilitást, még az egyik fékkör - igen valószínűtlen - meghibásodása esetén is. Az első kerekeket hűtött tárcsafékekkel, míg a hátsó kerekeket erős dobfékkel szerelték fel.

A Start&Stop rendszer nagyon egyszerűen működik: dugóban és közlekedési lámpánál álló helyzetben a rendszer leállítja a motort, amint Ön üresbe teszi a sebességváltót és leveszi a lábát a kuplungról. Újraindításhoz mindössze annyit kell tennie, hogy lenyomja a kuplungot és újra sebességbe teszi a váltót.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 9 + 6?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031