Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Ducato

induló ár már 5 714 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Jelenleg nincs bemutató videó

Fedezze fel

Áruszállító, személyszállító és felépítményezhető verzióival a Ducato és Ducato Maxi kiváló teljesítményt, maximális rugalmasságot, nagy rakteret, kimagasló hatékonyságot és kedvező üzemeltetési költségeket garantálnak.

Tovább javult a Ducato már eddig is magas biztonsági színvonala. 20 ezer óra tervezés, 120 törésteszt, az alkatrészeken és szerkezeti egységeken végzett több száz teszt: a számok magukért beszélnek.

A nagyobb és szélesebb hűtőrács erőt és dinamizmust sugároz, és úgy tervezték, hogy könnyebben hozzáférhetővé tegye a motort, javítsa a légáramlást, tartós legyen és könnyen cserélhető.

Belső tér

A kezelőszervek könnyen elérhetők a megújult, ergonomikus kialakítású műszerfalról. Az új, beépített rádió, a multifunkcionális eszköztartó, a kényelmes palacktartó és az akár egy 15.6'-os laptop tárolására is alkalmas nagyméretű tárolórekesz (opció) a középkonzolon lett elhelyezve.

A Ducato vezetőülése alkalmazkodik utasához: állíthatja az ülés magasságát és az opcionális deréktámaszt, hátra és előre csúsztathatja az ülést és állíthatja a kormánykerék állását, hogy mindig a legkényelmesebb és legjobb pozícióban vezethesse járművét. Az ülés opcionálisan fűthető, és rugókkal, valamint állítható kartámasszal is felszerelhető.

Technológia

USB és AUX-in bemeneteinek köszönhetően a Bluetooth rádió lehetővé teszi, hogy zenéit a legelterjedtebb multimédiás formátumokban hallgassa. A CD-lejátszóval is felszerelt Uconnect rádió vezérlőszervei a kormánykeréken találhatóak, 5'-os színes érintőképernyőjén pedig könnyedén beállíthatja kedvenc rádióállomásait, fogadhatja telefonhívásait, kezelheti SMS-eit, valamint megjelenítheti a hátsó kamera képét.

A TSR rendszer a fedélzeti kamera segítségével felismeri a sebességkorlátozó és előzést tiltó táblákat, és a fedélzeti számítógépen megjeleníti azokat a vezető számára.

Az esőérzékelő rendszer eső esetén aktiválja az ablaktörlőket, és a csapadék erősségének megfelelően szabályozza sebességüket. A sötétedésérzékelő rendszer a fényviszonyok romlása esetén automatikusan aktiválja a tompított fényszórót.

Biztonság

Ami a biztonságot illeti, a Ducato minden változatán az alapfelszereltséghez tartozik a 4 tárcsafék, az ABS EBD-vel és mechanikus fékasszisztenssel (MBA), valamint a vezetőoldali légzsák. Külön rendelhető kipörgésgátló (ASR), elektronikus menetstabilizáló (ESP) terhelésfüggő szabályozással (LAC), hill holder és hidraulikus fékrásegítő (HBA) is.

A jármű első túlnyúlása minimális, lökhárítója kompakt, ellenálló és - ahogyan azt a töréstesztek is mutatják - hatékony (kategóriaelső) védelmet biztosít.

Elhelyezésük optimális elsődleges funkciójuk ellátásához, kialakításuknak köszönhetően pedig tökéletesen illeszkednek a jármű alakjához. A lámpák az új design-nak köszönhetően kompakt méretük ellenére 40%-kal több fényt biztosítanak. A LED-es nappali menetfények (opció) tartósak, energiatakarékosabbak, és egyedi megjelenést kölcsönöznek a járműnek.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Négy + 4?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031