Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Punto

induló ár már 3 720 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

A Punto 2013-nál a belső és külső új értelmet nyer. A modellt úgy tervezték, hogy minél jobban megfeleljen a vezető igényeinek. A Punto 2013 a legmodernebb és legegyszerűbben kezelhető technológiát kínálja és minden körülmények között maximális biztonságot, alacsony üzemanyag-fogyasztást és a környezet kímélését garantálja.

Az agilis, dinamikus Punto 2013 az eleganciát és sportos jelleget a személyiségét kiemelő részletekkel kombinálja. Az orr-részen még figyelemfelkeltőbbek a nappali fénnyel ellátott fényszórók a legömbölyített ködlámpákkal, vagy a módosított lökhárító a személygépkocsi még nagyobb védelméért. Az autó hátulján a lámpák magasan vannak elhelyezve,amelyeknek köszönhetően az autó jobban látható, szélesebbnek és erőteljesebbnek tűnik.

Belső tér

A szépség és kényelem vezette a belső design alkotóinak kezét. Ez az új Punto 2013 belső terére elfogadott legfőbb alapelv, mely garantálja az élményteli utazást. Új és vonzó felszereltségekből választhat.

A Punto 2013 modell fejlesztésénél alkalmazott innovatív műszaki megoldások hozzájárultak a modell maximális kényelmének biztosításához. Ez a gyakorlatban alacsonyabb zajszintet, kevesebb rezgést, jobb úttartást, könnyű irányíthatóságot, hatékonyabb klimatizálást és térkihasználást jelent.

A Punto 2013 modellnél nagyon könnyen beállítható a gépkocsi ideális beltéri hőmérséklete, mégpedig a kabinban elhelyezett 11 légbefúvónak, és a klímarendszernek köszönhetően, amely ideális körülményeket biztosít az utazáshoz.

Technológia

A Blue&Me biztonságos kommunikációt és szórakoztató utazást biztosít a Fiat és a Microsoft együttműködésének eredményeként. A hangutasításoknak köszönhetően a Bluetooth segítségével csatlakoztatott telefonját könnyen kezelheti, anélkül, hogy a kormánykerékről levenné a kezét.

A Blue&Me beállítható úgy, hogy az SMS üzenet beérkezése után azt felolvastathatja. A rendszer a rövidítések és hangulatjelek értelmezésére is képes. Ennek öszönhetően amíg ön vezeti az autóját, az SMS üzenetek fogadása teljesen biztonságos (kiejtés az angol nyelvtannak megfelelően).

A környezetvédelem a Fiatnak nagyon fontos. A Punto 2013 modellek 75 LE fölötti motorjai ezért rendelkeznek a Start&Stop rendszerrel, amely közlekedési dugó esetén automatikusan leállítja a motort.

Biztonság

Ami a biztonságot illeti, a Punto 2013-mal kategóriájában semmi sem veheti fel a versenyt. A 7 légzsáknak köszönhetően, amely közé beletartozik a térdlégzsák is a a vezető oldalán (felárért beszerezhető), a Punto 2013 közlekedési baleset esetén maximális védelmet nyújt.

A Punto 2013-t egyidejűleg az emelkedőn elindulását megkönnyítő visszagurulásgátló funkcióval is elláttuk. Az első ködfényszórók kanyarkövető funkcióval rendelkeznek, tehát bizonyos kanyarodási szögnél automatikusan bekapcsolnak a tompított fényekkel együtt és bevilágítják a kanyart.

E vonzó innovációkhoz még hozzátartoznak a Fiat által tesztelt és bevált ABS, BAS, EBD és ESP rendszerek is. Nem hiányoznak az első ülésen az erőfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek hátul pedig az Isofix rögzítési pontok.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 6 + 5?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031