Garancia

Garantáljuk a nyugalmat!A Schiller Használt Autó telephelyein bőséges a megbízható, garanciális használt autók választéka, ahová szigorú feltételek teljesítése után kerülhetnek csak a négykerekűek. Az akár 24 hónapra szóló Schiller Garancia abban különbözik a piacon jelen lévő többi hasonló konstrukciótól, hogy akár nyolc éves autóhoz is járhat, ha az megfelelő állapotban van.

Az új autó sokunknak túl drága, a pénztárcának is inkább a használt kocsi kedvez. Ám ezekre az autókra is létezik kedvező hitelkonstrukció, garancia, amely vonzóvá teheti a vásárlásukat. A Schiller Használt Autó telephelyein óriási kínálattal várják az érdeklődőket.

Mivel a használtautó vásárlás különösen bizalmi kérdés, ezért a Schiller Használt Autó legfőbb célkitűzések között szerepelt, hogy Ügyfelei részére garanciális használt gépkocsikat tudjon kínálni, értékesíteni.

Az általunk nyújtott Schiller Használt Autó Garancia, illetve Schiller Használt Autó Prémium garancia az értékesítéstől számított 12 vagy 24 hónapra érvényes, km. korlátozás nélkül, és előre nem látható műszaki meghibásodások esetén fizeti a garanciában meghatározott alkatrészek javítását vagy cseréjét és a munkadíjat, valamint komplett asszisztenciaszolgáltatást is tartalmaz.

Legyen akár otthon, akár külföldön, a Schiller Használt Autó soha nem hagyja cserben Önt.

Weltauto GaranciaAmennyiben Ön egy gépkocsi mellett a Weltauto Prémium garancia, vagy a Weltauto garancia jelet látja, akkor biztos lehet benne, hogy az autó megfelelően karbantartott és szakszerűen átvizsgált, továbbá garancia arra is, hogy a vásárlást követően sem marad egyedül esetleges gondjaival.

Műszaki garanciaA Prémium garancia a gépkocsi átvételétől számított 12 hónapig vagy 30 000 km megtételig megtéríti az alább felsorolt alkatrészek javításának vagy cseréjének költségét a megjelölt összeghatárig.

Garanciális alkatrészekMotor: motortartó bakok, motorblokk, forgattyús és vezérlő mechanizmus, olajszivattyú, valamint minden műszaki hiba, ami a motorblokk, illetve annak kapcsolódó részei meghibásodását okozza, és nem tartozik a garanciából kizáró okok körébe.

Sebességváltó (osztó- és differenciálmű): a mozgó alkatrészek (fogaskerekek, tengelyek, csapágyak, szinkronszerkezetek, biztosítógyűrűk, sebességváltó kapcsolóvillák, -mechanizmus), bármilyen működési hibája, valamint minden mechanikus sérülés a házzal kapcsolatban, amely közvetlenül a meghibásodásból származik.

Erőátvitel: a mozgó részek (féltengelycsuklók, és -csapágyak) minden működési hibája és minden mechanikus sérülése, amely közvetlenül a meghibásodásból származik.

Kerékfelfüggesztés: rugók, lengéscsillapítók, szintszabályozó rendszer, stabilizátor.

Tengelykapcsoló: a tengelykapcsoló berendezés teljes egysége. A garancia a teljes időszak alatt egy teljes egység cseréjére vonatkozik.

Tüzelőanyag ellátó rendszer: tüzelőanyag tartály, porlasztó, ill. befecskendező rendszer és annak elemei. Turbófeltöltő, levegő visszahűtő.

Elektromos és elektronikus rendszer: generátor, feszültségszabályozó, indítómotor, elektronikus gyújtásmodulok, kürt, mellső és hátsó ablaktörlőmotor, ablakemelő és napfénytető működtető motorok, központi zár működtető motorok, valamint az alábbi alkatrészek elektronikus vezérlőegységei, ill. ezek érzékelői: motor, sebességváltómű (automata váltó), hajtáslánc (4x4 hajtás esetén), fékrendszer (ABS, ESP), fedélzeti elektronika (központi zár, elektromos ablakemelő, világítás), komfort-elektronika, fűtés-klíma rendszer, gyári audio-berendezés, gyári mobil kommunikációs egység, navigációs rendszer.

Hűtőrendszer: vízszivattyú, hűtők, a motor ventilátorai és olajhűtő, termosztát.

Kormánymű: kormánymű (mechanikus, vagy szervo), szervoszivattyú, kormányösszekötő.

Fékberendezés: fékrásegítő, fékerő korlátozó vagy szabályzó, fékhenger, blokkolás- és kipörgésgátló berendezés.

Klíma- és szellőzőberendezés: elpárologtató, klímakompresszor, szellőzőmotor.

Garanciális térítésA garancia által biztosított maximális térítési kötelezettség: Javításonként: bruttó 375 000 Ft a meghatározott önrésszel csökkentve. A garanciális időszak alatt összesen: bruttó 750 000 Ft a meghatározott önrésszel csökkentve. A garancia csak a Magyarországon bekövetkezett és bejelentett meghibásodásokra vonatkozik. Hosszabb külföldi út esetén a kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy az utazás előtt nézesse át a gépjárművet márkaszervizben.

Karbantartási kötelezettségA garancia érvényességének feltétele, hogy a gépjárművet a gyártó által előírt módon és ütemezésben (km/intervallum) márkaszervizben rendszeresen szervizeltetni kell. Amennyiben erre vonatkozóan kérdése van, kérjük forduljon Weltauto-partneréhez.

Vissza