Schiller Haszonjárművek

Schiller Haszonjárművek
Schiller Haszonjármű központ

A Schiller Autó Család Budapest legdinamikusabban fejlődő haszongépjármű központjában várja az M3-as autópálya bevezető szakaszán kedvezményes új és használt haszongépjárművekkel, személyre szabott flotta-megoldásokkal, haszonjármű bérlési és csereautó szolgáltatásokkal, tanácsadással és Schiller Autó Családtól megszokott magas minőségű szerviz-szolgáltatásokkal.

Akciós haszonjármű
Ellenállhatatlan készletakciókkal, teljes körű ügyintézéssel, kedvező finanszírozási lehetőségekkel várjuk! Válassza ki az elképzelésinek leginkább megfelelő Fiat modellt és vigye el akár azonnal!
Schiller haszonjármű bérlés
Dobozos áruszállítótól a nagy teherbírású hűtős haszonjárművekig, minden igényt kielégítő bérhaszonjárműveinkkel várjuk Önt az M3 bevezető melletti telephelyünkön, kedvező díjakkal, akár már 4 órás bérlésre is.
Schiller szerviz
Kiválóan felszerelt, haszonjárműre specializált szervizünkben teljes körű garanciális és garancián túli javítás, kötelező és egyéb karbantartás feladatot évtizedes tapasztalattal oldunk meg.
Használt haszonjárművek
Széles használt autó kínálatunkban biztos megtalálja az Önnek megfelelő modellt. Cégeknek és egyéni vállalkozóknak, akár nettó finanszírozással is elérhetőek az egyes modellek.

Növekedési hitelprogram MNB

Legfrissebb híreink

Új Fiat haszonjármű

Talentumban bővelkedik a Fiat Professional modellkínálata

A Fiat Professional új modellje egy ókori pénzegységről kapta a nevét, amely így közvetlenül utal az érték koncepciójára. Valóban: a típus kategóriaelső hasznos terhelhetőséget kínál kivételesen kompakt méretek és kiemelkedő dinamizmus mellett.

Bővebben...

Új Fiat Fullback

Fullback: Életrevaló Munkatárs

A Fullback bevezetésével a Fiat Professional márka szorítóba lép abban a középkategóriás pick-up platós kisteherjármű szegmensben, amelyben az EMEA térségben (Európa, Közel-Kelet és Afrika) 650 000 darab gépkocsit (a kishaszonjármű összeladások 22 százalékát) adnak el évente.

Bővebben...