Hírek

Bővebben
Opel

Máris több mint százezer megrendelés az Opel Crossland X-re

Még csak egy éve van a piacon, és máris bestseller: Európa-szerte eddig százezer vevő döntött az Opel Crossland X mellett. A kívül zömök és kompakt, belül annál tágasabb és különlegesen variálható, mutatós kétszínű fényezésű és laza megjelenésű Crossland X telitalálat a SUV-B-szegmensben.

Bővebben
Schiller Autó Család

A 2018-as Genfi Autószalon

Mi történt idén Genfben az általunk forgalmazott márkák bemutatóin?

A Schiller Autó Család által forgalmazott márkák közül szerepeltette magát Svájcban a Fiat, a Škoda és a Toyota is. Számtalan újdonság, új irányvonal kezd kirajzolódni az autógyártóknál, amit a koncepcióautók tömkelege és a frissen bemutatott új modellek sora is jól tükröz. Az autóipar átalakulóban van. Gyorsan tekintsük is át ABC sorrendben, hogy ki mit hozott magával erre a hatalmas kiállításra!

Bővebben
Opel

A család új barátja az innovatív Opel Combo Life

Az új Opel Combo Life további fejezetet nyit a márka innovációkkal teli modelljeinek történetében. A Combo ötödik generációja teljesen új alapokra épül, a személyautó változat, a Combo Life pedig egy valódi mindentudó, amely szinte bármilyen felhasználást lehetővé tesz. Hatalmas a férőhelye, flexibilis és praktikus, készül egy vagy két tolóajtós, rövid (4,40 méter) és hosszú (4,75 méter) kivitel, öt vagy hét üléssel. Könnyű elvinni vele akár egy hétfős sportcsapatot is a teljes felszerelésével együtt.

Bővebben
Toyota

Fernando Alonso a Toyota csapatában a Le Mans 24 órás futamon

A Toyota Gazoo Racing véglegesítette a 2018-2019-es FIA Hosszútávú Világbajnokságon (WEC) indított pilótáinak névsorát, amelyen Fernando Alonso is szerepel. A csapat hivatalosan is benyújtotta nevezési listáját az Automobile Club de lOuest szervezetnek, amely szerint a Toyota a 2018-2019-es évad mind a nyolc futamán két hibrid hajtású versenyautóval áll rajthoz. A Toyota Gazoo Racing egyértelmű célkitűzése a győzelem a Le Mans 24 órás futamon és a WEC Világbajnokságon.

Bővebben
Skoda

Škoda Kodiaq L&K: A SUV-modell csúcsváltozata Genfben mutatkozik be

A ŠKODA AUTO a Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatja be a ŠKODA KODIAQ SUV-modell csúcsváltozatát, a gyár alapítóiról (Václav Laurin és Václav Klement) elnevezett L&K kivitelt. Az elegáns megjelenésről többek között a krómozott hűtőrács, a 19 colos könnyűfém keréktárcsák és a módosított első és hátsó lökhárító gondoskodnak. A belső térben bőrkárpitozás és zongoralakk dekorelemek csábítanak. Dinamikus benzin- és dízelmotorok, valamint első- vagy összkerékhajtás gondoskodik a magabiztos haladásról.

Bővebben
Fiat

Fiat Tipo: funkcionalitás, olasz design és jó ár-érték arány immár harminc éve!

A Fiat Tipo egy fiatalos harmincéves lendületével és tudatosságával néz szembe a jövő kihívásaival, tudva, hogy számos olyan tulajdonsággal büszkélkedhet, amelyekkel komoly sikerekre számíthat.

Bővebben
Skoda

Műszaki és dizájn-újdonságok tárházával érkezik a megújult Škoda Fabia

Számos műszaki és dizájn-újdonsággal lép sikertörténetének új fejezetébe a ŠKODA FABIA. A cseh autógyártó népszerű kisautója új tervezésű orr- és farkialakítással, első ízben rendelhető LED-fényszórókkal, illetve ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpákkal, valamint még igényesebb utastérrel válik még vonzóbbá. Modern karakterét pörgős és gazdaságos, 1,0 literes benzinmotorok, illetve az eddigieket kiegészítve további vezetői segédrendszerek határozzák meg. Az átfogó frissítésen átesett modell a 2018-as Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be, piaci bevezetése 2018 második felére várható.

Bővebben
Toyota

1,52 millió elektromos hajtású autót adott el tavaly a Toyota

A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott Toyota, és prémium márkája, a Lexus, 1,52 millió elektromos hajtású járművet értékesített 2017-ben, három évvel megelőzve az önmaga számára 2020-ra kitűzött célt. Ez az eredmény azt jelzi, hogy a világelső japán autógyártó jó úton halad a "Környezetvédelmi Kihívás 2050" névre keresztelt tervében lefektetett célok teljesítése felé, amely 2030-ra évi 5,5 millió elektromos hajtású autó eladásával számol.

Bővebben
Skoda

A Škoda új hibridtanulmánya a márka SUV formai nyelvezetének következetes folytatója

ŠKODA VISION X hibridtanulmánya formájában a cseh gyártó modellpalettája jövőbeni fejlesztésébe kínál betekintést. A nagyvárosi crossover-modell révén újabb járműszegmensben jelenhetnek meg a ŠKODA nagysikerű SUV-modelljeinek karakteres stílusjegyei. A ŠKODA VISION X a 2018-as Genfi Autószalon alkalmával tartja világpremierjét.

Bővebben
Fiat

Az Egyesült Királyság legidősebb Fiat-ja részt vett a London és Brighton közötti veterán autó futamon

Az Egyesült Királyság legidősebb Fiat-ja egy 1899-es Fiat 3,5hp, részt vett a minden évben London és Brighton között megrendezésre kerülő Veterán Autók futamán.