MEGVANNAK A TOYOTA ÁLOMAUTÓ RAJZVERSENYÉNEK VILÁGSZINTŰ DÍJAZOTTJAI

Idén, immár tizenegyedik alkalommal hirdette meg a Toyota világszerte a gyerekek számára a Toyota Álomautó rajzversenyt (hét éve már magyar gyermekek is rendszeresen részt vesznek a megmérettetésen): a felhívás arra ösztönözte a gyerekeket, hogy rajzolják le, milyennek képzelik el egy szebb jövő autóit. Azzal, hogy megalkották az elkövetkező évek álomautóit, a kis művészek ráérezhettek annak örömére és fontosságára, hogy megfogalmazzák álmaikat.

Bővebben...

MEG VAN MELY STARTUPOKAT TÁMOGATJA A TOYOTA A KÖVETKEZŐ IDŐSZAKBAN

A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott, a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota kiválasztotta a TOYOTA NEXT nyílt innovációs program keretében támogatásra kerülő öt vállalatot: a Caulis Inc., a giftee Inc., a Sharenori Inc., a Nightley Inc. és az Ateam Inc. működik majd együtt a Toyotával és részesül támogatásban a program keretében.

Bővebben...

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA

A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának leleplezése mellett a világ pickup-piacát ötven éve magabiztosan uraló Hilux globális sikerének is emléket állít: az egyedi külső és belső dizájn elemekkel ellátott Hilux 'Invictible 50' (Győzhetetlen ötvenes) bemutatóautó büszkén hirdeti a világhódító pickup dominanciáját, miközben rávilágít a vásárlók kettős elvárásaira is a modellel szemben. Talán egyetlen más Toyota modellnek sem kell ugyanis olyan elképesztően kemény körülmények között helyt állnia, mint a Land Cruisernek és a Hiluxnak, miközben a vásárlók ezzel egyidejűleg egészen személyautós komfortot és trendi külsőt várnak el tőlük – az értékesítési darabszámok pedig azt mutatják, hogy a két japán legenda ezeknek a felfokozott várakozásoknak is sikerrel megfelel.

 

Bővebben...

ŠKODA VISION E – Ismerd meg közelebbről a jövőt!

Egymással szemben nyíló ajtók és B-oszlop nélküli tágas tér jellemzi a ŠKODA VISION E tanulmányautót, amely a Volkswagen elektromos autókhoz kifejlesztett moduláris padlólemezére épített első ilyen modell a márka történetében, indukciós töltési lehetőséggel. Az autó elejét teljes szélességében LED világítótestek uralják, valamint a hátsó lámpák és az első fényszórók is egyaránt LED technológiát vonultatnak fel. A visszapillantó tükröket az autó környezetét teljes mértékben feltérképező kamerák helyettesítik.

Bővebben...

ŠKODA KAROQ – Új kompakt SUV, tágas belsővel és a legmodernebb technológiával

Modern formanyelvvel, akár 19 colos kerekekkel és példaértékűen tágas, kényelmes és funkcionális utastérrel debütál a kompakt SUV típusok piacán az új ŠKODA KAROQ. A fényszórók valamennyi funkciója, a kanyarvilágításként is szolgáló ködfényszórók, valamint a hátsó lámpák egyaránt LED technológiájúak.

 

Bővebben...

IZGALMAS ÚJÍTÁST KAPOTT AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB TOYOTA MODELL

A hazánkban a Yaris és a RAV-es után a harmadik legnépszerűbb Toyota modell, az Auris európai szinten is minden eddiginél jobb értékesítési számokat produkál, és a hibrid változatok egyre határozottabban uralják az eladási mixet. A magán, és flottavásárlók körében egyaránt hódító Auris vonzerejét most a Touring Sports kombi új, limitált darabszámú Freestyle változata erősíti, nem beszélve a 2018-as modellév új színpalettájáról.

Bővebben...

AZ ADAC SZERINT MEG VAN AZ EGYETLEN IGAZI “ZÖLD GÉP”

A márkafüggetlen, rangos és rendkívül kemény tesztjeiről elhíresült ADAC (Német Autóklub) öt plug-in hibrid modell összehasonlító tesztjét végezte el a napokban. A tesztek végén a Toyota Prius Plug-in Hybrid bizonyult egyetlen olyan plug-in hibrid modellnek, amely ötből öt csillagot kapott az ADAC EcoTest környezetvédelmi próbán. A világ legzöldebbnek és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a Toyota így az ADAC szerint már ma készen áll a holnap mobilitásának kihívásaira.

Bővebben...

TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ GYŐZELMET ARATOTT A HAZAI PÁLYÁN A TOYOTA YARIS WRC

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team ragyogó győzelmet aratott a hazai pályának számító Finn Rallyn: a csapat hármas számú pilótája, Esapekka Lappi szerezte meg a futam első helyezését, a második számú pilóta, Juho Hänninen pedig harmadikként ért célba, így most először két autó legénysége is felállhatott a dobogóra. A Yaris WRC fölényéről legyen elég annyi, hogy a 25 szakaszból 22-ben a Yaris vezette a mezőnyt, összesen 18 szakaszgyőzelmet, 13 kettős és egy hármas befutót könyvelve el.

Bővebben...

PORTUGÁLIÁBÓL RAJTOLT A TOYOTA ’ÖT KONTINENS ÚTJAIN’ EXPEDÍCIÓJÁNAK EURÓPAI SZAKASZA

A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott, modelljeinek legendás megbízhatóságáról és elnyűhetetlenségéről ismert, a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota hétéves különleges, a helyi viszonyok első kézből történő megtapasztalásán alapuló globális kutatás-fejlesztési projektje Ausztrália, Észak-Amerika és Dél-Amerika után elérkezett európai szakaszához. A Toyota japán mérnökeiből és európai kollégáiból álló konvoj 19000 kilométeres útvonalon járja be Európa 23 országát.

Bővebben...

A VERSENYPÁLYA IHLETTE, DE AZ UTAKRA SZÜLETETT: ITT A TOYOTA YARIS GRMN

Az FIA Rally Világbajnokságba 17 év után idén visszatérő, rendkívüli motorsport hagyományokkal rendelkező Toyota a legkeményebbek között számon tartott versenysorozaton egy az idén megújult Toyota Yarisra épülő versenygéppel méreti meg magát. Ez a versenyautó ihlette az utcai spotautók szerelmeseit megszólító, limitált darabszámban előrhető Yaris GRMN-t. 

 

Bővebben...

Archívum