Jó bőr: Megszépült a SsangYong Rexton W ELX

Demeter Kálmán

A korai cég az EX modellt csinosította ki többek között bézs bőrborításokkal és új műszerfallal. A SsangYong a felső kategóriás terepjárók kategóriában veszi fel a versenyt a riválisokkal.

új SsangYong Rexton W ELX

A vállalat közölte: számtalan jelentős átalakításon esett át a Rexton W, amely az EX néven forgalmazott elődjéhez képest mutatósabb belsőt és felniket kapott és új műszerfallal szerelték fel. „Folyamatosan keressük a lehetőségeket, amikkel javíthatjuk az ár-érték arányt, a Rexton W ELX számtalan új szolgáltatást nyújt minimális árnövekedés mellett” – fogalmazott Paul Williams, a SsangYong Motor UK ügyvezető igazgatója.
A Rexton W ELX bézs-szürke bőrborítással és a hozzá illő kárpittal kapható, megújult a – szintén bőrrel borított – multifunkciós kormány és frissítették a műszerfalat is. Az új designra alapuló 18 hüvelykes felnik erőteljesebbé teszik a koreai terepjáró megjelenését, de a SsangYong a vezető kényelmét szolgáló módosításokat sem hanyagolta el.
A fűtött ülések mellett automatikus elülső parkolást segítő érzékelőket is kapott a kocsit a cég saját gyártású 2 literes turbó dízel motorja hajtja, amely 4 000-es fordulat mellett 155 lóerős teljesítményre képes, 1500-as és 3000-es fordulat között forgatónyomatéka 350 newtonméter. A modell a saját, hatsebességes kéziváltón kívül Mercedes-féle ötsebességes automata váltóval is rendelhető.

Archívum