Schiller blog

A Fiat a 2017-es Genfi Autószalonon

2017.03.16.

2 perc

A 2017-es Genfi Autószalonon a Fiat márka több arcát is megmutatja: melyek az immáron teljessé vált modellkínálat részét képezik. A stand jól szimbolizálja amárka mindkét arcát – a funkcionális és az emocionális -amely a kiállított járműveken is tükröződik.


Az FCA 2017-ben ünnepli az ikonikus 500 modell hatvanadik születésnapját: a kiállítás sztárja ennek kapcsán az exkluzív, korlátozott példányszámban gyártott 500 Sessantesimo (azaz „hatvanadik”) egy példánya lesz, amelyet egyedülálló vintage megjelenés és különleges tartalom – többek között kéttónusú fényezés és egyedi 16 colos könnyűfém keréktárcsák – jellemez.

A svájci kiállításon mutatkoznak be továbbá az új S-Design változatok, amelyek a stílus és a tartalom tökéletes kombinációjával teljesítik a dinamikus, sportos ügyfélkör elvárásait: ez az új arculat jelenik meg az ötajtós Fiat Tipo és a Fiat 500X standon kiállított példányain is.

Apropó, Fiat Tipo: a modellcsalád teljes létszámban megjelenik a genfi szalonon; a sorozat karakteres, letisztult funkcionalitása mellett utolérhetetlen ár-érték arányt kínál.

Exkluzív részletek, kompromisszumokat nem ismerő terepképességek, kiemelkedő sokoldalúság: az új Fiat Fullback Cross pickup minden elvárásnak maradéktalanul képes megfelelni.
Ezeken felülegy olyan, izgalmas autó gördül a reflektorfénybe, amely valódi olasz köntösbe öltöztetett, és hamisítatlan roadster élménnyel örvendezteti meg az autósokat: ez a 124 Spider új, limitált példányszámú „Europa” különkiadása. Karakter és stílus terén a Panda sem szenved hiányt: az autó 2012 óta vezeti méretosztályának eladásait Olaszországban. A kiállításon két kivitele lesz látható: a Cross, amely a magasabb szegmensekbe tartozó terepjárók minden funkcionalitását sűríti bele a mindössze 3,7 méteres kisautóba; illetve a Natural Power, amely csekélyebb károsanyag-kibocsátás mellett kínál kellemes, kényelmes utazási élményt.

A Fiat 500L Trekking változatban látogat el Genfbe, a kiállított modell különlegessége a kétszínű fényezés, amely ugyanúgy rávilágít az autó kettős természetére, mint a Traction+ technológia.
Végül, de nem utolsó sorban a stand külön területein kapott helyet a Mopar, amely kiemelkedő termékek és szolgáltatások formájában biztosít még jobb ár-érték arányt az ügyfelek számára. Az egyes piacokra érvényes, konkrét részletekről tájékozódjon a nemzeti sajtóoldalon.