Kiváló autók a családnak, kompromisszumok nélkül – Opel Crossland X

2018.04.05.

1 perc

A családosok részére három olyan szabadidő autó is a rendelkezésre áll az Opel X Széria keretein belül, amelyekkel azon túl, hogy hozzák az elvárt és mára már alapvetőnek szánt kényelmi-funkciókat és tulajdonságokat, dögösek és élmény őket vezetni.


Akik családdal rendelkeznek, illetve többed magukkal utaznak, nem muszáj elveszniük a szürke hétköznapok városi dugóiban. Élvezettel, kitűnve a tömegből haladhatnak a céljaik felé, legyen az bárhol, akár három utcányira az iskolában, a munkahelyen vagy éppen a badacsonyi dombok ölelésében tett autózás közepette (viszonylag rosszabb útviszonyok között). Ebben és a következő két cikkben bemutatjuk az Opel X Széria tagjait!

AZ ÉLET SZÉP- CROSSLAND X

Az Opel SUV palettáján egy jó ideig egyedül a Mokka X volt, de most már itt van a Crossland X és a Grandland X is. Az Opel Crossland X a legkisebb közülük, amely belül mégis nagyon tágas és különlegesen variálható, kívül vagány és kompakt, mutatós kétszínű fényezéssel és laza SUV-megjelenéssel kapható. Az autó felszerelhető tolatókamerával, panoráma-tolatókamerával, amely 180 fokra növeli a hátsó látószöget.

A Crosslandhez továbbá kérhető Parkpilot rendszer, hátsó parkolóradar és automatikus parkolóasszisztens is, így lehetővé téve a gondatlan városi autózást, akkor is miközben játszanak hátsóülésen a gyerekek. Az autót egyébként sokan választják a trendi teljesen LED-es fényszórókkal, panoráma tetővel és az ergonomikus vezető- és utasüléssekkel, ami egyébként kategóriájában egyedül a Crossland X kínál. 

Kijelenthetjük, hogy ez az autó korunk egyik legpraktikusabb és egyben az egyik legmenőbb autója kis és közepes családok számára. A következő cikkünkben folytatjuk az X Család eggyel nagyobbik tagjával, a Mokka X-el.