Stílusos időtállóság – Fiat 500 Collezione limitált kiadás

2018.03.29.

1 perc

A Genfben debütált Collezione limitált kiadás hazánkba is megérkezett. A Fiat 500 legújabb verziója kapható hatchback és cabrio kivitelben is. A Fiat 500 Lounge típuson alapuló tavaszi “kollekció” több egyedi fényezéssel is választható, amivel kifejezhetjük egyedi ízlésvilágunkat. Az autó hamarosan elérhető Primavera fehér-szürke, Acquamarina fehér-menta zöld, Gelato fehér, Blu dipinto di Blu kék és elefántcsont színekben.



A Fiat 500 legújabb kollekcióját 16 hüvelykes könnyűfém keréktárcsákkal szerelik és különlegességét a különböző króm kiegészítők jellemzik. Collezione felirattal a csomagtartón, krómmal bevont visszapillantó-tükrökkel és számos más díszítő-elemmel ünneplik a Fiat 500 időtállóságát és stílusosságát Olaszországban.

A Fiat 500 Collezione belső terét tekintve az általunk választott külső színnel harmonizáló színezést kapunk, attól függően, hogy melyiket választjuk. A műszerfalon egy Uconnect HD Live 7 hüvelykes kijelzővel rendelkező rádió található meg, Android Auto és az Apple CarPlay integrációval, navigációs rendszerrel. A szórakozás és életérzés minőségéért pedig a Beats Audio Hi-Fi rendszere felel.

A motorokat tekintve 1,2-es négyhengeres szívó benzinessel, turbós kéthengeressel, vagy négyhengeres dízellel választható, akár automata váltóval azoknak, akik nem szeretnek váltani.