Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Legfrissebb híreink

Bővebben
Opel

Kiváló autók a családnak, kompromisszumok nélkül - Opel Mokka X

Az előző X sorozatos cikkünkben elkezdtük bemutatni az Opel X Széria tagjait, amelyek kiválóan teljesítenek a szabadidőautó szegmensben a családosok szolgálatában is. A három részes cikkünk ezen részében bemutatjuk az Opel Mokka X-et, mint kiváló megoldást egy kisebb vagy közepes méretű család számára.

Bővebben
Opel

Kiváló autók a családnak, kompromisszumok nélkül - Opel Crossland X

A családosok részére három olyan szabadidő autó is a rendelkezésre áll az Opel X Széria keretein belül, amelyekkel azon túl, hogy hozzák az elvárt és mára már alapvetőnek szánt kényelmi-funkciókat és tulajdonságokat, dögösek és élmény őket vezetni.

Bővebben
Opel

Máris több mint százezer megrendelés az Opel Crossland X-re

Még csak egy éve van a piacon, és máris bestseller: Európa-szerte eddig százezer vevő döntött az Opel Crossland X mellett. A kívül zömök és kompakt, belül annál tágasabb és különlegesen variálható, mutatós kétszínű fényezésű és laza megjelenésű Crossland X telitalálat a SUV-B-szegmensben.

Bővebben
Opel

A család új barátja az innovatív Opel Combo Life

Az új Opel Combo Life további fejezetet nyit a márka innovációkkal teli modelljeinek történetében. A Combo ötödik generációja teljesen új alapokra épül, a személyautó változat, a Combo Life pedig egy valódi mindentudó, amely szinte bármilyen felhasználást lehetővé tesz.

Bővebben
Opel

Máris százezer új Opel Insigniát rendeltek meg

Nem egészen egy évvel a piaci bevezetés után máris több mint százezer megrendelés futott be az Opel Insignia új generációjára.