×

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési hozzájárulás az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: „Törvény”) 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján. A személyes adatok kezeléséről szóló Tájékoztató elolvasása után az "Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat." mezőre való kattintással személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok.

Ezennel megerősítem, hogy a Tájékoztató elolvasását követően a Palota Automobil Kft. (székhely: 1154 Budapest, Szentmihályi út 142., nyilvántartva: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság, cégjegyzékszám: 01/09/694988, adatkezelési azonosító: 01534-0001, a továbbiakban: Škoda Schiller) részére hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a. személyes adataimat kezelje az alábbi körben: családi- és utónév, e-mail cím, telefonszám (a továbbiakban együttesen, mint: „személyes adat”) azon tevékenységek végzése céljából, mint (i) marketing és promóciós tevékenység, (ii) profilalkotási tevékenység, (iii) kutatási tevékenység, az alábbiakban rögzítettek szerint: (i) Marketing és promóciós tevékenység: a Tájékoztató szerinti adatkezelési mód, azaz nyomtatott, automatikus vagy elektronikus formában, különösen postai úton vagy e-mailben, telefonon (beleértve az automata telefonhívást, SMS-t, MMS-t stb.), faxon vagy bármely más elektronikus csatornán (pl. weblap, mobilalkalmazás), marketing és/vagy promóciós információ szolgáltatás céljából, a Tájékoztatóban (d) pont) meghatározott harmadik személyek által végzett marketing vagy promóciós tevékenységben való részvétel; (ii) Profilalkotási tevékenység: a – többek között – a magatartásra, fogyasztási hajlamra, vezetési szokásra és a weboldalak használatára vonatkozó profil megalkotása (Tájékoztató c) pont); (iii) Kutatási tevékenység: a kiválasztott szolgáltatással (Tájékoztató a) pont) kapcsolatos tevékenységek, piackutatások elvégzése (Tájékoztató b) és d) pont); b. személyes adataimat közölje a Schiller Autó Család vállalkozásaival kapcsolatban álló, a Tájékoztató d) pontjában meghatározott harmadik személyekkel, úgy mint Hivatalos Márkakereskedők és Hivatalos Márkaszervizek felé, a Tájékoztató d) pontjában meghatározott marketing és promóciós célú adatkezelés végett, az ott említett feldolgozási módszerek alkalmazásával, azaz nyomtatott, automatikus vagy elektronikus formában, különösen postai úton vagy e-mailben, telefonon (többek között automata telefonhívással, SMS-ben, MMS-en stb.), faxon vagy bármely más elektronikus csatornán (pl. weblap, mobilalkalmazás); c. személyes adataimat továbbítsa EU tagországokba vagy EU tagországokon kívüli országokba, ideértve az USA-t, és az EU-ban székhellyel rendelkező informatikai infrastruktúrát (pl. szerverszolgáltatás) működtető harmadik személyek (Tájékoztató d) pont) által végzett adatfeldolgozói tevékenységgel összefüggésben; d. reklámanyagokat, továbbá kereskedelmi és marketing információt küldjön, termékek és szolgáltatások vonatkozásában közvetlen értékesítési tevékenység végzésében vagy interaktív kereskedelmi kommunikáció folytatásában részt vegyen, elektronikus kommunikáció, azaz e-mail, szöveges üzenet, telefon, fax útján, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (1) bekezdésében foglaltakkal összhangban.

×

Köszönjük érdeklődését!

Munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén a kért szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Üdvözlettel,
SCHILLER OPEL

×

HOGYAN KAPHATOK AKÁR 23% KEDVEZMÉNYT?


Jogosult vagyok rá?

Információk kamarai tagoknak:

Ajánlataink azok számára elérhetők, akik valamelyik, az Opel Southeast Europe Kft.-vel szerződésben álló és Magyarországon hivatalosan bejegyzett szakmai kamaránál tagsággal rendelkeznek.


Ezek a kamarák a következők:

• Magyar Kamarák Szövetsége (MAKASZ),
• Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK),
• Magyar Gyógyszerész Kamara,
• Magyar Orvosi Kamara,
• Magyar Állatorvosi Kamara,
• Magyar Mérnöki Kamara,
• Magyar Építész Kamara,
• Nemzeti Agrár Kamara

A kedvezmény másra nem átruházható!

Hogyan vehetek autót?

Ismerje meg fizetési lehetőségeinket!

Nyíltvégű lízing

A lízingbeadó megvásárolja a kiválasztott járművet, majd lízingbe adja az ügyfélnek, aki a céges használat arányában visszaigényelheti a lízingdíjak áfa tartalmát. A járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben. A futamidő végén, az ügyfél szabadon dönthet, hogy maradványértéken ő maga vagy az általa kijelölt vevő megveszi az autót vagy visszaadja.

Zártvégű lízing


A lízingbeadó az ügyfél által kiválasztott járművet megvásárolja, majd díjfizetés ellenében, a használatába adja azt. A futamidő alatt a járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül.

Tartósbérlet

A bérbeadó a kiválasztott járművet – teljes autópark kezelés mellett - bérbe adja az ügyfélnek, aki a céges használat arányában visszaigényelheti a bérleti díjak áfa tartalmát. A járművet a bérbeadó szerepelteti a könyveiben így az nem az ügyfél könyveiben szerepel. A futamidő végén, a tulajdonjog a bérbeadónál marad, az ügyfél tulajdonjogot nem szerez.

Küldjenek ajánlatot!

Segítünk megtalálni a legideálisabb modellt!

Amennyiben válaszol pár kérdésünkre, munkatársunk a legmegfelelőbb ajánlattal keresi meg Önt!

Kattintson ide!