Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Adam

induló ár már 3 705 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az Opel ADAM teljesen új szintre emeli a személyre szabást és a dinamikát. Az egyedi kéttónusú lebegő tető kiemeli az ADAM-et a tömegből. Mindössze 3,70 méteres hosszával és 1,72 méteres szélességével ez a fürge háromajtós kisautónemcsak zömök benyomást tesz, de tökéletes városi vezetési élményt is biztosít.

Az ADAM nem csak kívülről néz ki jól. Az autó belseje is stílust és ikonikus érzést tükröz. A három különböző felszereltségi szint három teljesen különböző hangulatot képvisel. Az ADAM-ben 20 különböző műszerfali betétszínből, mintából és szövetből választhatsz, de egy dolog mindig ugyanaz marad: az anyagok magas minősége.

Mindegy, hogy melyik felszereltségi szintet választod, a vagány ADAM JAM-et, az elegáns ADAM GLAM-et vagy a sportos ADAM SLAM-et, te alakíthatod ki a saját kisautódat. Az ADAM szinte végtelen konfigurációs lehetőségei magukra vonják az emberek figyelmét az utcán. Az ADAM karosszériájától vizuálisan elválasztott, feltűnő és egyedi 'lebegő' tető a kétszínű kombináció tökéletes megvalósítását teszi lehetővé, és még több lehetőséget biztosít.

Belső tér

A hangulatvilágítási csomag segítségével a lábteret, a konzolon található tárolót és az ajtózsebeket is meg lehet világítani nyolc különböző, az utastér kárpitjához illő színnel. Ha kinyitod az ajtót, beléphetsz egy színes világba. Az ajtó becsukása után természetesen a választott intenzitásra tompul a fény.

Az 'IntelliLink' rendszert bizonyos okostelefon-alkalmazások támogatására tervezték. A jelenleg támogatott alkalmazások közé tartozik a Stitcher internetes rádió és a BringGo navigációs program. Mivel az 'IntelliLink' rádió szoftverje frissíthető, így a jövőben új alkalmazások is elérhetők lesznek. A BringGo egy teljes turn-by-turn, GPS-alapú navigációs rendszer, amely 3D-s térképek és text-to-speech (beszédszintetizátorral előállított hangnavigáció) segítségével biztosítja, hogy mindig elérd a célod.

Az ADAM első és hátsó üléseit teljesen újonnan tervezték, hogy a hátad úgy érezze magát, mintha a paradicsomban lenne. A nagy sűrűségű MDI habszivacsnak köszönhetően, amelyet exkluzív, nagyon kényelmes matracoknál is használnak, az ülések kiváló kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek.

Technológia

A Start/Stop rendszer tovább optimalizálja az üzemanyag-megtakarítást, különösen a városi közlekedésben. A motor leáll, amikor az autó nyugalmi helyzetbe kerül, és a sebességváltó üres fokozatba vált, majd azonnal indul, amint a vezető a tengelykapcsoló pedálra lép. A rendszer a műszerfalon található gomb segítségével aktiválható vagy inaktiválható.

Az ultrahangos holttér-figyelő (SBSA) a gépkocsi melletti holtterek folyamatos figyelésével segít elkerülni a szomszéd sávban közlekedő járművekkel történő esetleges ütközést. Az SBSA figyelmeztet a potenciális veszélyre, így eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnod.

A fejlett parkolóasszisztens II segítségével ez az újszerű kisautó nemcsak megtalálja a megfelelő parkolóhelyet, de be is kormányozza magát oda. De ne feledkezzünk meg az ADAM parkolóradarjáról sem. Ez a hátsó parkolássegítő rendszer a rendelkezésedre áll, amikor csak szükséged van rá. Ürzékelők segítik az akadályok felismerését az autó hátuljánál.

Biztonság

Ha a vezető biztonságáról van szó, az ADAM egy igazi harci gép. A biztonság nem a szórakoztatást szolgálja; az életstílus része. Ezért az ADAM 3 légzsákrendszerrel van felszerelve a vezető és az utasok védelme érdekében. Első légzsákok, medence-mellkas oldallégzsákok, valamint az első és a második üléssorhoz függönylégzsákok találhatók baleset esetére. A biztonsági öv előfeszítők elengedhetetlenek a testek mozgásának korlátozására frontális ütközéskor. Szorosra húzzák a biztonsági övet, hogy meghatározott helyzetben tartsák az utasokat, és az első légzsákokkal együtt maximális biztonságot nyújtsanak. A legtöbb autóban egy előfeszítő található az első ülésen a test mozgásának korlátozására. Az Opel ADAM osztályában az elsők között kettős biztonsági öv előfeszítővel szerelte fel az első üléseket.

Az ADAM LED-es technológiájú nappali menetfényének köszönhetően jobban látsz és jobban látszol. A nappali menetfény nappal is magára vonja a szembejövő járművek figyelmét, így biztonságosabbá teszi a közlekedést.

Az ADAM EPS szoftvere az EPS-ből és több járműrendszerből érkező adatok alapján meghatározza a különböző helyzetekben alkalmazandó válaszokat, így növelni, illetve csökkenteni tudja a kormányrendszerre ható nyomatékot a vezetőtől függetlenül. Ez kellemesebb vezetési élményt eredményez, csökkenti a vezető terhelését és növeli a precizitás érzését.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 1 + Nyolc?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100