Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Adam Rocks

induló ár már 4 525 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az új Opel ADAM ROCKS valósággá vált koncepció. Egyszerűen a legvagányabb városi és terep-mini. Tekintsd meg! Az izmos kiállás még erőteljesebb lett. A sötét, szépen formált védőburkolat még soha nem nézett ki ilyen jól. A nagy, 18 colos könnyűfém keréktárcsák csak úgy tapadnak az úttestre, parkour stílusban.

Az új Opel ADAM ROCKS versenytársai szomorúnak és elavultnak tűnnek hozzá képest. A kétszínű lebegő tetőtől az ADAM ROCKS speciális 18 colos kerekéig minden feltűnő rajta. Briliáns színkombinációk, szuper új belső terek és egyedi ADAM ROCKS műszerezettség képezi a tökéletes alapot. A többi rajtad múlik!

Az új Opel ADAM ROCKS megváltoztatja a berögzült elképzeléseket. A formatervezők megragadták a crossover lényegét, és sikkessé tették. A városbarát és terepen is használható járművek általában sokba kerülnek és sokat fogyasztanak. Az ADAM ROCKS megőrizte az ADAM eredeti báját, eredeti méretével és rendkívül csekély fogyasztásával együtt.

Belső tér

Az új Opel ADAM ROCKS belső terében az úttörő praktikusság ötvöződik klasszikus vonásokkal. A műszercsoport, ahonnan a tekintet természetes módon elindul, finom átalakításon esett át. A műszerek az új Opel ADAM ROCKS logóval vannak ellátva, az opcionális alumínium pedálok pedig sportos, mégis üzletemberhez illő hangulatot kölcsönöznek a járműnek.

Az új Opel ADAM ROCKS első és hátsó üléseit teljesen újonnan tervezték, hogy a hátad úgy érezze magát, mintha a paradicsomban lennél. A nagy sűrűségű MDI habnak köszönhetően, amelyet exkluzív, nagyon kényelmes matracokhoz is használnak, az ülések a legkiválóbb kényelmi tulajdonságokat kínálják.

A hangulatvilágítás csomag segítségével a lábteret, a konzolon található tárolót és az ajtózsebeket is meg lehet világítani nyolc különböző, az utastér kárpitjához illő színnel. Ha kinyitod az ajtót, beléphetsz egy színes világba. Az ajtó becsukása után természetesen a választott intenzitásúra tompul a fény. Ülvezd ezeket a fényeket, különösen az éjszaka sötétjében, és változtass a színen egyetlen gombnyomással.

Technológia

Az ADAM ROCKS szinte végtelen konfigurációs lehetőségei magukra vonják az emberek figyelmét az utcán. Az ADAM ROCKS karosszériájától vizuálisan elválasztott, feltűnő és egyedi 'lebegő' tető a kétszínű kombináció tökéletes megvalósítását teszi lehetővé, és még több lehetőséget biztosít neked.

Az IntelliLink rendszer egyik leghasznosabb alkalmazása a BringGo navigáció*, egy teljes GPS-alapú navigációs rendszer, amely 3D-s térképek és text-to-speech (beszédszintetizátoros hangnavigáció) segítségével biztosítja, hogy mindig elérd a célod.

Az új Opel ADAM ROCKS alapfelszereltsége két kormányzási üzemmód. Tour módban élvezheted a közvetlen kormányreakciót és visszajelzést. A City mód, amely a műszerfalon található kapcsolóval aktiválható, csökkenti a kormányzáshoz szükséges erőkifejtést kis sebességnél és parkoláskor, növelve a szervorásegítést.

Biztonság

Ha a vezető biztonságáról van szó, az új Opel ADAM ROCKS egy igazi harci gép. A biztonság nem a szórakoztatást szolgálja; az életstílus része. Ezért az új ADAM ROCKS három légzsákrendszerrel van felszerelve, a vezető és az utasok védelme érdekében. Első légzsákok, medence-mellkas oldallégzsákok, valamint az első és a második üléssorhoz még függönylégzsákok is találhatók baleset esetére. Az új Opel ADAM ROCKS osztályában az elsők között kettős biztonságiöv-előfeszítővel védi az első üléseket.

Az ultrahangos holttér-figyelő (SBSA) az autó oldala melletti holtterek folyamatos figyelésével segít elkerülni az esetleges ütközést a szomszéd sávban közlekedő járművekkel. Az SBSA figyelmeztet a potenciális veszélyre, így eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnod.

Az alapfelszereltséghez tartozó visszagurulás-gátló stresszmentes parkolást vagy biztonságos elindulást biztosít a lejtőn a kézifék használata nélkül. Ha felengeded a fékpedált, a rendszer további két másodpercig fenntartja a féknyomást, megakadályozva a hátragurulást.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 1 + 4?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100