Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Astra

induló ár már 4 385 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Üles vonalak, atletikus formák és a 'lebegő' tető szembetűnő vonalvezetése - az új Astra formaterve jól megragadja az autó dinamizmusát. A prémium belső tér és a jellegzetes keréktárcsák csak még jobban erősítik az általános vonzerőt.

Az egyedi, jellegzetes Opel 'szárny' motívumú ledes hátsó lámpák és nappali menetfények teszik stílusossá és jól láthatóvá az autót.

Autója körvonalai feltűnőek, a gumiabroncsok magukért beszélnek. 17 és 18 colos könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak új Astrája erőteljes kiállásáról.

Belső tér

Az Astrát testre szabtuk, hogy Ön kényelmesen utazhasson. A prémiumszintű belső tér gyakorlatilag új kategóriát hoz létre a kompakt autók osztályában.

A több irányban állítható ergonomikus AGR első ülés és a bőr Wellness AGR vezetőülés masszírozó és szellőztető funkcióval járul hozzá az Ön kényelméhez. Számos wellness funkciójának köszönhetően az új Astra egy kis luxust csempész a mindennapokba.

Ülvezze a friss levegőt gombnyomásra! A nagyméretű, elektromosan működtethető üveg napfénytető beépített szélterelője megvéd a huzattól, az árnyékoló pedig kizárja a meleget.

Technológia

Az Opel motorok új generációja sportos, egyenletes teljesítményt nyújt, és élénken reagál. Válasszon az akár 100 kW (136 LE) teljesítményű dízelmotorok vagy az akár 110 kW-os (150 LE) benzinmotorok közül. Kombinálja csúcsmodern manuális vagy automata sebességváltókkal.

Legyen az Android vagy iOS okostelefon vagy táblagép - IntelliLink infotainment rendszereink gond nélkül csatlakoznak mindegyikhez. Az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével megjeleníthet bizonyos alkalmazásokat és okostelefon funkciókat a nagy, akár nyolccolos, színes, műszerfali érintőképernyős kijelzőn. A csúcsminőségű Navi 900 IntelliLink rendszer esetében standard a háromdimenziós navigációs nézet.

Biztonság

Az Opel Eye intelligens jellemzői: - Követésitávolság-jelző - Aktív sávtartó asszisztens - Ráfutásra figyelmeztető

Parkolás profiknak: a centiméterre tökéletes parkolás gyorsabb a kormányzást nem igénylő továbbfejlesztett parkolóasszisztenssel és tolatókamerával

Elektromos kézifék: A gombnyomással vezérelhető rendszer induláskor automatikusan kiold. Tágas prémiumkategóriás középkonzol és kartámasz növeli a kényelmet.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Hat + Öt?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100