Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Astra 4-ajtós

induló ár már 3 950 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az Opel Astra olyan dinamikusan vezethető, amint azt a megjelenése sugallja. Nagyszerű kormányozhatóság és kiváló felfüggesztés biztosítja, hogy stabilan az úton maradjon. Ehhez társulnak az érzékenyen reagáló és hatékony motorok; a végeredmény pedig: vérpezsdítő vezetési élmény.

Bámulatos, hogy az arányok mennyire hatnak az érzékekre. Tekintse meg közelről 4 ajtós Astra modellünket. Formavilága annyira kiegyensúlyozott, annyira harmonikus, hogy az ember azt gondolná, a tervezője egy üres papírlapon kezdte a munkát. Egységes egészet alkotó felületei és vonalai dinamikusan vonzó összbenyomást keltenek, minden pontosan a helyén van.

Vannak persze ismerős vonásai is, különösen a frontrészen. A fényszórók és a hűtőrácsok kifinomultan, de egyértelműen az Astra-jellegről árulkodnak. A hátsó lámpablokkok szintén más Astra modellek formáját idézik. Középen azonban minden egyedi vonásokat mutat. A figyelmet azonnal magára vonja a tető utastér fölötti finom íve, amely tovább ereszkedik a hátsó ablakon át egészen a rövid csomagtartófedél áramvonalasan kialakított pereméig. Az oldalablak követi a tetővonal egyenletes lejtését, ezzel is növelve a jármű sportos eleganciáját.

Belső tér

A sodró vonalak és a mindent átívelő műszerfal harmóniája a tágasság hívogató érzetét kelti. Az Opel Astra kiváló minőségű anyagai igényes kidolgozással párosulnak. A felület nagy részét kiemelkedő minőségű, puha tapintású szövet borítja. A króm részletek modern jelleget kölcsönöznek a műszerfalnak. Itt is tetten érhető a penge motívum a részletekben: az ajtókilincseken és a kormánykeréken.

A gombnyomással működtethető kézifék fokozott parkolási biztonságot kínál, és kevesebb vezetői erőfeszítést igényel. A meredek útszakaszon leállított jármű indulását segítő Hill Start Assist opció segítségével gond nélkül indulhat el - nem csak sokkal kényelmesebben, de egyúttal biztonságosabban is.

Az elektromos napfénytető billenthető és csúsztatható, külön szerkezet gátolja meg a beragadást. A színezett üveg további fényforrásként szolgál, és a beépített, sínen kihúzható napellenző véd a nemkívánatos napsugárzás bejutásától.

Technológia

Az Opel Astra egyedi hátsó felfüggesztése egy Watt lengőkarral ellátott összetett tengely. Bár a Watt lengőkar működési elve több mint 200 éve ismert, csak az utóbbi időkben kezdték el - főként versenyautókban - használni.

A csúcskategóriás navigációs rendszer az okostelefon széleskörű integrálása érdekében az IntelliLink technika minden előnyét felkínálja, beleértve az audió adatfolyamok lejátszását Bluetooth-kapcsolaton keresztül, navigációt háromdimenziós madártávlati nézettel, valamint a célállomás megadását egyszeri hangutasítással. A gyorsabb útvonaltervezés érdekében több mint 30 európai ország térképét tárolja a belső memóriában, és USB-n keresztül frissíthető.

A Start/Stop rendszer tovább optimalizálja az üzemanyag-megtakarítást, különösen városi közlekedésben. A motor leáll, amikor az autó nyugalmi helyzetbe kerül, és a sebességváltó üres fokozatba vált, majd azonnal indul, amint a vezető a tengelykapcsoló pedálra lép. A rendszer a műszerfalon található gomb segítségével aktiválható vagy inaktiválható.

Biztonság

Az oldalsó holttérfigyelő különösen hasznos a többsávos autópályákon. Ultrahangos érzékelőkkel érzékeli a vezető holtterében található objektumokat. Folyamatosan figyeli a holttereket mindkét oldalon, és egy LED-et kapcsol be a külső visszapillantó tükrökben, ha jármű tartózkodik az adott területen. Ha jármű tartózkodik a holttérben, a LED villogni kezd, és figyelmeztető hangjelzés hallatszik. Legfeljebb 140 km/h sebességig működik.

Az alapfelszereltség részét képező abroncsnyomás-ellenőrző rendszer nyomon követi a gumik nyomását anélkül, hogy Önnek meg kellene állnia az ellenőrzéshez. Berendezéstől függően figyelemmel kíséri a nyomást a kerekekben, vagy jelzőfény villan fel a műszerfalon, ha valamelyiket fel kell pumpálni.

Az Opel Astra nemcsak a legkorszerűbb biztonsági rendszerekkel van felszerelve, de példaértékű passzív biztonsági technológiákkal is védi utasait. Markáns lökhárítók és kiemelkedően hatékony energiaelnyelő rendszerek hárítják a kisebb ütközéseket. A lökhárító gondos elhelyezése maximális védelmet ad a másik autóval történő alacsony sebességű ütközés esetén, ezzel csökkentve a javítási költségeket, és garantálva a kiemelkedően jó biztosítási kategóriát.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Négy + 8?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100