Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Astra GTC

induló ár már 5 699 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az Opel GTC Astra a városi eleganciát, a tetszetős sportos belsőt és a valódi vezetési élményt ötvözi. A legújabb motor és felfüggesztési technológia igazán mozgásba hozza Önt teljesítményével, az alapos védelem pedig minden úton fokozza a biztonságérzetet.

A formabontó designt könnyű felismerni, de csaknem lehetetlen meghatározni. Nézze meg közelebbről az Opel GTC Astrát. A kompakt kupé eleganciáját újraértelmező vonalaival, széles, erőteljes kiállásával és a jellegzetes Opel design-elemekkel nemcsak a tekinteteket vonzza, de teljesítőképességben is verhetetlen.

A kényelmes, kifinomult vezetőülés, a kiváló anyagok, a hatalmas poggyász- és utastér alkotta környezet méltán érdemes a GTC (Gran Turismo Coupé) címre. Üs természetesen ehhez adódnak az egyedi vonások, amelyekkel az Opel különlegesen egyedivé varázsolja a GTC Astrát.

Belső tér

Az autó külső megjelenésének energiája és sportos hangulata áthatja az Opel GTC Astra belső terét is. A négy felszereltségi szint, az Enjoy, az Drive, a Sport és a BiTurbo a kiváló minőség és a tágasság érzetét nyújtja. Az egyediség és a luxus érzet biztosításához fekete vagy vörös beltér választható, valamint lehetőség van prémium minőségű, puha Suede/nappa bőr kombinációra ezüst varrással.

Nem számít, hogyan vezet, vagy milyen messzire visz az útja, az ülések kényelme létfontosságú. Az Opel GTC Astra ortopédiai szempontból teljes mértékben ergonomikus, hat irányban állítható sportülése a négy irányban állítható deréktámasszal tökéletesen illeszkedik az Ön testtartásához.

Az osztott hátsó üléstámlák ledöntésével az Opel GTC Astra tárolókapacitása 360-ról 1165 literesre bővíthető. Az egyedi 3 pozíciós Flex Floor rendszerrel még tovább növelhető a rugalmasság. A padlót le lehet süllyeszteni, így maximálisra növelhető a rakodási magasság és térfogat.

Technológia

Egy erős motorral együtt a hagyományos McPherson rugóstagos elsőkerék-hajtási rendszerek problémákat okoznak, amelyek közül legnyilvánvalóbb a kormánykerékre visszaható nyomaték és a kerékdőlés radikális változása. Az Opel GTC Astra HiPerStrut első felfüggesztési rendszere - amely a díjnyertes Opel Insignia OPC-ben már bizonyított - leküzdi ezeket és az egyéb hátrányokat.

Az Opel GTC Astra hátsó felfüggesztése egy Watt lengőkarral ellátott összetett tengely. Bár a Watt lengőkar működési elve több mint 200 éve ismert, csak az utóbbi időkben kezdték el főként versenyautókban használni.

Képzeljen el egy autót, amely folyamatosan alkalmazkodik az útviszonyokhoz és az Ön vezetési stílusához. Képzelje el, hogy egyetlen gombnyomással választhat a kényelmes cirkáló vagy a dinamikus sportautó között. A FlexRide rendszer pontosan ezt nyújtja. A FlexRide elektronikus futóművezérlő rendszer azonnal reagál a változó körülményekre, és folyamatosan alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

Biztonság

A parkolóradar a gépjármű előtt és mögött lévő tárgyak észlelését segíti. A tárgyaktól számított távolságot egy ütemesen sípoló hang és a kijelző diagramja is jelzi.

Az SBSA érzékelőkkel figyeli a vezető által nem látható útszakaszt, és figyelmeztető jelzést villogtat a megfelelő oldali visszapillantó tükörben, ha jármű lép be az adott holttérbe. Ha Ön a jármű irányába történő sávváltást jelez, az SBSA hangjelzéssel figyelmeztet.

Az Opel GTC Astra nemcsak a legkorszerűbb biztonsági rendszerekkel van felszerelve, de példamutató passzív biztonsági technológiákkal is védi utasait. Markáns lökhárítók és kiemelkedően hatékony energiaelnyelő rendszerek hárítják a kisebb ütközéseket.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Öt + 8?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100