Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Astra Sports Tourer

induló ár már 4 645 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Üles vonalak, atletikus formák és a â€?lebegő' tető szembetűnő vonalvezetése - az új Astra Sports Tourer formaterve jól megragadja az autó dinamizmusát. A prémium belső tér és a jellegzetes keréktárcsák csak még jobban erősítik az általános vonzerőt.

Az egyedi, jellegzetes Opel â€?szárny' motívumú ledes hátsó lámpák és nappali menetfények teszik stílusossá és jól láthatóvá az autót.

Autója körvonalai feltűnőek, a gumiabroncsok magukért beszélnek. 17 és 18 colos könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak új Astra Sports Tourer erőteljes kiállásáról.

Belső tér

Az Astrát testre szabtuk, hogy Ön kényelmesen utazhasson. A prémiumszintű belső tér gyakorlatilag új kategóriát hoz létre a kompakt autók osztályában.

A több irányban állítható ergonomikus AGR első ülés és a bőr Wellness AGR vezetőülés masszírozó és szellőztető funkcióval járul hozzá az Ön kényelméhez. Számos wellness funkciójának köszönhetően az új Astra egy kis luxust csempész a mindennapokba.

Ülvezze a friss levegőt gombnyomásra! A nagyméretű, elektromosan működtethető üveg napfénytető beépített szélterelője megvéd a huzattól, az árnyékoló pedig kizárja a meleget.

Technológia

Az Opel motorok új generációja sportos, egyenletes teljesítményt nyújt, és élénken reagál. Válasszon az akár 100 kW (136 LE) teljesítményű dízelmotorok vagy az akár 110 kW-os (150 LE) benzinmotorok közül. Kombinálja csúcsmodern manuális vagy automata sebességváltókkal.

Legyen az Android vagy iOS okostelefon vagy táblagép - IntelliLink infotainment rendszereink gond nélkül csatlakoznak mindegyikhez. Az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével megjeleníthet bizonyos alkalmazásokat és okostelefon funkciókat a nagy, akár nyolccolos, színes, műszerfali érintőképernyős kijelzőn. A csúcsminőségű Navi 900 IntelliLink rendszer esetében standard a háromdimenziós navigációs nézet.

Az új Sports Tourerrel élvezet be- és kirakodni. Az intelligens, elektromos Láblengetéssel nyitható csomagtérajtó jóvoltából csak a hátsó lökhárító alá kell nyújtani a lábat a csomagtérajtó felnyitásához vagy lecsukásához. Ezenkívül a csomagtérajtó, a vezetőoldali ajtó vagy a kulcs gombjának megnyomásával is működtethető.

Biztonság

Az Opel Eye intelligens jellemzői: - Követésitávolság-jelző - Aktív sávtartó asszisztens - Ráfutásra figyelmeztető

Parkolás profiknak: a centiméterre tökéletes parkolás gyorsabb a kormányzást nem igénylő továbbfejlesztett parkolóasszisztenssel és tolatókamerával

Elektromos kézifék: A gombnyomással vezérelhető rendszer induláskor automatikusan kiold. Tágas prémiumkategóriás középkonzol és kartámasz növeli a kényelmet.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 1 + Nyolc?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100