Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Cascada

induló ár már 6 929 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Az Opel Cascada megjelenése nyitott és csukott állapotban is briliáns. A letisztult vonalak az elegancia és stílus iránti teljes elkötelezettséget tükrözik. Elölről összetéveszthetetlenül Opel, azonban minden részletében tovább finomítva.

Finom tapintású, kiváló minőségű anyagok, áramló felületek és hívogató kényelem. Az Opel Cascada már első pillantásra is ígéretesen néz ki, ez egyre fokozódik, ahogyan közelebb kerülünk hozzá, de a legjobb része akkor tárul fel, amikor kinyílik az ajtó.

A mindennapi használhatóság és a személyes tárolóhely nagysága gyakran problémás pontok a kabrióknál. De nem az Opel Cascada esetében. 13 könnyen hozzáférhető és kényelmes elhelyezkedésű tárolási lehetőség segít rendet tartani.

Belső tér

Az Opel Cascada hosszú ajtói megkönnyítik a ki- és beszállást, különösen a hátsó ülésen utazóknak, de ez azzal is járhat, hogy Önnek nyújtózkodnia kell, ha el akarja érni a biztonsági övet.

További kiemelkedő funkció a hátsó ülések elektromos Easy Entry rendszere. Mikrokapcsoló aktiválja, nem kell gombot megnyomni vagy reteszelést kioldani. Az üléstámla előremozdítása elég a működés aktiválásához.

Az orvosilag tanúsított, több irányban állítható ergonomikus sportülések a négy irányban állítható elektropneumatikus deréktámasszal és kihúzható első üléspárnákkal a sportosság és a támasz tökéletes keverékét nyújtják.

Technológia

Az út megfelelő beláthatósága fontos része annak, hogy az ember biztonságban legyen és jól érezze magát. Az AFL+ esetében minden arról szól, hogy Ön hogyan lát. Jelenleg a legkompetensebb fényszórórendszerek között tartják számon.

Az Opel Cascada második generációs Opel Eye kamerarendszere négy funkciójának mindegyike a biztonság növelését és a nyugodtabb vezetést szolgálja.

Jól néz ki az Opel Cascada, így miért kockáztatná a szépségét a koncentráció néhány pillanatnyi kihagyása vagy egy nem látott veszély miatt? A tolatókamera 130 fokos látószögével láthatóvá teszi a jármű mögötti területet.

Biztonság

Az Opel Cascada extra karosszéria-keresztmerevítőkkel megerősített, merev biztonsági szerkezettel öleli Önt körül. Ezt az ütközés erejét elnyelő és a terhelést elosztó megoldások egészítik ki.

Az extra fejvédelmet biztosító, túlméretes oldallégzsákokkal kombinált teljes méretű első légzsákok minden Opel Cascada alapfelszereltségének részét képezik.

Az Opel Cascada riasztórendszerét is a teljes lelki nyugalom biztosításának célkitűzésével tervezték. Bármely behatolási kísérlet hatására villogni kezdenek a lámpák és bekapcsol a riasztó hangjelzése.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 7 + 8?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100