Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Combo

induló ár már 3 799 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Kétféle hosszúság, kétféle magasság, hatféle motor, MTA sebességváltó az 1.6 CDTI 90 LE teljesítményű motorhoz és akár 1 tonna kapacitás - az Opel Combo haszongépjárművek mindezt tudják. Még többet szeretne? Minden készen áll, és Önre vár.

A kompakt, tágas és könnyen rakodható Opel Combo akár 1 tonnát is elnyel, az 5,4 m3 pedig kapacitás szempontjából jócskán a mezőny élére helyezi a járművet. Ez az esetek többségében bőven elég a szokásos kisebb szállítási igényekhez, és még marad benne tartalék is az extra helyet vagy teret igénylő alkalmakra.

Jól felszerelt még az alapváltozata is: az Opel Combo éppen olyan rugalmas, mint az Ön üzleti igényei. Válasszon a számos továbbfejlesztett kényelmi funkció, valamint információs és szórakoztató rendszer közül, és igazítsa őket pontosan az Ön szükségleteinek megfelelő járműhöz.

Belső tér

A vezető és az utas kényelme fontos szempont volt az Opel Combo tervezésénél. A személyautókéhoz hasonló műszerfal jól áttekinthető, a kormánykerék dőlésszögben és hosszban állítható, és minden kisebb kezelőszerv is jól kézre esik.

A kapcsolattartáshoz, a naprakészséghez és a jó iránytartáshoz teljes körű információs és szórakoztató arzenál áll rendelkezésre. A négy hangszóró és a tetőantenna az alapfelszereltség része, míg a kihangosító berendezés és a kormánykerékre telepített kezelőszervek opcionálisan érhetők el.

Ülések tekintetében széles a választék. Az új Opel Combo alapfelszereltségébe tartozó vezetőülés hosszanti irányban, támlája pedig dőlésszögben állítható. Az extra kényelemhez 6 irányban állítható és fűthető, deréktámasszal és kartámaszokkal ellátott első ülések is kaphatók minden modellhez.

Technológia

Számos ecoFLEX motorváltozat kapható, amelyek kivételesen alacsony károsanyag-kibocsátása és rendkívül takarékos üzemanyag-felhasználása az Opel környezetvédelem iránti elkötelezettségét jelzi.

Euro 5, részecskeszűrők, kiemelkedő gazdaságosság és kiváló teljesítmény: ezek valamennyi Opel dízelmotor ismertetőjegyei. Az ecoFlex változatok mellett a kínálatban szerepel egy 1,6 literes CDTI motor is 77 kW (105 LE) teljesítménnyel, 1500-as fordulatszámon 290 Nm nyomatékkal, illetve a csúcsmodellnek számító 2.0 CDTI, amely 99 kW (135 LE) teljesítményt és 1500-as fordulatszámon 320 Nm nyomatékot ad le.

Hatékony és könnyen kezelhető, az ötfokozatú kézi váltó előnyeit az automata sebességváltó egyszerűségével ötvözi, valamint a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást is csökkenti. A 66 kW-os (90 LE) 1.6 CDTI motorhoz kapható.

Biztonság

Az Opel Combo a kategória egyik legjobb biztonsági szerkezetét kínálja. A vezetőoldali légzsák alapfelszereltség, és minden modellhez rendelhető első utasoldali légzsák. Az aktív biztonsági felszerelések közül az ABS az alapfelszereltség része, az ESPvisszagurulás-gátló rendszerrel rendelhető.

Az Opel Combóra 24 hónapos kilométer-korlátozás nélküli garancia és 8 év átrozsdásodás elleni garancia érvényes.

Az alapfelszereltség tartalma: elektromos szervokormány dőlésszögben és hosszban állítható kormányoszloppal, elektromos első ablakemelők, központi zár, fedélzeti számítógép és 12 V-os elektromos csatlakozó a műszerfalon.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 7 + 4?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100