Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Corsa 5-ajtós

induló ár már 2 899 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az egyedi formájú és hívogatóan attraktív új Corsa közelebb vonz magához. A szemed természetes módon követi a művészien megformált kontúrokat. Sportos hűtőrács, precíziós fényszórók, áramló tetővonalak, erőteljes hátsó arányok. Minden szögből briliáns. ' szobrászat és a német precizitás találkozása.'

Nyomj meg egy gombot, és élvezd a friss levegőt, a napfényt, vagy a holdat és csillagokat! A napfénytető széles nyílása dacára sincs huzat, mivel automatikusan megvéd tőle a légterelő. A fejlett áramvonalas kialakítás és egy speciális tömítés nyitott és zárt állapotban is megakadályozza a szélzajt. Beépített árnyékoló is rendelkezésre áll.

Alakítsd ki a neked tetsző Opel Corsa Color Edition változatot! Dobd fel az autód sportülésekkel, bőrborítású kormánykerékkel és speciális 16 colos könnyűfém keréktárcsákkal. Válaszd ki a neked tetsző színkombinációkat kívül-belül. Különleges csomagokkal még jobban testre szabhatod az autód.

Belső tér

Exkluzív, művészi kialakítású, csúcsminőségű anyagok és ezüst díszítőelemek vonják magukra a figyelmet. Hívogató, mélyített kialakítású, a hátat jól megtámasztó ülések gondoskodnak a kényelmedről. A klasszikus, kronográf stílusú műszerek, valamint a tökéletesen elhelyezett kijelzők és kapcsolók ösztönös irányítást tesznek lehetővé.

Őrizd meg a hidegvéred és a koncentrációd. Válassz a manuális légkondicionálás vagy az önszabályzó elektronikus klímavezérlés közül a folyamatosan kellemes hőmérséklet érdekében. Mindkét rendszer hatásos pollenszűrőket alkalmaz.

Bármilyen formájú vagy méretű csomagot vagy rakományt könnyen kezelhetsz az állítható csomagtérpadló segítségével. Engedd le, ha magasabb a rakomány, vagy emeld fel, ha sík raktérpadlót szeretnél.

Technológia

A választás hatalma! Teljes Euro 6-os választék 51 kW (70 LE) és 85 kW (115 LE) közötti teljesítménnyel. Az új nagy teljesítményű, kis fogyasztású, háromhengeres 1.0 Turbo motorok újradefiniálják a kisautók teljesítményét és kulturáltságát. Két ecoFLEX változat, a 66 kW (90 LE) teljesítményű 1.0 Turbo és a 70 kW (95 LE) teljesítményű 1.3 CDTI motor teszi autódat maximálisan gazdaságossá.

Mindkét új 1.0 Turbo motorhoz jár az új, sima működésű hatfokozatú sebességváltó, amely csökkenti a fogyasztást és növeli a vezetési élményt. Hamarosan forgalomba kerül az új automatizált Easytronic 3.0 sebességváltó: szokj hozzá a kézi sebességváltó gazdaságosságát kínáló automatikus váltó kényelméhez.

Csökkentsd az üzemanyag-költséget és a károsanyag-kibocsátást a start/stop rendszerrel. A benzines és dízelmotorokon is megvan. Az eco Drive Assist jelzi a magasabb fokozatba váltás optimális pillanatát, a gazdaságosság jelenlegi szintjét és a fogyasztási statisztikát.

Biztonság

A prémium kategóriájú Opel Eye az egyik legbiztonságosabb és legfejlettebb vezetőtámogató rendszer, amit valaha autókba szereltek. A jelzőtábla-felismerő felismeri és megjeleníti a sebességkorlátozásokat és egyéb közlekedési táblákat. A sávelhagyás-jelző hangjelzéssel figyelmeztet, ha irányjelzés nélkül hagyod el a sávod. A követésitávolság-jelző kijelzi az autó és az előtte haladó jármű közti időbeni távközt.

Vedd könnyedén! A sebességfüggő elektromos szervokormány csökkenti az erőkifejtést, pontosabbá teszi a kormányzást és üzemanyagot takarít meg. Használd a City mód gombot a rásegítés mértékének növeléséhez parkolás vagy kis sebességű manőverezés során.

Maradj ura a helyzetnek csúszós, síkos vagy szennyezett utakon is az ESPPlus segítéségével. A visszagurulás-gátló megakadályozza, hogy hátragurulj, ha leveszed a lábad a fékről, csökkentve az emelkedő stresszét.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Négy + 4?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100