Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Corsavan

induló ár már 3 495 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az Opel Corsavan számos kellemes meglepetéssel szolgál. Fantasztikus vezetni, kiemelkedően gazdaságos, erőteljes és módfelett megbízható, de a leglenyűgözőbb, hogy mennyi praktikumot rejt magában ez a kompakt és elegáns forma.

Kicsi az úton, belül mégis tágas: az Opel Corsavan 475 kg-ig terhelhető; a csinos, modern forma alatt hihetetlen 919 literes raktér rejlik, amiben bármit szállíthat, amit csak akar. Ez igazi nyerő kombináció.

Az Opel Corsavan segítségével még a hosszú és fárasztó munkanapok is könnyebbek és hatékonyabbak. A nagyszerű ülésekhez, kiváló ergonómiához és a személyautóknál megszokott komforthoz számos aktív és passzív biztonsági funkció is társul.

Belső tér

A tágas és modern belső tér bőséges helyet kínál a lábnak és a fejnek. Az ergonomikus formatervezésnek köszönhetően a gombok és más kezelőszervek könnyen elérhető távolságban találhatók.

Az Opel Corsavan felfelé nyíló raktérajtajának kinyitásával 650 mm magas és 980 mm széles rakodónyílás tárul Ön elé, ami a ki- és bepakolást nagy mértékben megkönnyíti.

Az alapfelszereltség részét képező kemény acélpadló, oldalpanel, standard rögzítőszemek és félmagas acél válaszfal a rakomány védelmét és stabilitását szolgálják. Ezenfelül teljes magasságú acél védőháló, gumiszőnyeg, a teljes rakteret fedő roló és rakományrögzítő háló is rendelhető.

Technológia

Az Opel Corsavan összes benzinmotorja teljesíti az Euro 5 normát; a kettős vezérműtengellyel és a változó szelepvezérléssel kiváló teljesítményt és széles tartományban rendelkezésre álló forgatónyomatékot nyújtanak, kedvező üzemanyag-fogyasztással párosítva. Az Opel Corsavan Euro 5 norma szerinti dízelmotorjai a legújabb technológiákkal büszkélkedhetnek - pl. zárthurkú égésszabályozás, változó geometriájú turbófeltöltők és elektronikus helyzetérzékelők - a fokozott teljesítmény és nyomaték, valamint az alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás érdekében.

Jelentős megtakarítás és alacsony károsanyag-kibocsátás érhető el azzal, főként városi közlekedésben, hogy a rendszer leállítja a motort, amikor a jármű áll, vagy a sebessége nagyon alacsony és a váltó üres állásban van. Amint a vezető rálép a tengelykapcsoló pedálra, a motor azonnal újraindul.

Az Opel Corsavan kiváló teljesítményéből adódóan ritkábban kell felkeresni a szervizt. Az Opel Corsavan 60 000 km-enként, illetve 2 évente szervizelendő. Közbenső szerviz 30 000 km megtétele után szükséges.

Biztonság

Az Opel Corsavan egyedülálló biztonsági csomaggal rendelkezik, amely blokkolásgátló fékrendszert (ABS), fékasszisztenst, vezetőoldali légzsákot, pirotechnikai biztonságiöv-előfeszítőket, pedálkioldó rendszert (PRS), valamint adaptív féklámpákat (ABL) tartalmaz. Az utasoldali légzsák választható tartozék.

Az Opel Corsavan kiváló teljesítményéből adódóan ritkábban kell felkeresni a szervizt. Az Opel Corsavan 60 000 km-enként, illetve 2 évente szervizelendő. Közbenső szerviz 30 000 km megtétele után szükséges.

Az alapfelszereltség részét képező kemény acélpadló, oldalpanel, standard rögzítőszemek és félmagas acél válaszfal a rakomány védelmét és stabilitását szolgálják. Ezenfelül teljes magasságú acél védőháló, gumiszőnyeg, a teljes rakteret fedő roló és rakományrögzítő háló is rendelhető. A felsorolt kiegészítők mindegyike megfelel az aktuális biztonsági előírásoknak.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 1 + 1?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100