Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Crossland X

induló ár már 3 999 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Önnek tervezve. Munkaidő, pihenőidő, mi-idő, én-idő... az új Crossland X bármire készen áll kivételes rugalmasságának, kategóriaelső innovációinak és határozott SUV megjelenésének köszönhetően. Tökéletesen illik a városi életstílushoz karcsú SUV formatervezésének és kompakt méretének köszönhetően: a kifinomult, ugyanakkor dinamikus új Crossland X praktikumával és sportos eleganciájával tűnik ki.

Prémium formatervezés német precizitással ötvözve: élvezze az első osztályú anyagokat, az ösztönös kezelhetőséget és a SUV-ra jellemző megemelt üléshelyzetet a tökéletes kilátásért.

A teljesen LED-alapú fényszórók 30%-kal fényesebbek a szokványos halogén izzóknál, és optimális fényviszonyokat biztosítanak minden vezetési helyzetben.

Belső tér

A Crossland X tökéletesen illik az Ön életstílusához, kivételesen sokoldalú és SUV-hoz illő méretű tárolóhelyet kínál - bárhogy is alakuljon az Ön napja.

Ürkezzen meg kipihenten: ergonomikus üléseink az Egészséges Hát Munkacsoport által kiadott AGR minőségi tanúsítvánnyal és 16 beállítási lehetőséggel rendelkeznek.

Ülvezze a tágasság légies érzését: az eltérő színű lebegő tető panoráma üvegtetővel kombinálva teljessé teszi az élményt.

Technológia

A szemmagasságú kijelző megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédő magasságában, így Ön biztonságosan az úton tarthatja a szemét. Tiszta kilátás tolatáskor: a 180°-os panoráma tolatókamerával még a sarkokon túl is körül tud nézni, a félautomata kormányzású parkolóasszisztenssel pedig autója szinte önállóan kiáll a parkolóhelyekről.

Csatlakoztassa okostelefonját tökéletesen Apple CarPlay és Android Auto rendszeren keresztül az R 4.0 rádió IntelliLink Infotainment rendszerhez - és használja okostelefonját anélkül, hogy bármi is elvonná a figyelmét. Felhasználóbarát funkciók többek között: a Navi 5.0 IntelliLink hangvezérléssel és színes érintőképernyővel gyorsan és kényelmesen eljuttatja úti céljához.

A dinamikus és hatékony benzin- és dízelmotorok kínálata ugyanolyan sokoldalú, mint maga a Crossland X. ECOTEC motorjaink a dinamizmus, a hatékonyság és a gazdaságosság tökéletes egyensúlyát kínálják. Váltson könnyedén a manuális öt- vagy hatfokozatú sebességváltókkal. Vagy csak engedje át az irányítást a hatfokozatú automata sebességváltónak - a nyugodt és zökkenőmentes autózásért.

Biztonság

Az Opel OnStar egy olyan prémium szolgáltatás, amely biztonságot, csatlakoztathatóságot és gondoskodást nyújt Önnek szinte bárhol Európában, a nap 24 órájában, az év 365 napján.

Biztos ami biztos: köszönhetően az gyalogosfelismerésre is képes automatikus vészfékezésnek, a vezetés sokkal biztonságosabb Ön és mások számára.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Három + 9?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100