Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Grandland X

induló ár már 5 775 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Hív a kaland, és a Grandland X válaszol. Ez az izgalmas SUV vonzza a tekintetet élesen kirajzolódó kontúrjaival, izmos formájával és atletikus megjelenésével. Minden szögből tökéletes, kívül-belül! A láblendítéssel működtethető csomagtérajtó gyorsan és könnyen kinyitható a hátsó lökhárító alatt végzett láblendítéssel, vagy akár gombnyomással is.

Barátai szava garantáltan elakad a stílusos, kéttónusú tető láttán. Tegye autóját még vonzóbbá a lenyűgöző panoráma napfénytetővel. A napsütéses napok már soha nem lesznek ugyanolyanok – még jobbak lesznek!

Az adaptív LED fényszórók 30%-kal jobb látási viszonyokat biztosítanak a halogén fényszórókhoz képest. A jobb éjszakai látási viszonyok jelentősen megnövelik az Ön biztonságát. Az automatikus távolsági fényszórók tompított fényre váltanak, ha szembejövő forgalmat észlelnek. Így Ön a lehető legjobban lát, anélkül, hogy elvakítana másokat. A körülményektől függetlenül a rendszer automatikusan módosítja a fényszórók beállításait a maximális látási viszonyok biztosítása érdekében!

Belső tér

Őrizze meg a háta egészségét! Az AGR német ergonómiai kiválósági központ által tanúsított ergonomikus ülések kimagasló kényelmet biztosítanak, hosszú utakon is.

A FlexFold hátsó ülések 60:40 arányban oszthatók, sokoldalúságukról a kihajtható kartámasz és a sílécalagút gondoskodik. Az 514 literes csomagtér egyetlen gombnyomással 1652 literesre bővíthető.

Ha rázóssá válik az út, élvezze a puha, prémium anyagokat, a kontúros vonalakat és a változatosan testre szabható belső kialakítást. Szóljon minden Önről Grandland X-ében.

Technológia

A Grandland X minden helyzetben védelmet nyújt Önnek: tele van élvonalbeli technikával, melyek minden eddiginél könnyebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést. Soha többé nem kell tartania a szűk helyektől. Aktiválja a rendszert gombnyomásra. A Grandland X átveszi az irányítást a kormánykerék fölött, míg Ön a gázadást és a fékezést szabályozza.

Megérkezett a vezetőtámogató rendszerek adaptív generációja. A rendszer az utat folyamatosan pásztázva biztonsági zónával védi a Grandland X-et, biztosítva a nyugodt vezetést és minimálisra csökkentve a kockázatot. Az adaptív sebességtartó automatikusan tartja a sebességet 30-180 km/h között. Szükség esetén lelassít, vagy teljesen leállítja a járművet. A rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a veszélyes helyzetekre a jármű előtt. Ha túl közel kerül egy másik autó vagy egy gyalogos, lassít vagy teljesen megállítja a járművet.

Önbizalmat ad még szűk helyeken is. A fejlett 360 fokos tolatókamera érzékeli az útban lévő tárgyakat. Képernyőn követheti a történéseket, így gyerekjáték lesz a parkolás és a tolatás.

Biztonság

Az IntelliGrip tapadásoptimalizálás mindig optimális tapadást biztosít – az útfelület jellegétől függetlenül. Kavics, sár vagy hó? Válasszon az öt különböző mód közül, és a Grandland X mindenről gondoskodik. Feszegesse határait – anélkül, hogy eltévedne. Az európai kontinens kitárul Ön előtt a Navi 5.0 IntelliLink 3D térképeivel.

Minden utazásnak van egy izgalmas zenéje: játssza le sajátját a Denon® prémium audiórendszeren, mely 8 HiFi hangszóróval és egy erős mélysugárzóval rendelkezik.

Az Opel OnStar egy olyan prémium szolgáltatás, amely biztonságot, gondoskodást és számos okosautó-szolgáltatást nyújt Önnek a nap 24 órájában, az év 365 napján, szinte bárhol Európában.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Öt + 6?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100