Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Movano

induló ár már 7 016 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az Opel Movano teljesítményével kiemelkedik a furgonok világában: a változatok, a tengelytávok, a terhelhetőség és magasság lenyűgöző választékával a mezőny élén jár. Az áruszállító és a személyszállító változatok okos formatervezéssel, kiváló gazdaságossági és teljesítménybeli jellemzőkkel és kategóriavezető kényelemmel rendelkeznek.

A négyféle alvázhosszal, háromféle magassággal, első- vagy hátsókerék-meghajtással is kapható gyári választékban a furgontól kezdve a duplakabinos és a billenőplatós kisteherautón át a 17 fős személyszállítóig minden megtalálható, így szinte biztosan létezik az Ön igényeinek is megfelelő Opel Movano.

Az utasok komfortja tekintetében trendet teremtő Opel Movano meglepően sok továbbfejlesztett funkcióval és hasznos tárolóhellyel van ellátva. Légkondicionálás - semmi gond. A repülőgépekéhez fogható világítás és szellőztetés az utasok számára? Mind csakis Önre vár.

Belső tér

Az utastérben mind a vezető, mind az utasok számos praktikus tárolóhelyet találnak, akár 2 literes vizespalackok számára alkalmas tárolókat is. Az Opel Movano megfelelő helyet biztosít minden üzleti vagy személyes szükséglet számára.

A 19,5 fokos ülésdőlésszög, a 660 mm-es csípő-térd tér és a vállaknak több helyet engedő, eltolt duplaülések együttesen biztosítják az utasok kényelmét. Minden ülés hárompontos biztonsági övvel és fejtámlával van felszerelve.

Az egyes ülésekhez tartozó egyedi világítás kényelmesebbé teszi az utazást az utasok számára, míg a lábtérvilágítás segítségével az utasok könnyedén megtalálják ülésüket a sötétben is.

Technológia

A szokásos széles választék mellett új ecoFLEX modellek is kaphatók (2013 tavaszától): a 2.3 CDTI 100 LE és 125 LE teljesítményű motorok. Az olaj- és kormányszivattyú, a sebességváltó-olaj, a gumiabroncsok és az elektromos vezérlőrendszer módosítása hozzájárul mind az üzemanyag-fogyasztás, mind a CO2-kibocsátás jelentős csökkentéséhez valamennyi kapható karosszéria-stílus esetében.

A manuális sebességváltóval szemben, az opcionálisan rendelhető hatfokozatú Easytronic automata-manuális sebességváltó az automata sebességváltás könnyedségét nyújtja anélkül, hogy a jármű üzemanyag-fogyasztását növelné.

A mindenféle karosszériaátalakítás számára ideális alapot jelentő Movano fülkés alvázak - akár szimpla, akár duplakabinos verzióban - három hosszban kaphatók hátsókerék-meghajtás, és két hosszban elsőkerék-meghajtás esetén. Az erős szelvényes alvázkeretsínek beépített rögzítőpontokat tartalmazó, széles felső résszel rendelkeznek, míg a csavarozott hátsó aláfutásgátló rúd lehetővé teszi, hogy az átalakítók egyszerűen illesszék a keret hosszúságát.

Biztonság

A távirányítású riasztóberendezés térbeli mozgásérzékelők segítségével védi a teljes járművet (motortér, fülke és raktér) a behatolások ellen.

Alacsony sebességnél egyszerűen az irányjelző-kapcsoló és a kormánykerék szöge hozza működésbe: pontosan oda irányítja a fénycsóvát, ahol a megvilágításra szükség van.

Az Opel Movano hárompontos biztonsági övvel rendelkezik minden utas számára. A vezetőoldali légzsák az alapfelszereltség része. Az egy kapcsolóval kikapcsolható első utasoldali légzsák, valamint az oldalsó légzsákok rendelhető opciók.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Hat + Hét?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100