Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Vivaro

induló ár már 6 607 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

A mindennapok gyakorlatias igényeihez igazított fantáziadús intelligencia mindig ritka és különleges jelenség. Ez minden új Opel Vivaróhoz gyárilag kapható.

A nehéz terhek szállítására is alkalmas, könnyen alakítható belső tér magától értetődően teszi értékes üzleti eszközzé az új Opel Vivarót.

Zárt furgon, személyszállító furgon vagy kombi? Kettő, három vagy akár kilenc ülés? Standard vagy hosszú, magas vagy alacsony változat? Ön és vállalkozása számára is létezik egy tökéletes új Opel Vivaro.

Belső tér

Magasan elhelyezett, műszerfalra szerelt sebességváltó, új, állítható dőlésszögű és távolságú kormánykerék infotainment távvezérlőkkel, hat irányban állítható ülés kartámasszal és deréktámasszal, valamint jól áttekinthető műszerek - mindezek segítségével a vezető kényelmesen ura lehet a járműnek.

A kilenc nyitott és zárt tárolóhely a műszerfalon, az optimálisan elhelyezett pohártartók, a több mint 24 literes műszerfali tárolókapacitás, valamint az 54 literes tárolóhely az opcionális irodai üléspad alatt azt jelenti, hogy mindennek jut hely, amire Önnek szüksége lehet a munkavégzéshez.

A könnyen kivehető, függőleges helyzetben stabilan rögzíthető jegyzettábla a vezető keze ügyében tartja a fontos papírokat, így nem kell a keresgélésükre vesztegetni az időt.

Technológia

Az új Opel Vivaro a közös nyomócsöves dízelmotorok új választékát mutatja be. A mindössze 1,6 literes motorok 66 kW (90 LE) - 103 kW (140 LE) teljesítménnyel, nagy nyomatékkal, takarékos fogyasztással és csekély károsanyag-kibocsátással büszkélkedhetnek.

A belső klímaopciók közé tartozik a manuális légkondicionálás és az elektronikus klímaszabályozás (ECC) csak a vezetőfülkében, vagy légkondicionálás elöl és hátul az új Opel Vivaro kombiban, amely további hátsó fűtéssel is kapható.

Az opcionális start/stop rendszer mellett egy energiatakarékos, csak szükség esetén működésbe lépő be-/kikapcsolódó vízszivattyú, és egy pontosan a kellő mennyiségű kenőanyagot biztosító, változó térfogatáramú olajszivattyú csökkenti a felesleges energiafogyasztást.

Biztonság

Az új Opel Vivaro megfelel a gyalogosok lábának védelmére vonatkozó követelményeinek az optimalizált lökhárító körüli terület révén. A fej hatékony védelmét pedig a deformálódó motorháztető és az alatta lévő komponensek, valamint az akadálytalan deformálódást megengedő ütéselnyelő tér biztosítja.

A dupla lencsés külső visszapillantó tükrök minimalizálják a holttér veszélyeit vezetés közben, míg a különálló alsó tükör extra kilátást biztosít előzés közben, az aszferikus külső rész pedig nagy távolságokban javítja a láthatóságot. Az első utasoldali napellenzőn található egyedülálló nagylátószögű tükör extra kilátást biztosít a bonyolult kereszteződésekben.

Az aktív biztonsági funkciók többek között az alábbiakat tartalmazzák: - Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESPPlus) - Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) - Elektronikus fékerő-elosztás (EBD) - Visszagurulás-gátló (HSA) - Kipörgésgátló (TC) - Utánfutó-stabilizáló program (TSP) (külön rendelhető vonóhoroggal)

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 6 + 2?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100