Schiller Opel

Vivaro Tour

induló ár már 7 730 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az Opel Vivarónak van stílusa. Ezt tükrözi az Opelnek a tér és a személyes tárolók kialakításában és a sokoldalúságban megnyilvánuló belső formatervezési filozófiája. Ehhez szolgálatkész teljesítmény, hosszú szervizintervallumok és szerény üzemeltetési költségek társulnak; így párosul a kényelem a hozzáértéssel.

Az Opel Vivaro megjelenése összetéveszthetetlen. Elegáns és intelligens minden részletében. A vezetőfülke stílusos kialakítása például kiváló kilátást is biztosít; a kontúros vonalainak és egybefolyó oldalablakainak kifinomultsága megkülönbözteti az úton a többi autótól.

Nagyobb utastér vagy nagyobb raktér? Öné a választás az összes Opel Vivaro változat esetén. Kialakítható fényűző, de teljesen funkcionális mobil irodának, és nagy helyet igénylő sportfelszerelés szállítására is kiválóan alkalmas.

Belső tér

Kényelmes és praktikus, az Opel Vivaro utastere a legkedvezőbb környezetet nyújtja a vezetéshez. Az Opel Vivaro Combi a vezetővel együtt akár 9 utas számára is helyet ad, míg a Tourban legfeljebb 8 személy utazhat. Mindkét változat esetében még mindig bőségesen marad hely az utasok poggyászának.

Az utastér innovatív jellemzők és praktikus tárolási lehetőségek egész sorát vonultatja fel, például a világítással ellátott kesztyűtartót és a különlegesen nagyméretű ajtózsebeket. Pohártartóval és a térképek tárolására ideális, nagy utasülés alatti fiókkal rendelkezik.

Az esztétikus és világos grafika az útvonal-információk teljes körét megjeleníti nappali vagy éjszakai üzemmódban, beleértve a távolságot, a pillanatnyi sebességkorlátozást, az RDS-EON útvonal-információkat és a becsült érkezési időt. Választani lehet a panorámakép-nézet és a közvetlen felülnézeti megjelenítés közül.

Technológia

Az alapfelszereltségként járó hatfokozatú kézi sebességváltó csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és az utastér zajszintjét. A sebességváltó kar ergonómiailag tökéletes helyen található a középkonzolon.

A kormánykerékre telepített kezelőszervekkel kiválasztható és fenntartható az állandó sebesség, vagy megadhat egy ideiglenes sebességkorlátot a hosszú távok kényelmes megtételéhez.

Az Opel Vivaro két különböző tengelytávval és kétféle motorral rendelhető, mindkettő ecoFLEX változatban. Ezenkívül hátulra kétszárnyas vagy felfelé nyíló ajtó is választható. Az Opel Combihoz opcióként második tolóajtó is rendelhető. Még az ülések beállítása is lehetőséget nyújt járművének személyre szabására.

Biztonság

Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon át a riasztó rendszerekig, biztonsági termékekig és gyermekülésekig mindent megtalál, amire szüksége lehet ahhoz, hogy családját biztonságban tudja - és természetesen Opelje is olyan jól nézzen ki később is, mint a vásárlás napján!

A navigációs rendszert könnyedén beprogramozhatja a vezető vagy az utas azon a mobilegységen keresztül, amelynek rögzített helye van az információs és szórakoztató rendszer felett

Mindegy, hogy utasokat vagy poggyászt szállít, az opcionális sínalagútnak köszönhetően a hosszú rakomány elhelyezése nem okoz gondot.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 5 + 2?

Keresse munkatársainkat:

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Gér Alexandra

Biztosítási és hitelügyintéző
Tel.:

Hódi Richárd

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100