Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Vivaro Tourer

induló ár már 7 730 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

Az Opel Vivarónak van stílusa. Ezt tükrözi az Opelnek a tér és a személyes tárolók kialakításában és a sokoldalúságban megnyilvánuló belső formatervezési filozófiája. Ehhez szolgálatkész teljesítmény, hosszú szervizintervallumok és szerény üzemeltetési költségek társulnak; így párosul a kényelem a hozzáértéssel.

Az Opel Vivaro megjelenése összetéveszthetetlen. Elegáns és intelligens minden részletében. A vezetőfülke stílusos kialakítása például kiváló kilátást is biztosít; a kontúros vonalainak és egybefolyó oldalablakainak kifinomultsága megkülönbözteti az úton a többi autótól.

Nagyobb utastér vagy nagyobb raktér? Öné a választás az összes Opel Vivaro változat esetén. Kialakítható fényűző, de teljesen funkcionális mobil irodának, és nagy helyet igénylő sportfelszerelés szállítására is kiválóan alkalmas.

Belső tér

Az intelligens vezetőfülke tele van okos, praktikus ötletekkel a feladatok elvégzéséhez, legyen szó szakmai vagy személyes célokról. Ezek egyike az ergonomikus ülések, amelyek kényelmes vezetést biztosítanak, és minden könnyedén elérhető belőlük.

A második és a harmadik üléssor síneken mozgatható, ily módon plusz helyet biztosítva. Hátra vagy előre mozdíthatók, a második üléssor jobb szélső ülése pedig felhajtható, megkönnyítve a beszállást a harmadik üléssorba.

A Tourer csomagtere háromféle módon alakítható át. A sokoldalú csomagtértakaró bárhol elhelyezhető, és ha még több helyre van szüksége, lehajthatja a harmadik üléssort.

Technológia

Az elektronikus klímaszabályozáslehetővé teszi az egyenletes hőmérséklet biztosítását a fülkében, ezzel növelve a komfortot és csökkentve a páralecsapódást.

Alacsony az eszközök töltöttsége? Nálunk ez sem gond. Utasai két USB csatlakozóról tölthetik fel mobil eszközeiket a második üléssorban, illetve 220 V-os (300 W) csatlakozóról a laptopjukat, szintén a második üléssorban.

A külön rendelhető, magasra szerelt tolatókamerakiváló rálátást biztosít a jármű mögötti területre Ha a Navi 80 IntelliLink vagy a Navi 50 IntelliLink rendszerekkel együtt használják, látni fogja a jármű pályáját.

Biztonság

Megfelelve a gyalogosvédelmi követelményeknek:

  • Optimalizált vastagságú és merevségű hűtőrács segít megvédeni a lábakat
  • Deformálódó motorháztető és alkatrészek (motorháztető belseje, fényszórók) segítenek elnyelni az ütközés energiáját
  • Fenntartott ütéselnyelő tér a motorháztető alatt az akadálytalan deformáció érdekében

A Vivaro külső és belső védelmi jellemzők és kifinomult futóművezérlő rendszerek továbbfejlesztett kínálatával védi az Ön utasait, tulajdonát és cégét.

Kritikus vezetési helyzetekben a hidraulikus fékrásegítő a fékpedálra ható nyomást és a nyomásváltozás gyorsaságát figyelembe véve képes azonosítani a vészfékezési helyzetet.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Három + Nyolc?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100