Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 16:30-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Schiller Opel

Zafira

induló ár már 6 360 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

A megújult formatervű, új hétüléses Zafira vadonatúj hűtőrácsával és dupla szárny formájú LED lámpáival azt a lenyűgöző megjelenést hordozza, amit az ember egy élvonalbeli német mérnöki remekműtől elvár.

Az új Zafira opcionális első és hátsó LED lámpái nem csak vagányak, hanem jelentősen növelik a láthatóságot éjjel.

Ülvezze a panoráma szélvédő nyújtotta pazarabb kilátást, és az első ülésektől a jármű végéig nyúló hőálló, panoráma napfénytetőn beáramló extra fényt.

Belső tér

A megújult belső tér világos, tágas és hívogató. Aprólékos figyelem és remek kivitelezés teszi páratlanná a prémium minőségű új anyagokat, a stílusos vonalakat és üléseket. A FlexRail középkonzol az első ülések közötti helyet alakítja variálható tárolórendszerré. Az új mércét felállító FLEX 7 PLUS ülésrendszerrel Ön szabadon átrendezheti az üléseket a szállított utasok, csomagok és teher kombinációjának megfelelően.

Részesítse a második sorban utazókat VIP ellátásban úgy, hogy a három ülést kettővé alakítja, így extra láb- és könyökteret, illetve középen párnázott kettős kartámaszt élvezhetnek. Az ergonómiailag tanúsított ülések elektromosan kihúzható combtámasszal és állítható derékrésszel segítenek ellazulni a hosszú utakon.

A Zafira ötüléses konfigurációjában tágas, 1860 literes csomagteret és akár 34 tárolóhelyet kínál. Hétüléses konfigurációban még mindig 152 liter marad a csomagoknak. Az ajtózsebek hangulatvilágítása, valamint a tetőbe épített első és hátsó olvasólámpák barátságos hangulatot teremtenek az autóban.

Technológia

Szabadítson fel helyet, és tartsa tisztán az autó belsejét a FlexFix rendszerrel, melyre akár két teljes méretű kerékpárt is felszerelhet. Használaton kívül a FlexFix teljesen behajtható a lökhárítóba. Kérjen hozzá opcionális tartót, és két további kerékpárt is szállíthat vele.

Ha fontos a navigáció, válassza az opcionális Navi 950 IntelliLlink rendszert műholdas navigációval, és érje el készülékeit Bluetooth vagy USB útján a hétcolos érintőképernyőről. Apple CarPlay- és Android Auto-kompatibilis, így az R 4.0 IntelliLink kivetítheti a képernyőre az okostelefon funkcióit, mint például a térképeket, Spotify-t és hasonló alkalmazásokat.

Mindenki szórakozásáról gondoskodhat a hosszú utakon az USB csatlakozási lehetőséggel. Mindig kapcsolatban maradhat, és soha többé nem merül le a telefonja. A bőrkárpit kombinálható az opcionális téli csomaggal. A csomag fűthető kormánykereket és fűthető első üléseket tartalmaz.

Biztonság

Rendkívül gazdaságos, német gyártmányú hajtásláncok széles kínálata teszi energikussá és lendületessé a mindennapi autózást, csökkenti az üzemanyag- és a javítási költségeket.

Opel Eye: a csúcsminőségű vezetőtámogató rendszer folyamatosan figyeli a forgalmat, az Ön vezetési manővereit és a táblákat, őrizve az Ön biztonságát és éberségét. Az oldalsó holttérfigyelő megóv a veszélyes sávváltásoktól. Ha egy jármű érkezik autója holtterébe, figyelmeztetés jelenik meg az oldalsó tükörben.

Az adaptív tempomat automatikusan megtartja a beállított követési távolságot az elöl haladó jármű mögött, így segít megelőzni az autók egymásba futását.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 7 + Egy?

Keresse munkatársainkat:

Paulovits Bianka

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 452-1100

Speier Péter

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 452-1100

Sashalmi József

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452-1100

Pálfy Szilárd

Kiemelt kapcsolattartó
Tel.: +36 1 452 1100

Bauer Andrea

Információ, biztosítási és hitelügyintéző
Tel.: +36 1 452-1100

Fábián Bettina

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100

Jantász Márk

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 452-1100