Rólunk

Schiller Autó Család

A Schiller Opel márkakereskedés 1991-ben történt alapítása óta a tulajdonos család neve egybeforrt Magyarország egyik legkeresettebb autómárkájával.

Habár az évtizedek folyamán a vállalkozás cégcsoporttá nőtte ki magát – és sorra jelentek meg Észak-Pesten az új Schiller telephelyek – a Schiller csoport továbbra is családi vállalkozásként működik. Ennek szellemében kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásaink magas minőségére, szakembereink rendszeres képzésére, illetve vevőink hosszú távú elégedettségére.

Az új autók piacán ma már négy márkával vagyunk jelen: az Opel és Toyota valamint a Skoda mellett a Fiat személyautók és haszonjárművek is a Schiller Autó Családhoz tartoznak. A márkafüggetlen használtautó üzletágunk pedig széles palettán kínál garanciális használt személyautókat és haszonjárműveket.

Természetesen minden márkakereskedésünk mögött megbízható szerviz áll, sőt az újpalotai Skoda márkakereskedésünk Volkswagen márkaszerviz-joggal is rendelkezik. Az M3-as autópálya bevezető szakaszánál lévő Schiller M3 Haszonjármű Központ az új és használt haszonjárművek értékesítése és bérbeadása mellett teljes körű karbantartó-javító munkát végez. Jóllehet, a Chevrolet kivonult az új autók európai piacáról, a Chevrolet Schiller szakszervizként továbbra is ellátja a márka modelljeinek javítását.

A Fóti út 143. alatti márkafüggetlen Schiller Karambolos Centrumban kiválóan felszerelt karosszérialakatos- és fényezőműhely illetve autószerviz várja az ügyfeleket.

Szolgáltatásainak palettáját a 24 órás Non-Stop Autómentő szolgálat, a szerviz csereautó biztosítás, a személyautók és haszonjárművek rövid- és hosszú távú bérbeadása és lízingmegoldásai, valamint a Rent-a-Car autókölcsönző szolgáltatás teszi teljessé.

A Schiller Autó Család valamennyi tagjának célja, hogy ügyfeleinknek örömtelivé tegyük az autóvásárlás nagyszerű pillanatát, illetve megkönnyítsük az újdonsült „családtag” karbantartását és szervizelését.