Škoda Schiller

Skoda Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz

Legfrissebb híreink

Skoda Nagyméretű SUV modellek

Sikeresen kezdte a ŠKODA az új évet

Sikeresen kezdte a ŠKODA az új évet: a brit What Car? magazin "2017. Legjobb Autói" választásán a cseh autógyártó három kategóriában is győzedelmeskedett, a legeredményesebb márkaként zárva az egyik legtekintélyesebb brit autós szavazást. A ŠKODA Kodiaq, Fabia és Superb Combi modellek egytől-egyig kategóriájuk élén zárták a voksolást. A siker a ŠKODA Citigo, ŠKODA Fabia Combi és ŠKODA Superb győzelmével lett teljes, ők saját szegmensükben a "Legjobb ár-érték arányú modell" címmel büszkélkedhetnek.

Bővebben...

Skoda Connectivity

Új connectivity-kínálat a KODIAQ érkezésével

A KODIAQ modell bevezetésével a Connectivity-palettáját, azaz a ŠKODA Connect keretében kínált mobil online-szolgáltatásait is megújítja a cseh márka. A választék két kategóriára oszlik: az Infotainment Online szolgáltatások az információ és a navigáció, míg a Care Connect szolgáltatásai a segélynyújtás, a proaktív szerviz és a távelérés területeire terjednek ki.

Bővebben...

Skoda 1.0 TSI motorcsalád

Átalakul a Fabia és a Rapid motorcsaládja

Az idei év tavasza során a Fabia és Rapid modelleknél az 1.2 TSI motorcsaládot leváltja az új, korszerűbb 1.0 TSI motorcsalád. A kisköbcentis, turbós benzines minden paraméterében felülmúlja elődjét, miközben takarékosabb üzemeltetést tesz lehetővé.

Bővebben...

Skoda Gondoskodás Program

Új lehetőség az autópiacon: ŠKODA Gondoskodás Program

A számos intelligens megoldás mellett, amellyel a ŠKODA forradalmasította a hétköznapi autózást, ezúttal okos megoldást mutat be a finanszírozásban is. A privát bérlet tervezhető kényelmet kínál, új autót kiszámítható költségekkel, de kötöttségek nélkül.

Bővebben...

Fiat Kereskedés Budapest

Csúcsformában az átdolgozott ŠKODA OCTAVIA: Alaposan megújul a bestseller

Alapos frissítésen esett át a ŠKODA bestsellere. Az év végétől kezdődően a ŠKODA OCTAVIA megújul első és hátsó résszel, a legkorszerűbb vezetői segédrendszerekkel, új infotainment és connectivity megoldásokkal, valamint megújult felszereltségi szintekkel érkezik. A kompakt modell Limousine és Combi verziója egyaránt csúcsformában debütál és megújulva hangsúlyozza kiemelt helyét kategóriájában.

Bővebben...

Opel Olajcsere

15 éves a ŠKODA Superb: A márka zászlóshajója gyártási jubileumát ünnepli

A ŠKODA Superb 15. évfordulóját ünnepli. A 2001-es első ŠKODA Superb óta a nagy hagyományokra visszatekintő cseh autógyártó közel 900 000 darabot készített a Superb három generációjából. 2015 márciusa óta pedig több, mint 100 000 készült a Superb legfrissebb, harmadik generációjából, amely sikert sikerre halmoz az autóipari középkategóriában.

Bővebben...

Skoda Octavia Rs

A Škodája is megérdemli a törődést

A Nagy Bummal kezdődött minden. Itt az ideje, hogy újraírjuk a történelmet. A ŠKODA az őszt a Nagy Bummal kezdi. A ŠKODA a kiváló autók mellett a hosszú távú, szakszerű gondoskodás márkája is. A vállalat idén ősszel meghirdeti a szerviztámogató programját, amelynek része a ŠKODA Fair Repair, a Karosszéria Szakértő program és a Karosszéria 4+ program. Ezekkel nem csoda, hogy az autó akár 500.000 kilométer után is hibátlanul működik. Nem hiszi el? Pedig van bizonyíték.

Bővebben...

Használt Opel Zafira

A ŠKODA KODIAQ kiállítási premierje

Elérkezett a ŠKODA KODIAQ első nyilvános fellépésének ideje Párizsban: a nagy hagyományokkal bíró cseh autógyártó első nagy szabadidő-autóját a ŠKODA igazgatótanácsának elnöke, Bernhard Maier mutatta be a nagyközönségnek ma a Párizsi Autókiállításon.

Bővebben...

Új Skoda Octavia

Tartóssági teszten az új ŠKODA KODIAQ

Fogcsikorgató hideg messze északon, tikkasztó hőség délen és rendkívüli igénybevétel a tesztutakon: a ŠKODA KODIAQ nagyszabású világpremierje előtt extrém kihívások egész sorát teljesítette sikerrel. Az eredmény: a hosszú hagyományokkal rendelkező cseh autógyártó új SUV modellje mind minőség, mind megbízhatóság tekintetében új mércét állít szegmensében. A ŠKODA Storyboard online felületén bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a fejlesztés fázisaiba és a Jiří Dytrych projektmenedzser vezette csapat mindenre kiterjedő tesztjeibe, amelyeket a ŠKODA KODIAQ modellel végeztek.

Bővebben...

Opel Szalon

A KODIAQ első közeli képei

Nem sokkal a ŠKODA KODIAQ szeptember elsejei világpremierje előtt a cseh gyártó bepillantást engedett az új SUV modelljének külső részleteibe. Ezek alapján jól látszik, hogyan emeli át a ŠKODA a márka kifejező formanyelvének elemeit a SUV kategóriába. A közelképek egyúttal kihangsúlyozzák a dizájn és a kivitel kompromisszumok nélküli magas színvonalát.

Bővebben...

Fiat Szerviz

80 évvel ezelőtt a Föld körül: a ŠKODA Rapid világkörüli útja

"Břetislav Jan Procházka és Jindřich Kubias világkörüli útja igen kemény próbája volt embernek és gépnek egyaránt." - nyilatkozta Andrea Frydlová, a ŠKODA Múzeum vezetője. "Az út sikere nagyszerűen mutatja azt a kiemelkedő teljesítményt és gyártási minőséget, amelyet a ŠKODA modellek már abban az időben is képviseltek. Procházka és Kubias Föld körüli útja az 1930-as években jelentősen hozzájárult a márka világszintű ismertségéhez és népszerűségéhez."

Bővebben...

Skoda Citigo

Lezajlott az első ŠKODA Hoki Tábor

A ŠKODA támogatásával nemzetközi szaktekintélyek készítették fel a 9-16 éves fiatal hokisokat az első ŠKODA képességfejlesztő hoki táborban.

Bővebben...

Opel Budapest

A Schiller csoport szakembere a Skoda Challenge győztesei közt

A Palota Automobilt képviselő Bertók János nyerte el az első díjat a Skoda márkakereskedések nemzetközi szakmai versenyén az alkatrész ellátási vezető kategóriában. A magyar válogatott összesen két első, egy második és egy harmadik helyezést szerzett, és ezzel az élbolyban végzett.

Bővebben...

Opel Astra Használt

Polgárék nyerték a ŠKODA Rapidot

A ŠKODA immár negyedik éve büszke partnere a "Közlekedik a család" közlekedésbiztonsági vetélkedőnek, melyet az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) hirdetett meg a biztonságos, balesetmentes közlekedés érdekében. A vetélkedő fődíját, egy ŠKODA Rapid Spaceback 1.2 TSI személyautót a Polgár család nyerte.

Bővebben...

Schiller Opel márkakereskedés

Veszprémben mindig jó a Fabia R5

A tavalyi Veszprém Rallye után az ideit is megnyerte a Skoda Rallye Team Hungária csapata, Herczig Norbert és Bacigál Igor, valamint a Fabia R5. Így a címvédő páros zsinórban a negyedik győzelmét szerezte meg az idei Országos Rallye Bajnokságban.

Bővebben...

Skoda Octavia Ár

Átfogó környezetvédelmi stratégiája keretében még nagyobb célokat tűzött ki a ŠKODA

Felelősségteljes és hosszú távon fenntartható gyártás, illetve üzemanyag-takarékos járművek: ezek a ŠKODA GreenFuture környezetvédelmi stratégiájának legfőbb elemei. Az eddigiekben a cél - a 2010 és 2018 közötti időszak vonatkozó paramétereiben kifejezve - a gyártás környezetvédelmi hatásainak 25 százalékos csökkentése volt, amit a cseh gyártó az idén 45 százalékra emelt. Ez nem kevesebbet jelent, mint nyolc esztendőn belül csaknem felére csökkenteni a környezeti hatásokat. A június 5-én, vasárnap tartott Környezetvédelmi Világnap alkalmából a gyártó több fontos kezdeményezést is bejelentett.

Bővebben...