Márkakereskedésünk és márkaszervizünk 2017. október 21-én, szombaton zárva tart. Megértését köszönjük!

Škoda Schiller

Legfrissebb híreink

Bővebben
Skoda

Mérföldkőhöz érkezett a ŠKODA AUTO – 20 millió legyártott gépkocsi

Kvasiny gyárában legördült a szerelőszalagról a ŠKODA AUTO húszmilliomodik gépkocsija. A jubileumi példány egy ŠKODA KAROQ. A gyártás jelentős mérföldköve egyértelműen igazolja a ŠKODA AUTO modelloffenzívájának sikerét. A vállalat különösen a Volkswagen-csoport 1991-es belépése óta produkált példaszerű fejlődést.

Bővebben
Skoda

ŠKODA FAVORIT: harminc éve lépett a siker útjára

Harminc évvel ezelőtt egy új korszak kapuján lépett be a ŠKODA a modern, ferde hátú FAVORIT bemutatásával. Az 1987. szeptember 16-án, a brnói Nemzetközi Gépipari Vásáron tartott premier fordulópont volt a nagy hagyományokkal rendelkező cseh vállalat számára. Korszerű formatervével és orrmotor-fronthajtás kombinációjával a ŠKODA FAVORIT a kategóriájában felvette a versenyt nyugati vetélytársaival. Az agilis, kompakt modell a raliversenyeken is remekelt.

Bővebben
Skoda

Kínai kormánydelegáció látogatta meg a ŠKODA AUTO gyárát és múzeumát Mladá Boleslavban

Múlt hétfőn a ŠKODA AUTO vendége volt Miao Vej, Kína ipari és információtechnológiai minisztere. A ŠKODA szándéka, hogy erősítse pozícióját legfontosabb önálló piacán, Kínában, a márka "Stratégia 2025" programja keretében. A cseh autógyártó az elektromobilitást és a digitalizációt a cég központi fejlesztési területeiként jelölte meg, és folyamatosan korszerűsíti üzemét az Ipar 4.0, a "negyedik ipari forradalom" alapelveinek szellemében.

Bővebben
Skoda

ŠKODA VISION E – Ismerd meg közelebbről a jövőt!

Egymással szemben nyíló ajtók és B-oszlop nélküli tágas tér jellemzi a ŠKODA VISION E tanulmányautót, amely a Volkswagen elektromos autókhoz kifejlesztett moduláris padlólemezére épített első ilyen modell a márka történetében, indukciós töltési lehetőséggel. Az autó elejét teljes szélességében LED világítótestek uralják, valamint a hátsó lámpák és az első fényszórók is egyaránt LED technológiát vonultatnak fel. A visszapillantó tükröket az autó környezetét teljes mértékben feltérképező kamerák helyettesítik.

Bővebben
Skoda

ŠKODA KAROQ – Új kompakt SUV, tágas belsővel és a legmodernebb technológiával

Modern formanyelvvel, akár 19 colos kerekekkel és példaértékűen tágas, kényelmes és funkcionális utastérrel debütál a kompakt SUV típusok piacán az új ŠKODA KAROQ. A fényszórók valamennyi funkciója, a kanyarvilágításként is szolgáló ködfényszórók, valamint a hátsó lámpák egyaránt LED technológiájúak.