Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 17:00-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Škoda Schiller

Legfrissebb híreink

Bővebben
Skoda

A nagy medvével az osztrák Alpokban – Kodiaq menetpróba

A nagy medvével az osztrák Alpokban – Kodiaq menetpróba

Szerző: Schiller Márk

Tavaly, amikor leforgattam a Schiller TV Tesztközelben adásának negyedik epizódját a Kodiaqal sajnos nem volt túl sok időm kipróbálni, promt tapasztalatokat osztottam meg. Most viszont épp ellenkező a helyzet. Négy napon keresztül vezettem (persze megszakításokkal..), több órán át utaztam benne. Fel is sorolom nektek tapasztalataimat.

Bővebben
Skoda

TÖRTÉNETE LEGJOBB FEBRUÁRI EREDMÉNYÉT ÉRTE EL A ŠKODA AUTO

Világszerte összesen 92 800 gépkocsit szállított ki ügyfeleinek február folyamán a ŠKODA AUTO, ami 14,3 százalékos növekedésnek felel meg a tavalyi év azonos időszakához (2017 február: 81 200) viszonyítva. A vállalat ezzel 123 éves története legjobb februári eredményét érte el.

Bővebben
Skoda

Škoda Kodiaq L&K: A SUV-modell csúcsváltozata Genfben mutatkozik be

A ŠKODA AUTO a Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatja be a ŠKODA KODIAQ SUV-modell csúcsváltozatát, a gyár alapítóiról (Václav Laurin és Václav Klement) elnevezett L&K kivitelt. Az elegáns megjelenésről többek között a krómozott hűtőrács, a 19 colos könnyűfém keréktárcsák és a módosított első és hátsó lökhárító gondoskodnak. A belső térben bőrkárpitozás és zongoralakk dekorelemek csábítanak. Dinamikus benzin- és dízelmotorok, valamint első- vagy összkerékhajtás gondoskodik a magabiztos haladásról.

Bővebben
Skoda

Műszaki és dizájn-újdonságok tárházával érkezik a megújult Škoda Fabia

Számos műszaki és dizájn-újdonsággal lép sikertörténetének új fejezetébe a ŠKODA FABIA. A cseh autógyártó népszerű kisautója új tervezésű orr- és farkialakítással, első ízben rendelhető LED-fényszórókkal, illetve ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpákkal, valamint még igényesebb utastérrel válik még vonzóbbá. Modern karakterét pörgős és gazdaságos, 1,0 literes benzinmotorok, illetve az eddigieket kiegészítve további vezetői segédrendszerek határozzák meg. Az átfogó frissítésen átesett modell a 2018-as Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be, piaci bevezetése 2018 második felére várható.

Bővebben
Skoda

A Škoda új hibridtanulmánya a márka SUV formai nyelvezetének következetes folytatója

ŠKODA VISION X hibridtanulmánya formájában a cseh gyártó modellpalettája jövőbeni fejlesztésébe kínál betekintést. A nagyvárosi crossover-modell révén újabb járműszegmensben jelenhetnek meg a ŠKODA nagysikerű SUV-modelljeinek karakteres stílusjegyei. A ŠKODA VISION X a 2018-as Genfi Autószalon alkalmával tartja világpremierjét.