Škoda Schiller

Skoda Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz
Márkakereskedésünk 2017. július 15. és augusztus 19. között szombatonként zárva tart.
Szeptember 1-jétől ismét rendes nyitvatartás szerint várjuk Önöket szombatonként!
Skoda Fabia


Skoda Fabia | Skoda Schiller márkakereskedés

  Induló ár

Skoda Fabia már
2 999 100 Ft-ért!


Akciós Skoda Fabia | Skoda Schiller kedvezményes ajánlat

Fedezze fel!

Az egyedülálló ŠKODA Fabiáról már az első pillantás mindent elmond: erőteljes, dinamikus, öntudatos, de mindig barátságos és szimpatikus. Elegáns vonalvezetésével anélkül mutatja ki erejét, hogy követné a rövidéletű divatos trendeket, így megjelenése mindig egyedi marad. Ez a ŠKODA Fabia önálló arca.

Sikeres elődjével összehasonlítva a ŠKODA Fabia kiforrottabb dizájnnal, és megnövelt külső méretekkel rendelkezik, amely mégsem megy a mozgékonyság és a vezetési élmény kárára. A Fabia belső terének kialakítása nagyságával az utasokat hatalmas meglepetésben részesíti, és maximális kényelmet nyújt.

A markáns elülső rész, a dinamikus vonalvezetés, a sportos részletek- mind az autó karakterét tükrözik, még jobban erősítve egyedi megjelenését. A hétköznapokban számos különleges pillanatot élhet át a ŠKODA Fabiával.Belső tér

Skoda Fabia - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

A kiváló minőségű anyagok, és az elsőrangú kidolgozás teszi a belső környezetet kellemessé. Minden műszer nagy alapossággal tervezett, mely magáért beszél.

Skoda Fabia - dinamikus külső | Schiller Autó Család

A Fabia Elegance a modell legvonzóbb felszereltségű változata. A hozzá tartozó Chess belső dizájn választható fekete alapszínben, Onyx-Onyx műszerfallal, vagy (felár nélkül) bézs alapszínben Onyx-elefántcsont műszerfallal. Mindez kiegészül króm díszítőelemekkel, mint például a sebességváltó gombja és takarólapja, a légbefúvó nyílások keretei, valamint a kézifék gombja.

Skoda Fabia - kényelmes utastér | Schiller Autó Család

A Fabia legjellemzőbb tulajdonsága a praktikum. Mind az utasok, mind a csomagok számára hitetetlenül tágas teret biztosít. Emellett széles választékban kínálunk praktikus kiegészítőket, amelyekkel még jobban kihasználható a csomagtér, és rendezettebbé tehető az autó.
Technológia

Skoda Fabia - modern technológia | Schiller Autó Család

A modell innovatív műszaki megoldásai a motorokban összpontosulnak, melyek kiváló teljesítménye még örömtelibbé teszi az autózást. A turbófeltöltésű 1.2 TSI, 105 LE benzinmotor előnyei a jó vezetési dinamika, az alacsony fogyasztási és széndioxid-kibocsátási értékek. A TSI turbós benzinmotorok rugalmasságukkal, halk működésükkel és gazdaságosságukkal tűnnek ki. A közös nyomócsöves befecskendező rendszerrel ellátott dízelmotorokat (CR TDI) halk, pontos működés és rendkívül alacsony fogyasztás jellemzi.

Skoda Fabia - egyedi megoldások | Schiller Autó Család

A kifejezetten az 1.2 TSI, 105 LE motorhoz kifejlesztett új automata hétsebességes DSG-váltó kényelmes és dinamikus vezetést, valamint üzemanyagtakarékos autózást biztosít.

Skoda Fabia - élvonalbeli műszaki megoldások | Schiller Autó Család

A négyküllős, multifunkciós bőrkormány, amelyről a rádió és a telefon is vezérelhető, háromküllős sportváltozatban is kapható.


Biztonság

Skoda Fabia - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

Egy autó biztonságossága kétségkívül a legfontosabb jellemzői közé tartozik. A megújult ŠKODA Fabia biztonsági felszerelései ezért nem csupán megvédik a vezetőt és az utasokat vészhelyzetekben, de azok megelőzésében is segítenek.

Skoda Fabia - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

A konstrukció, a vezetési jellemzők, a vezető kényelmét biztosító berendezések, a kilátás és a láthatóság mind-mind tartalmaznak olyan megoldásokat, amelyek a maximális biztonságot szolgálják. A biztonság akár 6 légzsákkal is fokozható: a vezető- és utasoldali légzsákkal, az első oldallégzsákokkal és függönylégzsákokkal.

Skoda Fabia - megbízható technológia | Schiller Autó Család

Az eredeti ŠKODA tartozékként kapható gyerekülések biztonságos és kényelmes utazást biztosítanak a legfiatalabb utasoknak, 36 kg-os testsúlyig.
INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi hat meg tíz?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Skoda értékesítésContact

Kis Máté

Škoda márkavezető
Tel.: +36 1 415-3006
Contact

Bacskó Petra

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3005
Contact

Pecha Melinda

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3004
Contact

Lakatos Csaba

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3002
Contact

Szilágyi Barnabás

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3007
Contact

Rakonczás Réka

Ügyfélszolgálati munkatárs
Tel.: +36 1 415-3023
Contact

Tóthiné Jámbor Mónika

Biztosítási- és hiteltanácsadó, szerviz asszisztens
Tel.: +36 1 415-3001
Contact

Mészáros Klára

Pénztáros
Tel.: +36 1 415-3000