Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én márkakereskedésünk 08:00-tól 17:00-ig és márkaszervizünk 07:30-tól 16:30-ig nyitva tart.

Škoda Schiller

Fabia Combi

induló ár már 3 175 600 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Konfigurátor

Állítsa össze autóját!

Fedezze fel

A ŠKODA Fabia Combi külső megjelenését a célszerűség eleganciája jellemzi. A ŠKODA emblémával díszített, jellegzetes első hűtőrács dinamizmust és önbizalmat sugároz. A síkból kiemelkedő első fényszórók egészen a sárvédőig húzódnak. A letisztult vonalú első ködlámpák a nappali menetfény funkcióját is ellátják.

A markáns megjelenés, dinamikus vonalvezetés, sportos kiegészítők tükrözik egy autó karakterét, és kiemelik egyediségét. A ŠKODA Fabia Combival a kis és nagy pillanatok sokasága teszi a mindennapokat különlegessé. Összehasonlítva sikeres elődjével még kiforrottabb dizájn, és megnövekedett külső méret jellemzi, amely nem megy mozgékonysága és az utazási élmény kárára.

Bevásárlás, csomag szállítása a postára, reggel iskolába vinni a gyerekeket: a hét tele van feladatokkal és teendőkkel. Az új Fabia Combival játszi könnyedséggel megfelelhet a mindennapok kihívásainak.

Belső tér

Magas minőségű anyagok, kiváló kidolgozás biztosítja a Fabia Combi utasai számára a kellemes légkört. Minden műszer a legátláthatóbban került beépítésre, és használatuk magától értetődő.

A csomagtér 505 literes (a hátsó üléseket lehajtva 1460 liter), amely tulajdonsága osztálya legjobbjává emeli, ezzel még akár magasabb kategóriájú gépkocsikat is megelőz.

A Fabia Combi Elegance a modell legvonzóbb felszereltségű változata. A hozzá tartozó Chess belső dizájn választható fekete alapszínben, Onyx-Onyx műszerfallal, vagy (felár nélkül) bézs alapszínben Onyx-elefántcsont műszerfallal. Mindez kiegészül króm díszítőelemekkel, mint például a sebességváltó gombja és takarólapja, a légbefúvó nyílások keretei, valamint a kézifék gombja.

Technológia

A modell innovatív műszaki megoldásai a motorokban összpontosulnak, melyek kiváló teljesítménye még örömtelibbé teszi az autózást. A turbófeltöltésű 1.2 TSI, 105 LE benzinmotor előnyei a jó vezetési dinamika, az alacsony fogyasztási és széndioxid-kibocsátási értékek. A TSI turbós benzinmotorok rugalmasságukkal, halk működésükkel és gazdaságosságukkal tűnnek ki. A közös nyomócsöves befecskendező rendszerrel ellátott dízelmotorokat (CR TDI) halk, pontos működés és rendkívül alacsony fogyasztás jellemzi.

A kifejezetten az 1.2 TSI, 105 LE motorhoz kifejlesztett automata hétsebességes DSG-váltó kényelmes és dinamikus vezetést, valamint üzemanyagtakarékos autózást biztosít. Az elektronikus menetstabilizátor (ESP) mindig magában foglalja az ASR kipörgésgátló funkciót is.

A négyküllős, multifunkciós bőrkormány, amelyről a rádió és a telefon is vezérelhető, háromküllős sportváltozatban is kapható.

Biztonság

A biztonsági kategória egyes kiegészítői az utasokat védik, mások pedig magát a járművet. Egy autó biztonságossága kétségkívül a legfontosabb jellemzői közé tartozik. A megújult ŠKODA Fabia Combi biztonsági felszerelései ezért nem csupán megvédik a vezetőt és az utasokat vészhelyzetekben, de azok megelőzésében is segítenek.

A konstrukció, a vezetési jellemzők, a vezető kényelmét biztosító berendezések, a kilátás és a láthatóság mind-mind tartalmaznak olyan megoldásokat, amelyek a maximális biztonságot szolgálják. A biztonság akár 6 légzsákkal is fokozható: a vezető- és utasoldali légzsákkal, az első oldallégzsákokkal és függönylégzsákokkal.

Az eredeti ŠKODA tartozékként kapható gyerekülések biztonságos és kényelmes utazást biztosítanak a legfiatalabb utasoknak, 36 kg-os testsúlyig.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 8 + Kilenc?

Keresse munkatársainkat:

Kis Máté

Škoda márkavezető
Tel.: +36 1 415-3006

Deák Dorottya

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3004

Károlyi Zsuzsa

Információs munkatárs
Tel.: +36 1 415-3000

Rakonczás Réka

Értékesítési asszisztens
Tel.: +36 1 415 3001

Lakatos Csaba

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3002

Szilágyi Barnabás

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3007

Mészáros Klára

Pénztáros
Tel.: +36 1 415-3000

Tóthiné Jámbor Mónika

Biztosítási- és hiteltanácsadó, szerviz asszisztens
Tel.: +36 1 415-3003

Nagy Gábor

Használt autó értékesítő // Das Welt Auto értékesítő
Tel.: +36 1 415 3015