Škoda Schiller

Skoda Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz
Skoda Fabia Combi


Skoda Fabia Combi | Skoda Schiller márkakereskedés

  Induló ár

Skoda Fabia Combi már
3 152 741 Ft-ért!


Akciós Skoda Fabia Combi | Skoda Schiller kedvezményes ajánlat

Fedezze fel!

A ŠKODA Fabia Combi külső megjelenését a célszerűség eleganciája jellemzi. A ŠKODA emblémával díszített, jellegzetes első hűtőrács dinamizmust és önbizalmat sugároz. A síkból kiemelkedő első fényszórók egészen a sárvédőig húzódnak. A letisztult vonalú első ködlámpák a nappali menetfény funkcióját is ellátják.

A markáns megjelenés, dinamikus vonalvezetés, sportos kiegészítők tükrözik egy autó karakterét, és kiemelik egyediségét. A ŠKODA Fabia Combival a kis és nagy pillanatok sokasága teszi a mindennapokat különlegessé. Összehasonlítva sikeres elődjével még kiforrottabb dizájn, és megnövekedett külső méret jellemzi, amely nem megy mozgékonysága és az utazási élmény kárára.

Bevásárlás, csomag szállítása a postára, reggel iskolába vinni a gyerekeket: a hét tele van feladatokkal és teendőkkel. Az új Fabia Combival játszi könnyedséggel megfelelhet a mindennapok kihívásainak.Belső tér

Skoda Fabia Combi - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

Magas minőségű anyagok, kiváló kidolgozás biztosítja a Fabia Combi utasai számára a kellemes légkört. Minden műszer a legátláthatóbban került beépítésre, és használatuk magától értetődő.

Skoda Fabia Combi - dinamikus külső | Schiller Autó Család

A csomagtér 505 literes (a hátsó üléseket lehajtva 1460 liter), amely tulajdonsága osztálya legjobbjává emeli, ezzel még akár magasabb kategóriájú gépkocsikat is megelőz.

Skoda Fabia Combi - kényelmes utastér | Schiller Autó Család

A Fabia Combi Elegance a modell legvonzóbb felszereltségű változata. A hozzá tartozó Chess belső dizájn választható fekete alapszínben, Onyx-Onyx műszerfallal, vagy (felár nélkül) bézs alapszínben Onyx-elefántcsont műszerfallal. Mindez kiegészül króm díszítőelemekkel, mint például a sebességváltó gombja és takarólapja, a légbefúvó nyílások keretei, valamint a kézifék gombja.
Technológia

Skoda Fabia Combi - modern technológia | Schiller Autó Család

A modell innovatív műszaki megoldásai a motorokban összpontosulnak, melyek kiváló teljesítménye még örömtelibbé teszi az autózást. A turbófeltöltésű 1.2 TSI, 105 LE benzinmotor előnyei a jó vezetési dinamika, az alacsony fogyasztási és széndioxid-kibocsátási értékek. A TSI turbós benzinmotorok rugalmasságukkal, halk működésükkel és gazdaságosságukkal tűnnek ki. A közös nyomócsöves befecskendező rendszerrel ellátott dízelmotorokat (CR TDI) halk, pontos működés és rendkívül alacsony fogyasztás jellemzi.

Skoda Fabia Combi - egyedi megoldások | Schiller Autó Család

A kifejezetten az 1.2 TSI, 105 LE motorhoz kifejlesztett automata hétsebességes DSG-váltó kényelmes és dinamikus vezetést, valamint üzemanyagtakarékos autózást biztosít. Az elektronikus menetstabilizátor (ESP) mindig magában foglalja az ASR kipörgésgátló funkciót is.

Skoda Fabia Combi - élvonalbeli műszaki megoldások | Schiller Autó Család

A négyküllős, multifunkciós bőrkormány, amelyről a rádió és a telefon is vezérelhető, háromküllős sportváltozatban is kapható.


Biztonság

Skoda Fabia Combi - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

A biztonsági kategória egyes kiegészítői az utasokat védik, mások pedig magát a járművet. Egy autó biztonságossága kétségkívül a legfontosabb jellemzői közé tartozik. A megújult ŠKODA Fabia Combi biztonsági felszerelései ezért nem csupán megvédik a vezetőt és az utasokat vészhelyzetekben, de azok megelőzésében is segítenek.

Skoda Fabia Combi - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

A konstrukció, a vezetési jellemzők, a vezető kényelmét biztosító berendezések, a kilátás és a láthatóság mind-mind tartalmaznak olyan megoldásokat, amelyek a maximális biztonságot szolgálják. A biztonság akár 6 légzsákkal is fokozható: a vezető- és utasoldali légzsákkal, az első oldallégzsákokkal és függönylégzsákokkal.

Skoda Fabia Combi - megbízható technológia | Schiller Autó Család

Az eredeti ŠKODA tartozékként kapható gyerekülések biztonságos és kényelmes utazást biztosítanak a legfiatalabb utasoknak, 36 kg-os testsúlyig.
INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi kilenc meg három?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Skoda értékesítésContact

Kis Máté

Škoda márkavezető
Tel.: +36 1 415-3006
Contact

Bacskó Petra

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3005
Contact

Pecha Melinda

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3004
Contact

Lakatos Csaba

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3002
Contact

Szilágyi Barnabás

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3007
Contact

Rakonczás Réka

Ügyfélszolgálati munkatárs
Tel.: +36 1 415-3023
Contact

Tóthiné Jámbor Mónika

Biztosítási- és hiteltanácsadó, szerviz asszisztens
Tel.: +36 1 415-3001
Contact

Mészáros Klára

Pénztáros
Tel.: +36 1 415-3000