Škoda Schiller

Skoda Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz

Téli szervizajánlatok

Bármi is legyen a terve a nyárra, szervizajánlataink között biztosan talál majd olyat, ami megfelel az igényeinek. Szezonális akcióink és más ajánlataink keretében gyorsan, kedvezményes áron tárjuk fel és javítjuk ki az esetleges hibákat, így az úton már nem érhetik meglepetések.

Szezonális gyorsátvizsgálás

SZERVIZ 4+ kupon:
-1 990 Ft

Gyári technológia szerinti szerviztanácsadás, gyártói visszahívási akciók ellenőrzése, külső-, és belső állapotvizsgálat, a legfontosabb kezelőszervek és elemek működésének ellenőrzése, a motortér-, a kerekek, valamint a karosszéria alsó részének ellenőrzése. A vízvályú tisztaságának, a kifolyónyílások állapotának és a fékfolyadék forráspontjának ellenőrzése.

CikkszámÁr
C15SZEZGYOR
5 000 Ft

Szezonális átvizsgálás külső mosással

Szezonális gyorsátvizsgálás és külső mosás kedvezményes csomagáron.

CikkszámÁr
C15SZEZGYORM
6 000 Ft

TOP Fitness csomag

Szezonális gyorsátvizsgálás és Wellness csomag kedvezményes csomagáron.

CikkszámÁr
C9TOPFIT
9 000 Ft

Téli nagytakarítás

Külső mosás és belső takarítás.

CikkszámÁr
C11TELNAGYT
4 990 Ft

Éves szervíz mobilitás garanciával és műszaki vizsgával

Szolgáltatásunk keretében autóját a közlekedési hatóság-, és a gyártó előírásainak figyelembe vételével előzetesen átvizsgáljuk és amennyiben szükséges, azt gyári előírások szerint ki is javítjuk. Így valóban garantálni tudjuk Önnek az elsőre sikeres műszaki vizsgát és a biztonságos autózást! Csomagajánlatunk igénybevételével Ön időt és pénzt spórolva egy csapásra elintézheti autójának éves szervizét, lejáró hatósági műszaki vizsgájának megújítását és a Mobilitásgarancia szolgáltatás meghosszabbítását. Csomagunkat SZERVIZ 4+ kuponjának felhasználásával most 16 000 Ft-os kedvezménnyel veheti igénybe.