Škoda Schiller

Skoda Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz
Skoda Yeti


Akciós Skoda Yeti | Skoda Schiller kedvezményes ajánlat

  Induló ár

Skoda Yeti már
4 301 720 Ft-ért!Fedezze fel!

A megújult ŠKODA Yeti igazi városlakóként minden sarkon felkészülten várja az ott rejtőző új élményeket. Megjelenését a jellegzetes hűtőrács és a Bi-Xenon fényszórók teszik igazán stílusossá, a kényelemről és a biztonságról pedig többek között a tolatókamera és az új generációs Park Assist gondoskodik.

A Yeti modern külseje a ŠKODA új formanyelvét tükrözi, emellett minden modellváltozatnak megvannak a saját jellegzetes jegyei is. Az orr-rész alapos frissítésen esett át, aminek keretében új formát kapott a motorháztető, és megújultak a sárvédők, az első hűtőrács, a fényszórók, valamint a ködlámpa is.

A megújult ŠKODA Yeti háromféle benzin- és ötféle dízelmotorral rendelhető, amelyek közül kettő (az 1.4 TSI/122LE és az 1.6 CR TDI/105 LE) Green tec csomaggal is elérhetők. Ezen kívül első ízben jelennek meg a modellsorozat kínálatában a LED-technikájú nappali menetfénnyel kiegészített Bi-Xenon fényszórók és az opcionálisan rendelhető tolatókamera is.Belső tér

Skoda Yeti - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

A kétzónás, elektronikus vezérlésű, automatikus légkeringetést biztosító Climatronic légkondicionálóval eltérő hőmérséklet állítható be a jobb, illetve a bal oldalon. A szélvédő elektromos fűtésének köszönhetően pillanatok alatt eltűnik az üvegről a pára vagy a dér, így az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosított a jó kilátás.

Skoda Yeti - dinamikus külső | Schiller Autó Család

Az új élmények felé vezető úton a panorámatető a végtelen tér és szabadság érzetét kelti. A napfénytető első része felfelé dönthető, illetve hátratolható, míg a hátsó része szilárdan be van építve a tetőbe.

Skoda Yeti - kényelmes utastér | Schiller Autó Család

A többféle módon elhelyezhető rögzítőhálókkal megakadályozható a szállított tárgyak csúszkálása a csomagtérben. A csomagtér rögzítőelemei sokféleképpen kihasználhatók. A bevásárlótáskák felakasztása csak egy a sok lehetőség közül. Használhatók még a tárgyaknak a hálókkal való leszorítására, vagy a csomagtér tálcáinak az alsó pozícióban való rögzítésére.
Technológia

Skoda Yeti - modern technológia | Schiller Autó Család

A Yeti és a Yeti Outdoor esetében a kormányzást a többféle változatban kínált, háromküllős kormánykerék biztosítja. A csúcsváltozat a rádió és a telefon kezelőszerveit is tartalmazó, bőrborítású kormánykerék.

Skoda Yeti - egyedi megoldások | Schiller Autó Család

A Park Assist nagyban csökkenti a parkolás okozta „fejfájást”, hiszen képes kiválasztani a megfelelő parkolóhelyet, beállni a párhuzamosan vagy derékszögben parkoló autók sorába, vagy akár kiállni az úttal párhuzamosan álló autók közül. A párhuzamos parkoláshoz csupán az autó hosszánál 60 cm-rel több helyre van szüksége.

Skoda Yeti - élvonalbeli műszaki megoldások | Schiller Autó Család

Két élenjáró technológia együttesét kínálják az összkerék-meghajtással és automata DSG váltóval ellátott autók; a DSG váltó a motortól függően hat vagy hétfokozatú változatban rendelhető. A DSG váltó kiváló gyorsulást biztosít, és segít a motort az optimális fordulatszám-tartományban tartani.


Biztonság

Skoda Yeti - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

Az Active felszereltségi szint az első- és az első oldallégzsákokat tartalmazza. A vezető-oldali légzsákot a kormánykerék tartalmazza, míg az utasoldali légzsákot a műszerfalba építették be. Ez utóbbi szükség esetén kikapcsolható, így lehetővé válik gyermekülés elhelyezése az első ülésen. Az első oldallégzsákok oldalirányú ütközés esetén megóvják a vezető és az utas mellkasát és medencetájékát.

Skoda Yeti - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

Az Ambition, Elegance és az exkluzív Laurin&Klement függönylégzsákokat és vezető oldali térdlégzsákot is tartalmaznak. A függönylégzsákok aktiváláskor „falat” képeznek az oldalablakok mentén, így védve az első és hátsó utasok fejét. A vezető oldali térdlégzsák megakadályozza, hogy ütközés esetén a vezető a műszerfalnak csapódjon.
INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi nyolc meg öt?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Skoda értékesítésContact

Kis Máté

Škoda márkavezető
Tel.: +36 1 415-3006
Contact

Bacskó Petra

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3005
Contact

Pecha Melinda

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3004
Contact

Lakatos Csaba

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3002
Contact

Szilágyi Barnabás

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3007
Contact

Rakonczás Réka

Ügyfélszolgálati munkatárs
Tel.: +36 1 415-3023
Contact

Tóthiné Jámbor Mónika

Biztosítási- és hiteltanácsadó, szerviz asszisztens
Tel.: +36 1 415-3001
Contact

Mészáros Klára

Pénztáros
Tel.: +36 1 415-3000