Škoda Schiller

Skoda Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz
Márkakereskedésünk 2017. július 15. és augusztus 19. között szombatonként zárva tart.
Szeptember 1-jétől ismét rendes nyitvatartás szerint várjuk Önöket szombatonként!
Skoda Yeti Outdoor


Akciós Skoda Yeti Outdoor | Skoda Schiller kedvezményes ajánlat

  Induló ár

Skoda Yeti Outdoor már
4 586 250 Ft-ért!Fedezze fel!

Bár a városi utakat is könnyedén veszi, az új ŠKODA Yeti Outdoor modellváltozata a rázósabb utakon mutatja meg igazán, hogy mit tud. Az új LED fényszóróknak, a dinamikus megjelenésnek, a strapabíró lökhárítóknak és az erős összkerékmeghajtásnak köszönhetően az autó minden terepen otthon van, legyen az aszfalt vagy földút.

Új helyeket felfedezni izgalmas kaland, melyhez tökéletes útitárs a Yeti Outdoor. A modell magabiztos megjelenését tovább fokozhatják a LED nappali menetfénnyel ellátott Bi-Xenon fényszórók. A két színű tetősín és az alumínium szegéllyel ellátott fekete oldalvédő díszlécek olyan részletek, melyek csak az Outdoor változathoz rendelhetők.

A Yeti állja a sarat az autóútról letérve is. Az off-road funkciógomb megnyomásával az autó terep üzemmódba vált. A kipörgésgátló (ASR), az elektronikus differenciálzár (EDS), a blokkolásgátló rendszer (ABS), valamint a lejtmenetvezérlő rendszer (HHC) biztosítja, hogy ugyanolyan magabiztosan jusson fel a hegyre, mint onnan le.Belső tér

Skoda Yeti Outdoor - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

A kétzónás, elektronikus vezérlésű, automatikus légkeringetést biztosító Climatronic légkondicionálóval eltérő hőmérséklet állítható be a jobb, illetve a bal oldalon. A szélvédő elektromos fűtésének köszönhetően pillanatok alatt eltűnik az üvegről a pára vagy a dér, így az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosított a jó kilátás.

Skoda Yeti Outdoor - dinamikus külső | Schiller Autó Család

Az új élmények felé vezető úton a panorámatető a végtelen tér és szabadság érzetét kelti. A napfénytető első része felfelé dönthető, illetve hátratolható, míg a hátsó része szilárdan be van építve a tetőbe.

Skoda Yeti Outdoor - kényelmes utastér | Schiller Autó Család

A csomagtér kétoldalú szőnyegborítását használhatjuk a textil oldalával felfelé, ha nem szállítunk semmi olyat, ami beszennyezhetné az autót. Szükség esetén a szőnyeg egy mozdulattal megfordítható, hogy a mosható, gumiborítású oldal kerüljön felülre. A csomagtérben elhelyezett, kivehető LED elemlámpa jól jöhet többek között egy éjszakai út során.
Technológia

Skoda Yeti Outdoor - modern technológia | Schiller Autó Család

A Park Assist nagyban csökkenti a parkolás okozta „fejfájást”, hiszen képes kiválasztani a megfelelő parkolóhelyet, beállni a párhuzamosan vagy derékszögben parkoló autók sorába, vagy akár kiállni az úttal párhuzamosan álló autók közül. A párhuzamos parkoláshoz csupán az autó hosszánál 60 cm-rel több helyre van szüksége.

Skoda Yeti Outdoor - egyedi megoldások | Schiller Autó Család

Az összkerék-meghajtás és az off-road rendszer együttesen garantálja, hogy a nehéz tereppel is megbirkózunk. Az off-road opció többféle, az útviszonyokhoz alkalmazkodó funkciót foglal magában, így a lejtmenet-vezérlést, elektronikus berendezéseket, mint az ABS (blokkolásgátló fékrendszer), ASR (kipörgésgátló rendszer) és az EDS (elektronikus differenciálmű), továbbá érzékenyebb gázpedált.

Skoda Yeti Outdoor - élvonalbeli műszaki megoldások | Schiller Autó Család

Két élenjáró technológia együttesét kínálják az összkerék-meghajtással és automata DSG váltóval ellátott autók; a DSG váltó a motortól függően hat vagy hétfokozatú változatban rendelhető. A DSG váltó kiváló gyorsulást biztosít, és segít a motort az optimális fordulatszám-tartományban tartani.


Biztonság

Skoda Yeti Outdoor - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

Az Active felszereltségi szint az első- és az első oldallégzsákokat tartalmazza. A vezető-oldali légzsákot a kormánykerék tartalmazza, míg az utasoldali légzsákot a műszerfalba építették be. Ez utóbbi szükség esetén kikapcsolható, így lehetővé válik gyermekülés elhelyezése az első ülésen. Az első oldallégzsákok oldalirányú ütközés esetén megóvják a vezető és az utas mellkasát és medencetájékát.

Skoda Yeti Outdoor - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

Az Ambition, Elegance és az exkluzív Laurin&Klement a fentieken kívül a függönylégzsákokat és a vezető oldali térdlégzsákot tartalmazzák. A függönylégzsákok aktiváláskor „falat” képeznek az oldalablakok mentén, így védve az első és hátsó utasok fejét. A vezető oldali térdlégzsák megakadályozza, hogy ütközés esetén a vezető a műszerfalnak csapódjon.

Skoda Yeti Outdoor - megbízható technológia | Schiller Autó Család

Az aktív biztonsági opciók közé tartozik a fáradtságérzékelő rendszer, amely 65 km/h sebesség felett aktiválódik. A rendszer a szervokormány érzékelőinek adatait elemzi, és ha olyan jellemzőket észlel, amelyek a vezető fáradtságára utalhatnak (például erősebb korrekciós kormánymozdulatok), pihenőt javasol a vezetőnek.
INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi nyolc meg kilenc?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Skoda értékesítésContact

Kis Máté

Škoda márkavezető
Tel.: +36 1 415-3006
Contact

Bacskó Petra

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3005
Contact

Pecha Melinda

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3004
Contact

Lakatos Csaba

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415-3002
Contact

Szilágyi Barnabás

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 415 3007
Contact

Rakonczás Réka

Ügyfélszolgálati munkatárs
Tel.: +36 1 415-3023
Contact

Tóthiné Jámbor Mónika

Biztosítási- és hiteltanácsadó, szerviz asszisztens
Tel.: +36 1 415-3001
Contact

Mészáros Klára

Pénztáros
Tel.: +36 1 415-3000