Toyota Schiller

Toyota Super Márkakereskedés és Márkaszerviz

Legfrissebb híreink

Vezető európai fotósok és instagram-sztárok fogalmazták meg a Toyota C-HR nagyvárosi hangulatát

A Toyota C-HR fotós szemmel

A kategóriateremtő, stílusos vadonatúj C-HR megjelenése alkalmából a Toyota azzal az izgalmas kihívással szembesítette Európa legjobb képalkotóit, hogy az új kupé-crossover szereplésével próbálják meg visszaadni a nagyvárosi élet forgatagát és szellemiségét. Az eddig példátlan együttműködés eredményeként készült el az a 24 darabos fotóválogatás, amelyben életre kel a Toyota C-HR különleges formavilága – méghozzá a projektben részt vevő Instagram-sztárok/fotósok egyéni stílusában.

Bővebben...

Skoda Octavia Rs

Hihetetlen lendületben a Toyota és a Lexus Magyarországon

Elképesztő, a 22,9%-os piaci bővülés ütemét kimagaslóan meghaladó mértékben, 37,7%-al nőttek a világ legnagyobb autógyártója, a környezetbarát hybrid modelljeiről ismert Toyota magyarországi értékesítései hazánkban az év első 10 hónapjában, míg a vállalat prémium márkája, a Lexus még ennél is drasztikusabb, 56,1%-os növekedést könyvelhetett el.

Bővebben...

Skoda Superb

Új Toyota Hilux: kiváló Euro NCAP teljesítmény

A Toyota Safety Sense újra bebizonyította értékeit, 5 csillagos értékelést szerezve a biztonsági rendszerrel felszerelt vadonatúj Hiluxnak, így a jelenlegi tesztprotokoll alapján a Toyota legendás modelljének legújabb generációja mind a Toyota Safety Sense rendszerrel, mind pedig anélkül a pickup-szegmens eddigi legjobb eredményét produkálta a felnőtt utasok védelme terén.

Bővebben...

Toyota Yaris Árak

Ősszel már kapható az új Toyota C-HR

A modell európai előértékesítése szeptemberben kezdődik, és az első szerencsések még az év vége előtt átvehetik autójukat. A Toyota tervei szerint kontinensünkön több mint 100 ezret adnak el évente az Auris TS és a RAV4 közé pozícionált modellből.

Bővebben...