Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 07:30-tól 16:30-ig márkakereskedésünk és márkaszervizünk nyitva tart.

Toyota Schiller

Legfrissebb híreink

Bővebben
Toyota

5 tipp, hogy miért érdemes Plug-In Hybrid autót választani?

Ahogy az előző írásunkban ígértük, ebben a cikkünkben kifejtjük, hogy többek között milyen okokból tartják nagyon sokan a jelenleg kapható hajtásrendszerek közül a legmegfelelőbbnek a Plug-in hybrid megoldást. 

Bővebben
Toyota

Tankkal terepen... Toyota Hilux menetpróba

Tankkal terepen...

Szerző: Schiller Márk

Nemrég a méltán híres Toyota Hiluxot volt szerencsém élesben, terepen kipróbálni. Egy legendás ikonról van szó, hiszen több mint 50 éve létezik ez a modell, ráadásul 18 milliónál is több darabot értékesítettek belőle világszerte. Már sokszor szemeztem vele, de még sose volt lehetőségem kipróbálni. Hát megtettem (rendesen összekoszoltam), össze is szedem nektek gondolataimat.

Bővebben
Toyota

Full Hybrid kontra Plug-in Hybrid

Sokak szerint napjainkban alapvetően a Plug-in hibrid hajtáslánc a legpraktikusabb a jelenleg kapható megoldások között. Egy olyan megoldásként emlegetik, amely jelenleg a legkompromisszummentesebb. Hogy miért gondolják ezt sokan így (köztük számos szakértőt beleértve), arra a következő cikkben visszatérünk, viszont előtte fussuk át, hogy valójában milyen különbségek vannak a full hybrid és a plug-in hybrid technológia között.

Bővebben
Toyota

Megérkezett az új Auris - Genfi Autószalon

A 2018-as Genfi Autószalonon bemutatkozó harmadik generációs Auris dinamikusabb külső formatervvel lép reflektorfénybe. Az autó motorkínálatában megjelenő vadonatúj 2,0 literes full hybrid hajtás tökéletesen példázza a Toyota új, kettős hibrid-stratégiáját.

Bővebben
Toyota

Fernando Alonso a Toyota csapatában a Le Mans 24 órás futamon

A Toyota Gazoo Racing véglegesítette a 2018-2019-es FIA Hosszútávú Világbajnokságon (WEC) indított pilótáinak névsorát, amelyen Fernando Alonso is szerepel. A csapat hivatalosan is benyújtotta nevezési listáját az Automobile Club de lOuest szervezetnek, amely szerint a Toyota a 2018-2019-es évad mind a nyolc futamán két hibrid hajtású versenyautóval áll rajthoz. A Toyota Gazoo Racing egyértelmű célkitűzése a győzelem a Le Mans 24 órás futamon és a WEC Világbajnokságon.