Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 07:30-tól 16:30-ig márkakereskedésünk és márkaszervizünk nyitva tart.

Toyota Schiller

Auris

induló ár már 4 295 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Az Auris első és hátsó traktusát mindenre kiterjedően áttervezték, ami szélesebb megjelenéssel és alacsonyabb tömegközéppont látványával ruházta fel a járművet. Az Auris kiállása ezzel elegánsabb, kifinomultabb lett. Elöl krómozott 'szárnyakban' folytatódik az új, eddiginél erőteljesebb Toyota logó. A motorháztető belépő éle alatt végigfutó, markáns felső szárny a jármű teljes szélességében végigfut. Az alsó szárny az első lökhárító felső felületén fut végig, a LED-es nappali fénnyel szerelt új, LED-es fényszóró belső éléig.

Az 1.2T, a Toyota vadonatúj, közvetlen befecskendezéses, négyhengeres, benzines turbómotorja az új Auris-ban mutatkozik be, miközben az 1.6 D-4D dízel motor is megjelenik az Auris kínálatában.

Az alsó-középkategóriában az új trendek az üzemanyag-fogyasztás, a károsanyag-kibocsátás és az üzemben tartási költségek mérséklése. Mindezt mi a Toyotánál úgy érjük el, hogy ez nem megy a vezetési élmény vagy a menetteljesítmények rovására. Ennek érdekében az új Auris benzines, dízel és full hybrid hajtáslánc-kínálatát kibővítettük és alaposan átdolgoztuk.

Belső tér

Az új Auris fedélzetén érdemben javult az utastér érzékelhető minősége, köszönhetően annak, hogy a tervezők csökkentették a műszerfal 'optikai tömegét', letisztultan integrálták az egyenletesebben megvilágított műszeregységet, valamint egységesebb formában és kidolgozással alkalmazták a szemcsézett felületű anyagokat és díszítő elemeket.

Maga a műszeregység erőteljesebb, sportosabb kialakítást kapott. A sebesség- és fordulatszámmérő műszerek 'csöves árnyékolóban' helyezkednek el, a kettő között egy új, 4,2 colos, színes TFT multi-információs kijelző található. A Toyota Touch multimédia egység 7 colos LCD képernyővel rendelkezik, amit érintőgombok öveznek.

Biztonság

A biztonságos közlekedés elkötelezettjeként a Toyota fontosnak tartja, hogy olyan komplex megközelítést alkalmazzon, amely egyszerre szólítja meg az embereket, a járműveket és a közlekedési környezetet, továbbá a balesetekből szerzett tapasztalatokból, ezen ismereteket a fejlesztés során hasznosítva, 'valós életben érvényesülő biztonságot' eredményez.

A Toyota idén bevezeti a â€?Toyota Safety Sense' elnevezésű rendszert, amely újonnan kifejlesztett aktív biztonsági technológiák sorát alkalmazva segít megelőzni a legkülönfélébb forgalmi helyzetekben előforduló baleseteket, vagy enyhíteni azok következményeit.

A hozzávetőlegesen a 10-80 km/óra sebességnél üzemelő, Ütközés előtti biztonsági rendszer felismeri a jármű előtt tartózkodó tárgyakat, és mérsékli annak a kockázatát, hogy autónk nekiütközzön a másik járműnek. Amennyiben ütközés veszélyét észleli, fény- és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, hogy fékezzen. Emellett a PCS rendszer előkészíti a fékrendszert, hogy a pedál megérintésekor azonnal fokozott fékhatást tudjon biztosítani. Amennyiben a vezető nem reagál kellő időben, a rendszer automatikusan működésbe hozza a féket.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Hat + 1?

Keresse munkatársainkat:

Bidnay Csaba

Márkavezető
Tel.: +36 1 380-0380

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380

Rakonczás Ágnes

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375

Zsivanov Sándor

Flottaértékesítés - kiemelt kapcsolattartó
Tel.: + 36 20 345-9613