Toyota Schiller

Toyota Super Márkakereskedés és Márkaszerviz
Toyota GT86


Akciós Toyota GT86 | Toyota Schiller kedvezményes ajánlat

  Induló ár

Toyota GT86 már
9 520 000 Ft-ért!Fedezze fel!

A GT86 lényege a vezetés vegytiszta öröme. Alacsony tömegközéppont, optimális súlyelosztás és élénk, 2,0 literes motor – pontosan ez az, ami az élvezetes autózáshoz kell! A vérpezsdítő hangulatot jól formázott ülések, rövid váltókar és sportos hangulatú műszerfal garantálja.

A GT86 minden porcikája az autó teljesítményéről árulkodik. A látványos, áramvonalas karosszéria vonalait még inkább kihangsúlyozza a mélyre húzott, különleges T mintázatú légbeömlő. Ha oldalról pillantunk az autóra, azonnal szemünkbe ötlik az exkluzív 86 dugattyú-logó és a 17 colos könnyűfém keréktárcsa. Az autó erőteljes külső megjelenését még karakteresebbé varázsolja a hátsó légterelő és a krómozott dupla kipufogóvégződés.

A Toyota versenysport-hagyományait tökéletesen testesíti meg a legendás 2000 GT időtálló formaterve. Az új Toyota GT86. A Toyota legendás sportautóinak új generációja.Belső tér

Toyota GT86 - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

Az utastér minden eleme a GT86 vegytiszta vezetési élményét fokozza. A vezetőközpontú cockpit minden kezelőszerve könnyen elérhető, s a műszerfal visszajelzői és műszerei egyetlen pillantással leolvashatók.

Toyota GT86 - dinamikus külső | Schiller Autó Család

A hagyományos kulcs helyett alkalmazott Intelligens nyitási és indítási rendszer jeladója lehetővé teszi, hogy az ajtót Ön egyszerűen a kilincs használatával nyissa és egy gomb megnyomásával zárja. A motor ugyanilyen könnyedén indítható és állítható le a Start/Stop gomb használatával.
Technológia

Toyota GT86 - modern technológia | Schiller Autó Család

A hajtásláncot a lehető legalacsonyabb, a motort pedig a lehető leghátsó pozícióba építettük be, hogy a tömegközéppont alacsony, a súlyelosztás pedig optimális legyen, így az autó dinamikusan és élvezetesen uralható.

Toyota GT86 - egyedi megoldások | Schiller Autó Család

A kis tömegű karosszéria egy 200 lóerős, 2,0 literes boxer orrmotort rejt, ami a Toyota D-4S (közvetlen befecskendezésű, 4 ütemű motor) technológiája révén bőséges teljesítményt és forgatónyomatékot biztosít. Az eredmény: hihetetlenül élvezetes vezetési élmény.

Toyota GT86 - élvonalbeli műszaki megoldások | Schiller Autó Család

A xenon fényszórók kevesebb energiát fogyasztanak, de több mint kétszer olyan erős a fényük, mint a hagyományos halogénizzóknak. Ez fokozza az éjszakai vezetés biztonságát, különösen rossz időjárási viszonyok közt. A xenon fényszórókat automatikus fényszórómagasság-állítással szerelték fel, hogy elkerüljék a szembejövő vakítását.


Biztonság

Toyota GT86 - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

Az ABS megakadályozza a kerekek blokkolását fékezéskor. Az EBD mindezt a fékerő optimális elosztásával egészíti ki az egyes kerekek közt, kiegyenlítve az eltérő terheléseket. A két rendszer együttes működése hatékonyan segít Önnek, hogy autóját még erős fékezés közben is biztonságosan kormányozhassa.

Toyota GT86 - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

A VSC automatikusan szabályozza az egyes kerekekre jutó féknyomást és a motorteljesítményt, hogy fenntartsa a stabilitást, például éles kanyarvételkor vagy csúszós útfelületen megelőzve a jármű kicsúszását.

Toyota GT86 - megbízható technológia | Schiller Autó Család

Az ülések különleges rögzítőrendszerét felső bekötési pont egészíti ki, ami meggátolja, hogy a gyermekülés előre billenjen - így biztonságosan és kényelmesen rögzíthetők az ISOFIX gyermekülések.
INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi tíz meg három?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Toyota értékesítésContact

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376
Contact

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377
Contact

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375
Contact

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384
Contact

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380
Contact

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380