Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 07:30-tól 16:30-ig márkakereskedésünk és márkaszervizünk nyitva tart.

Toyota Schiller

GT86

induló ár már 9 520 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

A GT86 lényege a vezetés vegytiszta öröme. Alacsony tömegközéppont, optimális súlyelosztás és élénk, 2,0 literes motor - pontosan ez az, ami az élvezetes autózáshoz kell! A vérpezsdítő hangulatot jól formázott ülések, rövid váltókar és sportos hangulatú műszerfal garantálja.

A GT86 minden porcikája az autó teljesítményéről árulkodik. A látványos, áramvonalas karosszéria vonalait még inkább kihangsúlyozza a mélyre húzott, különleges T mintázatú légbeömlő. Ha oldalról pillantunk az autóra, azonnal szemünkbe ötlik az exkluzív 86 dugattyú-logó és a 17 colos könnyűfém keréktárcsa. Az autó erőteljes külső megjelenését még karakteresebbé varázsolja a hátsó légterelő és a krómozott dupla kipufogóvégződés.

A Toyota versenysport-hagyományait tökéletesen testesíti meg a legendás 2000 GT időtálló formaterve. Az új Toyota GT86. A Toyota legendás sportautóinak új generációja.

Belső tér

Az utastér minden eleme a GT86 vegytiszta vezetési élményét fokozza. A vezetőközpontú cockpit minden kezelőszerve könnyen elérhető, s a műszerfal visszajelzői és műszerei egyetlen pillantással leolvashatók.

A hagyományos kulcs helyett alkalmazott Intelligens nyitási és indítási rendszer jeladója lehetővé teszi, hogy az ajtót Ön egyszerűen a kilincs használatával nyissa és egy gomb megnyomásával zárja. A motor ugyanilyen könnyedén indítható és állítható le a Start/Stop gomb használatával.

Technológia

A hajtásláncot a lehető legalacsonyabb, a motort pedig a lehető leghátsó pozícióba építettük be, hogy a tömegközéppont alacsony, a súlyelosztás pedig optimális legyen, így az autó dinamikusan és élvezetesen uralható.

A kis tömegű karosszéria egy 200 lóerős, 2,0 literes boxer orrmotort rejt, ami a Toyota D-4S (közvetlen befecskendezésű, 4 ütemű motor) technológiája révén bőséges teljesítményt és forgatónyomatékot biztosít. Az eredmény: hihetetlenül élvezetes vezetési élmény.

A xenon fényszórók kevesebb energiát fogyasztanak, de több mint kétszer olyan erős a fényük, mint a hagyományos halogénizzóknak. Ez fokozza az éjszakai vezetés biztonságát, különösen rossz időjárási viszonyok közt. A xenon fényszórókat automatikus fényszórómagasság-állítással szerelték fel, hogy elkerüljék a szembejövő vakítását.

Biztonság

Az ABS megakadályozza a kerekek blokkolását fékezéskor. Az EBD mindezt a fékerő optimális elosztásával egészíti ki az egyes kerekek közt, kiegyenlítve az eltérő terheléseket. A két rendszer együttes működése hatékonyan segít Önnek, hogy autóját még erős fékezés közben is biztonságosan kormányozhassa.

A VSC automatikusan szabályozza az egyes kerekekre jutó féknyomást és a motorteljesítményt, hogy fenntartsa a stabilitást, például éles kanyarvételkor vagy csúszós útfelületen megelőzve a jármű kicsúszását.

Az ülések különleges rögzítőrendszerét felső bekötési pont egészíti ki, ami meggátolja, hogy a gyermekülés előre billenjen - így biztonságosan és kényelmesen rögzíthetők az ISOFIX gyermekülések.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 4 + 8?

Keresse munkatársainkat:

Bidnay Csaba

Márkavezető
Tel.: +36 1 380-0380

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380

Rakonczás Ágnes

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375

Zsivanov Sándor

Flottaértékesítés - kiemelt kapcsolattartó
Tel.: + 36 20 345-9613