Toyota Schiller

Toyota Super Márkakereskedés és Márkaszerviz
Toyota Land Cruiser


Akciós Toyota Land Cruiser | Toyota Schiller kedvezményes ajánlat

  Induló ár

Toyota Land Cruiser már
11 610 000 Ft-ért!Fedezze fel!

A 60 évnyi tervezés és fejlesztőmunka legújabb eredményeként megszületett Land Cruiser 150 volánja mögött stílusosan és komfortosan utazhat – a belvárosból akár egyenesen a vadon mélyére.

A Land Cruisert a világon mindenütt sokra becsülik, hiszen már hat évtizede bizonyítja minőségét, tartósságát és megbízhatóságát. E terepjáró kiváló tervezését a vásárlók töretlen elégedettsége tanúsítja; élvonalbeli technológiájával, biztonságával és kompromisszumokat nem ismerő komfortjával a Land Cruiser mára élő legendává vált.

A Land Cruiser formás, ugyanakkor robusztus és mozgékony is. A Nappali Világítással (DRL) kiegészített LED fényszórók, az impozáns hűtőrács, a ködlámpák és az alsó légbeömlő a városi utakon és a terepen egyaránt hatásos látványt nyújtanak.Belső tér

Toyota Land Cruiser - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

A modern és mutatós, mégis robusztus terepjáró kabinjában az ülések síkba dönthetők, így a kiváló minőségű belső tér nagyon rugalmasan variálható.

Toyota Land Cruiser - dinamikus külső | Schiller Autó Család

A Toyota Touch® 2 multimédiás alapegységre épülő Toyota Touch® 2 with Go rendszer teljes lefedettségű európai navigációt, valamint kerülőút- és ökoútvonal-tervezést kínál. A berendezés WVGA kijelzőjén a 2D és 3D térképmegjelenítés mellett olyan kapcsolódó szolgáltatások használhatók, mint a valós idejű forgalomfigyelés vagy az online keresés.

Toyota Land Cruiser - kényelmes utastér | Schiller Autó Család

A hagyományos kulcs helyett alkalmazott Intelligens nyitási és indítási rendszer jeladója lehetővé teszi, hogy az ajtót Ön egyszerűen a kilincs használatával nyissa és egy gomb megnyomásával zárja. A motor ugyanilyen könnyedén indítható és állítható le a Start/Stop gomb használatával.
Technológia

Toyota Land Cruiser - modern technológia | Schiller Autó Család

Állandó összkerékhajtása és multi-terrain vezérlőrendszere révén ez az autó bármilyen terepet könnyedén legyűr. A Land Cruiserrel igazi élvezet a kalandozás; mindez az innovatív technológiák bőséges kínálatának köszönhető, amelyek neve mára egybeforrt a Toyota nevével.

Toyota Land Cruiser - egyedi megoldások | Schiller Autó Család

A Holttérfigyelő rendszer biztonságosabbá teszi a sávváltást. A hátul elhelyezett radarok érzékelik az Ön autója melletti vagy mögötti holttérben haladó járműveket, s a berendezés erre fényjelzéssel figyelmezteti Önt a megfelelő oldali visszapillantó tükörben.

Toyota Land Cruiser - élvonalbeli műszaki megoldások | Schiller Autó Család

Amikor a jármű terepezés közben meredek lejtőn ereszkedik le, a DAC külön-külön működteti a fékeket, hogy megőrizze az autó stabilitását és 5-7 km/órás sebességét. A DAC előre- és hátramenetben egyaránt működik, és bekapcsolása után a vezetőnek nem kell kezelnie a pedálokat.


Biztonság

Toyota Land Cruiser - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

A PCS radartechnológiája felismeri az ütközésveszélyt az autó előtt lévő járművekkel vagy útakadályokkal, s ilyenkor számos biztonsági berendezést aktivál. A rendszer fény- és hangjelzést ad, aktiválja a Vészfékasszisztenst (BA), automatikusan megfeszíti a biztonsági öveket, és automatikusan működteti a fékeket, ha a vezető nem kezd el fékezni - így csökken az ütközés ereje és a balesetből származó kár.

Toyota Land Cruiser - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

Az autóban hét légzsák óvja a bent ülők testi épségét: vezetőoldali térdlégzsák, SRS légzsákok a vezető és az első utas előtt, oldallégzsákok az első üléseknél, valamint az utastér teljes hosszában végighúzódó függönylégzsákok.

Toyota Land Cruiser - megbízható technológia | Schiller Autó Család

Vészfékezés esetén az EBS rendszer a jármű féklámpáinak villogtatásával figyelmezteti a veszélyhelyzetre a mögöttes forgalom résztvevőit.
INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi nyolc meg nyolc?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Toyota értékesítésContact

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376
Contact

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377
Contact

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375
Contact

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384
Contact

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380
Contact

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380