Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 07:30-tól 16:30-ig márkakereskedésünk és márkaszervizünk nyitva tart.

Toyota Schiller

Prius

induló ár már 9 725 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

A Prius vezetési élményének lényege a könnyed suhanás. A vonzó megjelenéshez és a tágas térkínálathoz modern Hybrid Synergy Drive technológia, finomra csiszolt aerodinamika és modern, könnyű anyagok társulnak. Mindez együtt élvezetes menetteljesítményt, rendkívül kedvező üzemanyag-fogyasztást és ultra-alacsony CO2-kibocsátást eredményez.

12 év alatt a Toyota Prius egyre áramvonalasabb autóvá formálódott. Az aerodinamikus, üzemanyag-takarékos dizájnt még ma is folyamatosan tökéletesítjük, hogy a Prius továbbra is az élvonalban álljon.

Az 1997-ben bemutatott Toyota Prius volt a világ első, sorozatban gyártott hibrid autója. Az új modell különleges alternatívát teremtett a benzin- és dízelmotoros autók világában.

Belső tér

A Toyota Touch* multimédia-szolgáltatásokat is kínáló, 6,1 colos színes érintőképernyőjén a legfontosabb járműinformációk is megjeleníthetők, sőt a tolatókamera által közvetített kép is itt látható.

A hagyományos kulcs helyett alkalmazott Intelligens nyitási és indítási rendszer jeladója lehetővé teszi, hogy az ajtót Ön egyszerűen a kilincs használatával nyissa és egy gomb megnyomásával zárja. A motor ugyanilyen könnyedén indítható és állítható le a Start/Stop gomb használatával.

A Head Up Display közvetlenül az Ön látómezejében, a szélvédőn jeleníti meg a legfontosabb adatokat, például a jármű sebességét vagy a navigációs rendszer információit. Így biztonságosabb a vezetés, hiszen tekintetét nem kell elfordítania az útról.

Technológia

A Toyota Prius egyedülálló Hybrid Synergy Drive technológiája optimális üzemanyag-fogyasztással működik, s ennek eredményeképpen CO2-kibocsátása is rendkívül alacsony - különösen a városokban, a forgalmi dugókban, az araszoló forgalomban és kis sebességű haladáskor. Amikor az autó áll, a benzinmotor kikapcsol, ami tovább mérsékli a fogyasztást.

Bármilyen stílusban vezessen is, a Toyota Prius mindig igazodni fog Önhöz. A Priusban rengeteg olyan intelligens technológia működik, mint az e-CVT (elektronikusan vezérelt fokozatmentes váltómű), így az autózás mindig kellemesen megnyugtató, mégis lendületes élmény lesz.

Az ACC tartja a követési távolságot az Ön előtt haladó járműhöz képest. Ha a távolság csökken, az ACC csökkenti az autó sebességét, szükség esetén pedig fékez, és aktiválja a féklámpákat is. Ha a követési távolság újra nő, az ACC fokozatosan felgyorsítja az autót a beállított utazósebességre.

Biztonság

A PCS radartechnológiája felismeri az ütközésveszélyt az autó előtt lévő járművekkel vagy útakadályokkal, s ilyenkor számos biztonsági berendezést aktivál. A rendszer fény- és hangjelzést ad, aktiválja a Vészfékasszisztenst (BA), automatikusan megfeszíti a biztonsági öveket, és automatikusan működteti a fékeket, ha a vezető nem kezd el fékezni - így csökken az ütközés ereje és a balesetből származó kár.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Öt + Kilenc?

Keresse munkatársainkat:

Bidnay Csaba

Márkavezető
Tel.: +36 1 380-0380

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380

Rakonczás Ágnes

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375

Zsivanov Sándor

Flottaértékesítés - kiemelt kapcsolattartó
Tel.: + 36 20 345-9613