Toyota Schiller

Toyota Super Márkakereskedés és Márkaszerviz
Toyota Prius


Akciós Toyota Prius | Toyota Schiller kedvezményes ajánlat

  Induló ár

Toyota Prius már
9 725 000 Ft-ért!Fedezze fel!

A Prius vezetési élményének lényege a könnyed suhanás. A vonzó megjelenéshez és a tágas térkínálathoz modern Hybrid Synergy Drive® technológia, finomra csiszolt aerodinamika és modern, könnyű anyagok társulnak. Mindez együtt élvezetes menetteljesítményt, rendkívül kedvező üzemanyag-fogyasztást és ultra-alacsony CO2-kibocsátást eredményez.

12 év alatt a Toyota Prius egyre áramvonalasabb autóvá formálódott. Az aerodinamikus, üzemanyag-takarékos dizájnt még ma is folyamatosan tökéletesítjük, hogy a Prius továbbra is az élvonalban álljon.

Az 1997-ben bemutatott Toyota Prius volt a világ első, sorozatban gyártott hibrid autója. Az új modell különleges alternatívát teremtett a benzin- és dízelmotoros autók világában.Belső tér

Toyota Prius - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

A Toyota Touch* multimédia-szolgáltatásokat is kínáló, 6,1 colos színes érintőképernyőjén a legfontosabb járműinformációk is megjeleníthetők, sőt a tolatókamera által közvetített kép is itt látható.

Toyota Prius - dinamikus külső | Schiller Autó Család

A hagyományos kulcs helyett alkalmazott Intelligens nyitási és indítási rendszer jeladója lehetővé teszi, hogy az ajtót Ön egyszerűen a kilincs használatával nyissa és egy gomb megnyomásával zárja. A motor ugyanilyen könnyedén indítható és állítható le a Start/Stop gomb használatával.

Toyota Prius - kényelmes utastér | Schiller Autó Család

A Head Up Display közvetlenül az Ön látómezejében, a szélvédőn jeleníti meg a legfontosabb adatokat, például a jármű sebességét vagy a navigációs rendszer információit. Így biztonságosabb a vezetés, hiszen tekintetét nem kell elfordítania az útról.
Technológia

Toyota Prius - modern technológia | Schiller Autó Család

A Toyota Prius egyedülálló Hybrid Synergy Drive® technológiája optimális üzemanyag-fogyasztással működik, s ennek eredményeképpen CO2-kibocsátása is rendkívül alacsony - különösen a városokban, a forgalmi dugókban, az araszoló forgalomban és kis sebességű haladáskor. Amikor az autó áll, a benzinmotor kikapcsol, ami tovább mérsékli a fogyasztást.

Toyota Prius - egyedi megoldások | Schiller Autó Család

Bármilyen stílusban vezessen is, a Toyota Prius mindig igazodni fog Önhöz. A Priusban rengeteg olyan intelligens technológia működik, mint az e-CVT (elektronikusan vezérelt fokozatmentes váltómű), így az autózás mindig kellemesen megnyugtató, mégis lendületes élmény lesz.

Toyota Prius - élvonalbeli műszaki megoldások | Schiller Autó Család

Az ACC tartja a követési távolságot az Ön előtt haladó járműhöz képest. Ha a távolság csökken, az ACC csökkenti az autó sebességét, szükség esetén pedig fékez, és aktiválja a féklámpákat is. Ha a követési távolság újra nő, az ACC fokozatosan felgyorsítja az autót a beállított utazósebességre.


Biztonság

Toyota Prius - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

A PCS radartechnológiája felismeri az ütközésveszélyt az autó előtt lévő járművekkel vagy útakadályokkal, s ilyenkor számos biztonsági berendezést aktivál. A rendszer fény- és hangjelzést ad, aktiválja a Vészfékasszisztenst (BA), automatikusan megfeszíti a biztonsági öveket, és automatikusan működteti a fékeket, ha a vezető nem kezd el fékezni - így csökken az ütközés ereje és a balesetből származó kár.
INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi négy meg négy?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Toyota értékesítésContact

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376
Contact

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377
Contact

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375
Contact

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384
Contact

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380
Contact

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380