Toyota Schiller

Prius+

induló ár már 10 425 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Jelenleg nincs bemutató videó

Fedezze fel

Képzelje el, hogyan indulhat a napja a Prius+ modellel! Elég egy pillantást vetnie a karosszéria háromszög alakú körvonalára, hogy jókedvre derüljön, mert ez az autó tényleg különleges és modern.

A megújult orrkialakítás még a borongós reggeleken is magabiztosságot kölcsönöz, hiszen az új LED fényszórók hatékonyan világítják meg az utat.

Belső tér

A Prius+ sokféleképpen beállítható ülései és csomagtere rendkívül jól variálható rendszert alkotnak, ami akkor is tökéletes megoldást kínál, ha heten ülnek az autóban az iskolai holmikkal, és akkor is, ha öten indulnak egy hosszabb kirándulásra. A snowboard-túrához lehajthatja a középső üléssort, ha pedig mind az öt hátsó ülést ledönti, az autóban két kerékpár is elfér.

A lágy és egyenletes gyorsulás érdekében a benzinmotor és az elektromotorok teljesítményét az innovatív, elektronikus vezérlésű fokozatmentes váltómű (e-CVT) juttatja el a hajtott kerekekhez.

A Toyota Touch* multimédia-szolgáltatásokat is kínáló, 6,1 colos színes érintőképernyőjén a legfontosabb járműinformációk is megjeleníthetők, sőt a tolatókamera által közvetített kép is itt látható. * Néhány funkció csak bizonyos modellváltozatok esetében elérhető.

Technológia

A Prius+ modern rendszerei megkönnyítik az autózást. Intelligens technológiáink egyszerűen, ösztönösen használhatók - legyen szó akár a legfontosabb információkat a vezető látóterébe vetítő Head Up Display rendszerről, vagy az Intelligens Automata Parkolás (IPA) rendszerről.

Az 1,8 literes Hybrid Synergy Drive (HSD) a világ legfejlettebb full hybrid hajtása. A rendszer egy 1,8 literes VVT-i benzinmotor és két elektromotor erejét kombinálva rendkívül alacsony fogyasztást, csekély CO2-kibocsátást és erőteljes, mégis nyugodt vezetési élményt biztosít.

A Head Up Display közvetlenül az Ön látómezejében, a szélvédőn jeleníti meg a legfontosabb adatokat, például a jármű sebességét vagy a navigációs rendszer információit. Így biztonságosabb a vezetés, hiszen tekintetét nem kell elfordítania az útról.

Biztonság

Az ABS megakadályozza a kerekek blokkolását fékezéskor. Az EBD mindezt a fékerő optimális elosztásával egészíti ki az egyes kerekek közt, kiegyenlítve az eltérő terheléseket. A két rendszer együttes működése hatékonyan segít Önnek, hogy autóját még erős fékezés közben is biztonságosan kormányozhassa.

A VSC+ rendszer segít a vezetőnek megőrizni uralmát a jármű felett, ha a túlságosan nagy kanyarsebesség vagy a csúszós útfelület miatt fennáll a megcsúszás veszélye. Ha a rendszer csúszásveszélyt észlel, automatikusan működteti az egyes kerekek fékjeit, és csökkenti a motor forgatónyomatékát, emellett pedig kormányrásegítéssel támogatja a vezetőt, hogy a helyes íven tartsa a járművet.

Erőteljes gyorsításkor kipöröghetnek a hajtott kerekek, ami a tapadás elvesztésével és kisodródással járhat. A TRC ilyenkor automatikusan csökkenti a motor teljesítményét és működésbe hozza a féket, míg a tapadás vissza nem áll.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 4 + 9?

Keresse munkatársainkat:

Bidnay Csaba

Márkavezető
Tel.: +36 1 380-0380

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375

Zsivanov Sándor

Flottaértékesítés - kiemelt kapcsolattartó
Tel.: + 36 20 345-9613