Toyota Schiller

Toyota Super Márkakereskedés és Márkaszerviz
Toyota Prius+


Akciós Toyota Prius+ | Toyota Schiller kedvezményes ajánlat

  Induló ár

Toyota Prius+ már
10 325 000 Ft-ért!Fedezze fel!

Képzelje el, hogyan indulhat a napja a Prius+ modellel! Elég egy pillantást vetnie a karosszéria háromszög alakú körvonalára, hogy jókedvre derüljön, mert ez az autó tényleg különleges és modern.

A megújult orrkialakítás még a borongós reggeleken is magabiztosságot kölcsönöz, hiszen az új LED fényszórók hatékonyan világítják meg az utat.Belső tér

Toyota Prius+ - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

A Prius+ sokféleképpen beállítható ülései és csomagtere rendkívül jól variálható rendszert alkotnak, ami akkor is tökéletes megoldást kínál, ha heten ülnek az autóban az iskolai holmikkal, és akkor is, ha öten indulnak egy hosszabb kirándulásra. A snowboard-túrához lehajthatja a középső üléssort, ha pedig mind az öt hátsó ülést ledönti, az autóban két kerékpár is elfér.

Toyota Prius+ - dinamikus külső | Schiller Autó Család

A lágy és egyenletes gyorsulás érdekében a benzinmotor és az elektromotorok teljesítményét az innovatív, elektronikus vezérlésű fokozatmentes váltómű (e-CVT) juttatja el a hajtott kerekekhez.

Toyota Prius+ - kényelmes utastér | Schiller Autó Család

A Toyota Touch* multimédia-szolgáltatásokat is kínáló, 6,1 colos színes érintőképernyőjén a legfontosabb járműinformációk is megjeleníthetők, sőt a tolatókamera által közvetített kép is itt látható. * Néhány funkció csak bizonyos modellváltozatok esetében elérhető.
Technológia

Toyota Prius+ - modern technológia | Schiller Autó Család

A Prius+ modern rendszerei megkönnyítik az autózást. Intelligens technológiáink egyszerűen, ösztönösen használhatók - legyen szó akár a legfontosabb információkat a vezető látóterébe vetítő Head Up Display rendszerről, vagy az Intelligens Automata Parkolás (IPA) rendszerről.

Toyota Prius+ - egyedi megoldások | Schiller Autó Család

Az 1,8 literes Hybrid Synergy Drive® (HSD) a világ legfejlettebb full hybrid hajtása. A rendszer egy 1,8 literes VVT-i benzinmotor és két elektromotor erejét kombinálva rendkívül alacsony fogyasztást, csekély CO2-kibocsátást és erőteljes, mégis nyugodt vezetési élményt biztosít.

Toyota Prius+ - élvonalbeli műszaki megoldások | Schiller Autó Család

A Head Up Display közvetlenül az Ön látómezejében, a szélvédőn jeleníti meg a legfontosabb adatokat, például a jármű sebességét vagy a navigációs rendszer információit. Így biztonságosabb a vezetés, hiszen tekintetét nem kell elfordítania az útról.


Biztonság

Toyota Prius+ - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

Az ABS megakadályozza a kerekek blokkolását fékezéskor. Az EBD mindezt a fékerő optimális elosztásával egészíti ki az egyes kerekek közt, kiegyenlítve az eltérő terheléseket. A két rendszer együttes működése hatékonyan segít Önnek, hogy autóját még erős fékezés közben is biztonságosan kormányozhassa.

Toyota Prius+ - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

A VSC+ rendszer segít a vezetőnek megőrizni uralmát a jármű felett, ha a túlságosan nagy kanyarsebesség vagy a csúszós útfelület miatt fennáll a megcsúszás veszélye. Ha a rendszer csúszásveszélyt észlel, automatikusan működteti az egyes kerekek fékjeit, és csökkenti a motor forgatónyomatékát, emellett pedig kormányrásegítéssel támogatja a vezetőt, hogy a helyes íven tartsa a járművet.

Toyota Prius+ - megbízható technológia | Schiller Autó Család

Erőteljes gyorsításkor kipöröghetnek a hajtott kerekek, ami a tapadás elvesztésével és kisodródással járhat. A TRC ilyenkor automatikusan csökkenti a motor teljesítményét és működésbe hozza a féket, míg a tapadás vissza nem áll.
INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi egy meg hét?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Toyota értékesítésContact

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376
Contact

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377
Contact

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375
Contact

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384
Contact

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380
Contact

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380