Toyota Schiller

Toyota Super Márkakereskedés és Márkaszerviz
Toyota Proace Verso


Akciós Toyota Proace Verso | Toyota Schiller kedvezményes ajánlat

  Induló ár

Toyota Proace Verso már
6 014 720 Ft-ért!Fedezze fel!

Az aktív életstílushoz terveztük. Tágas utasterével és az aktív életstílust szolgáló praktikus megoldásaival az új PROACE Verso a Toyota sokoldalú utasszállítóinak legújabb modellje. Átgondolt kialakítás, modern dízelmotorok és innovatív technológia - ebben az autóban minden együtt van ahhoz, hogy Ön még kellemesebben, még biztonságosabban és még nyugodtabban utazhasson.

A PROACE Verso felszereltségi listája olyan bőséges, hogy garantáltan kialakíthatja az igényeinek leginkább megfelelő autót. Választhat xenon fényszórót, Head Up Display rendszert, kényelmes tolatókamerát, és persze rengeteg biztonsági berendezést, hogy teljes nyugalomban élvezhesse az utazást.

Ha aktív életet él, a PROACE Verso a legjobb választás Önnek! Akár vállalkozását képviselve kel útra, akár családját viszi kirándulni, a PROACE VERSO-ban minden út a legnagyobb kényelemben telik. Alkalmas akár 9 személy szállítására, a vezetőt is beleértve. Választhatja a nyolc fős családi változatot vagy hét embernek tervezett, tárgyalóként használható luxus VIP változatot.Belső tér

Toyota Proace Verso - stílusos megjelenés | Schiller Autó Család

A PROACE Verso egyszerűvé varázsolja az életet. A ledönthető és síneken csúsztatható ülések révén az utastér rugalmasan alakítható, a nyitható hátsó szélvédő és a lábmozdulattal aktiválható oldalajtók pedig olyan kényelmet kínálnak, amiről sosem akar majd lemondani. A prémium bőrkárpitozású, fűthető első masszázsülések, a luxuskivitelű, elforgatható kapitányi ülések és a Toyota Skyview® panorámatető hamisítatlan first class atmoszférát teremtenek a kabinban.

Toyota Proace Verso - dinamikus külső | Schiller Autó Család

A Proace remekül vezethető, és mindent megtesz a maximális hatékonyság érdekében. Az elsőkerékhajtás nagyszerű tapadást biztosít, a Toyota Traction Select (TTS) pedig még messzebbre megy: minden körülmények között kézben tartja az irányítást. A dízelmotorok hengerűrtartalma 1,6 litertől 2,0 literig terjed, teljesítményük elérheti a 163 LE-t, nyomatékuk pedig a 340 Nm-t.

Biztonság

Toyota Proace Verso - dinamikus motorok | Schiller Autó Család

Fejlett biztonsági rendszerek sora segít vigyázni Ön és utasai testi épségére. Amikor a munka vagy a család hívószavára nap mint nap útra kell kelnie, fontos tudnia, hogy biztonságos kezekben van. Az új PROACE VERSO Toyota Safety Sense rendszerével efelől semmi kétsége sem lehet: a két opcionális csomag innovatív biztonsági berendezései segítenek abban, hogy útja biztonságos legyen.

Toyota Proace Verso - biztonság az egész családnak | Schiller Autó Család

A Proace formaterve nincs híján a biztonságos elemeknek sem, amelyek között megtalálható a vezető- (alap) és utasoldali (alap) első légzsák, a blokkolásgátló (ABS) fékasszisztenssel (BA), a nappali menetjelző fény, a járműstabilitás-vezérlő (VSC) és az opcionálisan választható, innovatív Toyota Traction Select (TTS) technológia.


INGYENES
VISSZAHÍVÁS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Ajánlatot kérek
Tesztvezetni szeretnék
Kérjük, válasszon szolgáltatást!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Hogyan kereshetjük?

E-mailben
Telefonon
Kérjük, válasszon egy opciót!
Mennyi kettő meg kettő?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
  Adatvédelmi nyilatkozat

Munkatársaink - Toyota értékesítésContact

Ilyés Attila

Értékesítési vezető
Tel.: +36 1 380-0376
Contact

Marton Attila

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0377
Contact

Tajti Dávid

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0375
Contact

Zajos Andrea

Új gépjármű értékesítő
Tel.: +36 1 380-0384
Contact

Gerstnecker Krisztina

Értékesítési asszisztens, biztosítás- és hitelközvetítés
Tel.: +36 1 380-0380
Contact

Ördög Annamária

Információ, recepció
Tel.: +36 1 380-0380